Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.5 K Wyświetlenia
jaworlegia

powiem ci, że właśnie od jakiegoś czasu staram się robić selekcję ostrą co do stołów i staram się mieć blisko po prawej jakiegoś fisha. chociaż nieraz mogę się zagapić jak fish ucieknie i zrobię o jedno kółko za dużo na stole z regami.

Zaczynam próbować grać SH trochę i tam mniej regów znam, więc prędzej na krótkich stołach może się zdarzyć, że gram na złych stołach.

A co do wielkiego edge to myślę, że na razie sporo mi brakuje do tego żeby móc zacząć tak myśleć, nadal robię sporo głupich błędów i mam tego świadomość, że trzeba je eliminować

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Czy ktoś z was używa PT3?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez jaworlegia
powiem ci, że właśnie od jakiegoś czasu staram się robić selekcję ostrą co do stołów i staram się mieć blisko po prawej jakiegoś fisha. chociaż nieraz mogę się zagapić jak fish ucieknie i zrobię o jedno kółko za dużo na stole z regami.

Zaczynam próbować grać SH trochę i tam mniej regów znam, więc prędzej na krótkich stołach może się zdarzyć, że gram na złych stołach.

A co do wielkiego edge to myślę, że na razie sporo mi brakuje do tego żeby móc zacząć tak myśleć, nadal robię sporo głupich błędów i mam tego świadomość, że trzeba je eliminować

Jestem z Ciebie dumny :D. Kolarz też ładnie ciśnie. Brawo chłopaki. Teraz mogę być tylko zły na siebie że bałem się zaryzykować jak miałem dwukrotnie po 2k$ i zamiast cisnąć wypłacałem. Solidny bankroll to 50% sukcesu. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
klz03

no to szybko wyłapuj tych regów, bo to co grasz na SH to woła o pomstę do nieba :D (w sensie stoły)

Odpowiedz
Cytat
jaworlegia

Napisane przez klz03

no to szybko wyłapuj tych regów, bo to co grasz na SH to woła o pomstę do nieba :D (w sensie stoły)

kiedyś było łatwiej , bo można bylo sobie szybciutko na PTR obczaić z kim ma się do czynienia, a teraz lipa trzeba na własnej skórze odczuć

Odpowiedz
Cytat
klz03

Racja, mam tak samo ciut wyżej.

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate

Powodzenia Panowie! Trzymam kciuki za Wasze haj stejksy :fdrink

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Napisane przez elvismichal

Napisane przez Rantrave
Czy ktoś z was używa PT3?

Słucham...

W Pt3 chciałbym wygenerować staty dla danego limitu i nowego limitu od jakiegoś czasu.

W filtrze ustawiłem sobie nowy limit + since date XXXXX, potem dodałem osobno inny limit, zaznaczyłem oba i dałem "AND" zapytanie na to wszystko. Niby nie wyskakuje żaden bład, ale jak daje refresh to nagle PT3 się zacina i nie może tego obrobić.

Odpowiedz
Cytat

Daj Nowy limit AND since date OR dany limit i bedzie spoko. _thumbsup:

Bez nawiasów słabo widać, o co mi chodzi, wiec najprosciej jak sie da: Jak zaznaczasz oba filrty, to daj miedzy nimi "OR" zamiast "AND".

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Tak się zastanawiałem and Orem, bo jak zwykle jak takie coś widzę to sobie tłumacze I to I To :rage: :rage: :rage: a przecież to ma inne znaczenie, teraz wszystko ładnie gra.

Dzięki wielkie

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 4 players
Hand converted by PokerTracker 3

SB: $12.15
BB: $11.91
UTG: $30.55
Hero (BTN): $13.58

SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25

Pre Flop: ($0.35) Hero has 6♣ 6♦

UTG raises to $0.50, Hero raises to $0.75, SB calls $0.65, BB calls $0.50, UTG calls $0.25

Flop: ($3.00, 4 players) 5♦ 4♦ 8♦
SB checks, BB checks, UTG bets $0.25, Hero raises to $0.50, fold, fold, UTG raises to $0.75, Hero calls $0.25

Turn: ($4.50, 2 players) J♣
UTG bets $0.50, Hero calls $0.50

River: ($5.50, 2 players) 7♦
UTG bets $0.50, Hero raises to $1.00, UTG calls $0.50

Hero shows 6♣ 6♦ (Straight Flush, Eight High) (Pre 49%, Flop 7%, Turn 2%)
UTG mucks T♦ 9♦ (Flush, Ten High) (Pre 51%, Flop 93%, Turn 98%)
Hero wins $7.34

No ale o co chodzi, przecież na turnie drawing live !

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez Rantrave
Tak się zastanawiałem and Orem, bo jak zwykle jak takie coś widzę to sobie tłumacze I to I To :rage: :rage: :rage: a przecież to ma inne znaczenie, teraz wszystko ładnie gra.

Dzięki wielkie

logika się kłania (czakyl)

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Nie ma to jak znać River. Dobrze że nie gram live bo mógłby człowiek przypierdolić. Zwłaszcza jak dostaje się serię takich gówien.

Poker Stars, $0.25/$0.50 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Preflop: Hero is CO with Q A
2 folds, Hero raises, BTN folds, SB calls, BB folds

Flop: (5 SB) 5 2 Q (2 players)
SB bets, Hero calls

Turn: (3.5 BB) K (2 players)
SB bets, Hero raises, SB 3-bets, Hero calls

River: (9.5 BB) 2 (2 players)
SB bets, Hero calls

Results:

Spoiler

11.5 BB pot (0.3 BB rake)
Final Board: 5 2 Q K 2
Hero mucked Q A and lost (-5.5 BB net)
SB showed A 2 and won 11.2 BB (5.7 BB net)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

K.... co ja mam pecha ostatnio w turkach ,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Napisane przez elvismichal

Napisane przez musashi87

Napisane przez Rantrave

Dzięki wielkie

logika się kłania (czakyl)

This!

No widzicie, od 1,5 miecha takim czymś się nie głowiłem i jak zobaczyłem napis AND to pomyślałem I, dopiero po dwóch dniach zrozumiałem, że tutaj nie o to chodzi :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez tigerek73

Ty masz pecha...
Ja wczoraj odpaliłęm 12 turków i jak już kończyłęm odpalać prąd mi wyłączyli :ayfkm:

70$ w dupe jeża

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Napisane przez musashi87

Napisane przez tigerek73

Ty masz pecha...
Ja wczoraj odpaliłęm 12 turków i jak już kończyłęm odpalać prąd mi wyłączyli :ayfkm:

70$ w dupe jeża

też miałem podobną sytuację, tylko wtedy jeszcze grałem Turbo 18nastki , denerwująca sytuacja

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez musashi87

Napisane przez tigerek73

Ty masz pecha...

70$ w dupe jeża

Zgłoś to do elektrowni niech zwracają kase. Ja mam dlatego lapka ( bateria ) + 2 net - komórka.

Odpowiedz
Cytat