Napisane przez maciejass83
Napisane przez chudyand1
PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 6 players
[
SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25Pre Flop: ($0.35) Hero has A♣ 3♣
fold, fold, Hero raises to $0.50, BTN calls $0.50, fold, fold
Flop: ($1.35, 2 players) T♠ K♠ 9♣
Hero bets $0.25, BTN calls $0.25Turn: ($1.85, 2 players) 4♠
Hero checks, BTN checksRiver: ($1.85, 2 players) A♠
Hero bets $0.50, foldSiema asy mam problem z określeniem co może być lepsze na river
Typ 88/30/30 3b: 20 AF : 1 54 ręce Nie jest SD monkey, n raz betował we mnie wcześniej busted draw jak czekałem, jednak u niego to idzie frekwencjami raz gra bet 4 razy odpuszcza. Nie jestem pewny czy lead nawet jak to wygląda na NF, właściwie im dłużej patrzę na to to mi się bet nie podoba. A i te staty są dziwne, bo ogólnie typ potrafi odpuścić silną rękę jak się do niego czeka. Taki głupi "value check" fishy z TP itp.Ciekawa ręka. Ja też miałbym problem z riverem. Wydaje mi się, że bet nie ma sensu, ponieważ gorsza ręka nas na pewno nie sprawdzi, a lepsza nie spasuje. Koleś nic nie reprezentuje po tym jak zagrał na turnie ch w pozycji. Chyba lepsze wydaje się granie na river ch/c i indukowanie blefów ewentualnie ch/f. Ja osobiscie skłaniałbym się do ch/c
Hej no pisałem, że on nie jest spolaryzowany na river tylko "merge" co znaczy tyle, że jego check IP z punktu widzenia teorii jest śmieszny jednak dla niego ma jakiś tam sens granie tak na przykład K2 etc. Tak więc jest do tego zdolny bo grał tak wcześniej. Więc jego check nie oznacza kompletnego trashu zawsze i jednak ma tam rękę od czasu do czasu która może się namówić na call. Gdybym uznał, że jego check turn to tylko totalne śmieci to bym tego nie betował bo sam zauważyłeś, że nie ma w co. Wrzuciłem bo jestem trochę results oriented po tym jak typ spasował, a przy stoliku zastanawiałem się czy grać ten bet czy ch/c i trudno mi to określić samemu. Nie twierdzę, że koleś sprawdza hurtowo tam ale na pewno w jego rangu jest cześć choćby Kx bez ♠