Napisane przez brazzk
IMO z reguły oznacza kompletnie niedoświadczonego gracza. Ekstra laska w avku, to znamię idioty, szczególnie w połączeniu z pseudo-dziewczęcym nickiem.
czy to jest sxxxxxxxx2? :fuckyeah
Napisane przez brazzk
IMO z reguły oznacza kompletnie niedoświadczonego gracza. Ekstra laska w avku, to znamię idioty, szczególnie w połączeniu z pseudo-dziewczęcym nickiem.
czy to jest sxxxxxxxx2? :fuckyeah
Napisane przez szpaq2
Altis altis hmm ekstra laska w avku hmm . You like MILF ? Ajej ♠_confused:
![]()
To nie jest Milf
Napisane przez 6BigIwan9
Pierwszy szot na 2/4. "I'll be back" ♠_cool:Uploaded with ImageShack.us
Nie ma to jak zacząć od upswinga
Napisane przez klz03
Shizofrennik - ruski coach, gra z tym podczas nagrywania video, więc chyba można.
program dziala, ale nie radzi sobie zbytnio z prefer seating. o ile mnie pokazuje dobrze to innych graczy juz nie. Why the fak? pomoze ktos?
edit. uh niewazne, mozna to recznie przestawiac
Napisane przez ajej87
Są wyjątki: AltisAltis, wakeupfrog, firstkiss34![]()
Pierwszego nie znam, ale wake i first to schematycznie grający regularsi, którzy nie używają praktycznie w ogóle mózgu. Gra z nimi to jak gra w otwarte karty. Poobserwuj, sam dojdziesz do takich wniosków.
Napisane przez klz03
Napisane przez ajej87
Pierwszego nie znam, ale wake i first to schematycznie grający regularsi, którzy nie używają praktycznie w ogóle mózgu. Gra z nimi to jak gra w otwarte karty. Poobserwuj, sam dojdziesz do takich wniosków.
Zgadzam się kolaz, zgadzam się
Chodziło mi o to, że nie są idiotami mimo avataru
Napisane przez ajej87
Napisane przez klz03
Napisane przez ajej87
Zgadzam się kolaz, zgadzam się
Chodziło mi o to, że nie są idiotami mimo avataru
![]()
Z tego co napisał klz03 akurat wynika, że są idiotami. Chyba mylisz pojęcia, fatalnie grający fish, to niekoniecznie idiota, a regulars, to niekoniecznie nie-idiota.
edit. redakcyjne
Otwórz 16 stołów, najlepiej w kaskadzie i też zostaniesz schematycznie grającym idiotą. Ludzi, którzy zrobili więcej kasy niż oni można w tym cafe policzyć na palcach 1 ręki.
Prawda, a dodatkowo jeśli markujemy w umyśle kogoś jako idiotę, zaczynamy go lekceważyć. Prawdopodpbnie zły pomysł jeśli ktoś jest na każdym naszym stole.
Napisane przez ebi2110
Napisane przez tigerek73
Napisane przez ebi2110
ktoś wie jak to ustawić aby wyświetlało bb zamiast $ jak:
/
Gdzieś na forum jest program. Long Hud czy coś takiego.
thx, jakby ktoś szukał http://pete.priv.at/poker/index.php?mode=download
może ktoś w skrócie wyjaśnić jak to się obsługuje. Bo ni huhu mi nie działa na PP.
Pozdrawiam
Grudzień gracze 70-100% VPiP - -153$
Styczeń gracze 70-100%VPiP - +19$
Ja to wygląda u Was.
Napisane przez tigerek73
Grudzień gracze 70-100% VPiP - -153$
Styczeń gracze 70-100%VPiP - +19$Ja to wygląda u Was.
jak to się sprawdza?
Napisane przez tigerek73
Opponents w HM2 i tam odpowiednio filtrujesz.
ja dalej pracuje na HM1 i w sumie to wracam do sesji (tej z uczelni), może kiedyś tam poszukam tego.
Czy grając full ringi na stawkach 0,25/0,5$ i wyżej jest się skazanym na poker stars? Bo z tego co widziałem to ani na party poker, ani na 888 nie ma tam zbyt wielu graczy. Jest jakiś inny room na którym FL cieszy się popularnością?