Napisane przez ajej87
Napisane przez elvismichal
Napisane przez tigerek73
Poleciałem już 250BBa mógł być najlepszy miech w karierze.
![]()
Mimo tego ile BB w tym miechu?
![]()
600BB
Napisane przez ajej87
Napisane przez elvismichal
Napisane przez tigerek73
Poleciałem już 250BBa mógł być najlepszy miech w karierze.
![]()
Mimo tego ile BB w tym miechu?
![]()
600BB
tak to pan huricano inaczej zwany jako człowiek z małym... mózgiem i miłośnik wielkich, czarnych... czekolad
Napisane przez damianpat
tak to pan huricano inaczej zwany jako człowiek z małym... mózgiem i miłośnik wielkich, czarnych... czekolad
Ale To Tobie nie daję spokoju,
kup sobie telefon albo monitor za 25 zł i rozwal o jakąś ścianę, albo kserokopiarkę/drukarkę.
Napisane przez Rantrave
Napisane przez tigerek73
25k-600 BB w 25k handow,
o cholera
![]()
![]()
![]()
![]()
+600BB
AHA mam 3 tygodnie urlopu i pojutrze na morzeeeeeeeeeeeeeeeee.
Kuracja chmielowaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Napisane przez Rantrave
Napisane przez damianpat
tak to pan huricano inaczej zwany jako człowiek z małym... mózgiem i miłośnik wielkich, czarnych... czekoladAle To Tobie nie daję spokoju,
kup sobie telefon albo monitor za 25 zł i rozwal o jakąś ścianę, albo kserokopiarkę/drukarkę.
hahahahhahaa
mam spokój, napisałem tylko, że lubi duże, czarne czekolady, czy to coś złego, kto ich nie lubi ;)?
nie no dobra niedługo mi się znudzi, trochę zawłaszczyłem wątek, ale i tak nic tu się nie dało, poza narzekaniem i bad beatami, a tak tigerkowi chociaz dobrze zaczelo isc
Właśnie wychodzę na kacu na grzyby. Wiedziałem, że będzie czapa ale wczoraj na kozaka co ja nie dam rady ? Nie wypada teraz udawać, że telefon wyłączony. Oh wait przecież zawsze mogli mnie wczoraj po pijaku okraść
Te czerwone to zuo right ?
Napisane przez trzcinek
Ile dni mogą trwać poprawiny....sikam vódką.... ♠_ugly:
Gratulacje BTW!
Szybka pomoc.
You have to go through the steps to show system files, it's hidden.
Please update to this version. It will update your database to correct any player names with characters that may cause HUD issues and some stats that were corrected. This may take a while with a large DB, so we recommend doing so when you can leave your computer for a while, like overnight.
masz zupdateować do danej wersji ale ostrzegają że może to portwać sporo czasu bo całą baza bedzie poprawiana i radzą to zrobić przez noc(w domyśle gdy nie bedziesz uzywał kompa)
Zupdateowałem wersję i nic nie zauważyłem że poprawiana. Mam to sam wywołać. Dzięki.