c/r flop 19%
Twoje SD winning i Non SD winnings są bardzo dziwne. Nie jestem pewny ale SD powinno być ~7-10BB/100 i non SD 6-8 na minus.
Ty chyba na serio masz WTS 45 ♠_rolleyes:
Napisane przez maggman
z dedykacja dla tigerka, od wrzesnia, mam nadzieje ze balin nie ma nic przeciwko. Rzekomy downswing downswingiem, ale może można coś poprawić w czasie przeznaczonym na narzekanie;)oczywiscie nie potrafie wstawic zdjecia;)
jak dla mnie to calling station troche. Raisy male, c/r maly, wtsd duzy i na kazdym streecie duze calle, a wszystko przy duzo wezszych rangach niz balin. Jak sie tak gra to sie narzeka na bad beaty, bo sie ma ich duzo, a jak sie cos lapie na polglowkow to sie wygrwa male pule. Choc z drugiej strony narzekanie to ty tigerk masz chyba we krwi;) Prawdziwy Polak.
c/r mam 19 może i za mało. Z agresją zawsze miałem problem i tu możliwe , a nawet pewne że duży leak.
c/r f masz za mały, tak samo fold bb to steal za wysoki ale najwięcej tracisz na tym swoim wts, sam mało blefujesz ale u wszystkich innych widzisz blefy, dodatkowo nie umiesz vbetować oop jak i ip na river. Skup się na przedewszystkim na swojej grze na river, zwracaj uwage na to jak często gdy grasz c behind okazuje się że miałeś vbeta, lub gdy grasz c/c widzisz karty u przeciwnika które by Cię spłaciły. Głównie gierka na river do poprawienia, zarówno calle jak i foldy.
Tak idealnie trafione za mało blefuje i dużo widzę u przeciwników. Riverowi przyjrzę się dokładniej. Dzięki.
Trzeba wiedzieć, jakie przeciwnicy mają na Ciebie ready
Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $1(BB) Poker Stars
SB ($20)
Hero ($26.50)
UTG ($42.75)
UTG+1 ($59.25)
UTG+2 ($73.25)
MP1 ($57.75)
CO ($59.50)
BTN ($33)
Dealt to Hero 2♠ J♥
fold, fold, fold, fold, fold, fold, SB raises to $2, Hero calls $1
FLOP ($4) K♦ 5♥ 5♦
SB bets $1, Hero calls $1
TURN ($6) K♦ 5♥ 5♦ 6♣
SB checks, Hero bets $2, SB folds
Hero shows 2♠ J♥
Hero wins $5.75
PTR premium. Pracuj też nad zwiększeniem vpip bo 25 to już od dawna jest zbyt tight.
Napisane przez Masqb
PTR premium. Pracuj też nad zwiększeniem vpip bo 25 to już od dawna jest zbyt tight.
there is no such thing as being too tight
kto mnie dzis zagadywal przy stole? ;d
gralem 12 stolow wiec nawet nei probowalem odpisywac, wybacz, z drugiej strony troche ciekawy jestem :fdrink
Hej hej orientuje się ktoś poniżej jakiej wartości cbet turn będzie oznaczał leak ? Tam powinno być ponad 80 ? Bo wygląda na to, że mam nad czym popracować.
Napisane przez ewran
kto mnie dzis zagadywal przy stole? ;d
gralem 12 stolow wiec nawet nei probowalem odpisywac, wybacz, z drugiej strony troche ciekawy jestem :fdrink
to znasz jego sn czy nie?
Napisane przez chudyand1
Hej hej orientuje się ktoś poniżej jakiej wartości cbet turn będzie oznaczał leak ? Tam powinno być ponad 80 ? Bo wygląda na to, że mam nad czym popracować.
wydaje mi się, że 90% może być tak samo dobre jak 80, czy nawet mniej ale nie wiem tego na pewno
nie wiem