.
To twój nick trzcinku.
Wiedziałem że jak uderzę w stół to..... Prowokacja się udała.
Myślałem że tak.
Ja mam słabą pamięć do nicków. Choć mi się wydaje że ty masz taki sam.
Uwierz mi tigerku, ale naprawdę nie trudno rozkminić mojego nicka na starsach :fuckyeah
Napisane przez tigerek73
Napisane przez elvismichal
Napisane przez tigerek73
A nie wiedziałem , kiedyś z nim grałem i ogólnie fiszak.![]()
Może zaczął pracować nad grą ;).
Albo ja wszystkich uznaje za fiszy. :fuckyeah
tigerek po prostu nie wierzy, ze moze byc jeszcze jakis dobry fixowiec z polski na jego stawkach i z zasady zaznacza ich na fiszy :fdrink
Zmiany w Skrillu od 25 maja.
Treść akapitu „Opłaty za wymianę walut” w części „Opłaty” brzmi obecnie następująco:
“W przypadku transakcji wymagających przewalutowania, Skrill (Moneybookers) dodaje 2.49%* do hurtowych kursów wymiany walut obcych. Opłata służy ochronie przed wahaniami kursów walut i ryzykiem związanym z rynkami walutowymi. Kursy wymiany walut stosowane przez Skrill (Moneybookers) są na bieżąco aktualizowane w ciągu dnia.
*1,99% do 25 Maja.”
Napisane przez tigerek73
Zmiany w Skrillu od 25 maja.Treść akapitu „Opłaty za wymianę walut” w części „Opłaty” brzmi obecnie następująco:
“W przypadku transakcji wymagających przewalutowania, Skrill (Moneybookers) dodaje 2.49%* do hurtowych kursów wymiany walut obcych. Opłata służy ochronie przed wahaniami kursów walut i ryzykiem związanym z rynkami walutowymi. Kursy wymiany walut stosowane przez Skrill (Moneybookers) są na bieżąco aktualizowane w ciągu dnia.
*1,99% do 25 Maja.”
ffuuuu złodzieje
Napisane przez elvismichal
Napisane przez tigerek73
Nie no, rośniesz w siłę.![]()
Proste, 3 dni gry 800BB :P. Zastanawiam się czy wracać na .5/1, szkoda, że nie zacząłem z tydzień wcześniej gry, bo bym pewnie obronił SN, a tak to mi się nie chce, tym bardziej, że okazję gry będę miał tylko od piątku do niedzieli. No chyba, że ktoś chce pograć na moim koncie :D?
Niezły Upek. Ja stanąłem na 350BB w tym miechu. Dzisiaj to masakra , nie miałem tak chyba od ponad miecha. 60BB w plecy. Dzień kolorów , im wchodziło mi nie.