Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.5 K Wyświetlenia
tigerek73

Ide do kuchni pierdolnąć browara, choć elvis jebnij to i dawaj na piwko. :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Siedze sam w kuchni i sączę browarka. 50$ bonusa co teraz załapałem właśnie wjebałem. A Byłem dzisiaj 120BB+ a jest i 45BB na -. BINGO. wygrał pan dzisiaj czapkę śliwek ,za zajęcie I miejsca za największego dymanego w sesji. I panowie jedno ja gram Tagiem 25/19 3bet 11-12 normalna solidna jak na mnie gra . No ale cóż już myślałem że za mną DS , ale jeszcze nie. No pijemy panowie. Zdrówko. :P

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

Skurwysynstwo :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

gra ktoś sh 0.10/0.20?

bo mam kilka pytań co do kilku graczy

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez elvismichal

Napisane przez szpaq2

A tak bardziej optymistycznie to Dooger nie musisz mi płacić :D, +150BB wczoraj _cool:.

to ty mi :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

Napisane przez szpaq2

To się teraz życie nazywa :/. .

Wiem

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez dooger84

Napisane przez szpaq2

A tak bardziej optymistycznie to Dooger nie musisz mi płacić :D, +150BB wczoraj _cool:.

Dzisiaj idę przebalować tą kasę ;). Pierwsza wygrana od niepamiętnych czasów...może trend się odwróci wreszcie, ale tak czy siak SN nie utrzymam, bo zmniejszyłem ilość stolików, może jeśli wrócę kiedyś na 1/2 a może wyżej to sie uda ugrać znowu w przyszłym roku.

EDIT. Pomijając oczywiście to, że nie mam czasu na pokera ;) :D.

elvis daj mi sb

Odpowiedz
Cytat
OlszarR

Napisane przez szpaq2

To się teraz życie nazywa :/. Sam mój jeden dział firmy musi zaoszczędzić 37 mln zł, więc lecą po ludziach, ludziach których koszt utrzymania za rok to powiedzmy niecałe 50k zł, więc tak naprawdę znikoma część, ale przecież nie zwolnią nierobów wyżej postawiomnych w drabince z pensjami po kilkanaście k zł, którzy tylko podpiszą jakieś pismo od czasu do czasu albo przeforwardują maila.

Może już to widzieliście, ale myślę że fajnie obrazuję takie sytuacje:
Bajka z morałem

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Idealnie obrazujące to co widzę . :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez dooger84

Napisane przez dooger84

Napisane przez szpaq2

Dzisiaj idę przebalować tą kasę ;). Pierwsza wygrana od niepamiętnych czasów...może trend się odwróci wreszcie, ale tak czy siak SN nie utrzymam, bo zmniejszyłem ilość stolików, może jeśli wrócę kiedyś na 1/2 a może wyżej to sie uda ugrać znowu w przyszłym roku.

EDIT. Pomijając oczywiście to, że nie mam czasu na pokera ;) :D.

elvis daj mi sb

SB? ;) 0.25$? Czy może 'b' jest za blisko 'n'?

0.25 chce chce chce

Odpowiedz
Cytat
poganiaczbydla

Napisane przez OlszarR

Napisane przez szpaq2

To się teraz życie nazywa :/. Sam mój jeden dział firmy musi zaoszczędzić 37 mln zł, więc lecą po ludziach, ludziach których koszt utrzymania za rok to powiedzmy niecałe 50k zł, więc tak naprawdę znikoma część, ale przecież nie zwolnią nierobów wyżej postawiomnych w drabince z pensjami po kilkanaście k zł, którzy tylko podpiszą jakieś pismo od czasu do czasu albo przeforwardują maila.

Może już to widzieliście, ale myślę że fajnie obrazuję takie sytuacje:
Bajka z morałem

polecam tez restrukturyzacja po polsku
Tutaj

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
musashi87

std taki rok u mnie ponowym roku tez trzeba bedzie 2 osoby zwolnić.
A raczej jedną osobe z produkcji zwolnić. A drugiej zesprzedaży uprzejmie poprosić o przejście na L4 z okazji ciąży bo inaczej trzeba bedzie zwolnić.

Może jakiegoś super kryzysu nie ma ale ruch jest decydowanie mniejszy sprzedaż spadła o kilka procent i najzwyklej w świecie cześć pracowników nie ma co roibić i są zbędni.

Zamiast zwolnień można by oczywiście np wszystkim pracownikom zmniejszyć wynagrodzenie o te 5-10% sęk w tym, że z punktu widzenia kodeksu pracy łatwiej jest zwolnić jedną osobę niż zmniejszyć wynagrodzenia.

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez chudyand1

Napisane przez musashi87

Napisane przez dooger84

Napisane przez dooger84
elvis czemu juz nie grasz? wyszedłeś za mąż :f_confused:

Jak tak się wszyscy dopraszają to może się pojawię w weekend na stolikach, to chętnie oddam Wam kilka moich dolarsów :facepalm:. A nie gram, bo jestem kiepski i szkoda przegrywać kasę...

jak tak bardzo chcesz sie pozbyc to pograj ze mna :heart:

, no ale serio psychika ci siadła? bo miec supernove przez 2012 to coś :) nawet na mikro nie rob tego :f_mad:

To nie do końca tak, jeśli chciałbym utrzymać SN przez 2012 to muszę co miesiąc wyrabiać platynę, bo inaczej z końcem lutego już przepada...a na tyle gry na pewno nie będę miał czasu, jednak praca na etacie robi swoje, własne podnoszenie skilla z innych dziedzin też (obecnie bardzo intensywnie uczę się angielskiego i się odchudzam :D (na razie z 80 kg na 76 spadłem w miesiąc :fuckyeah)).

EDIT. Jesteś Kolaż? Masz PW...

ja z 87kg do 72kg w rok wiec GL _thumbsup:

i to bez jakiegoś wielkiego odchudzania poprostu zaczałem regularnie biegać i zdrowiej(co nie znaczy mniej) jeść ;)

No to daję Ci większy challenge. Dwa lata temu z 82 na 67 w...3 i pół miesiąca...codziennie ponad godzina biegania zamiennie z treningiem piłki nożnej, do tego jakiś tenis, rowerek, pływanie.

LOL od 1 września do dzisiaj 20 kg bez żadnego wysiłku fizycznego. Sama dieta. Największą moją aktywnością w ciągu tych miesięcy było klikanie na przycisk raise. Jest ktoś lepszy :D

No dobra skłamałem trochę wychodziłem do ludzi, z tym, że tylko się wkurwiałem na ciągłe imprezy bo odstawiłem alko, a mało znam osób które nie nadużywają :ayfkm:

- Chudy co to jest woda mineralna pojebało się ?
- Nie kurwa, siki

Jaka dieta? A ja bezdietowo, sam ruch i sport to był :P. Chociaż ostatnio miałem zarzucić kopenhaską, chociaż to ponoć morderstwo, szczególnie dla takich jak ja - co jescze nigdy w życiu kawy nie próbowali :ayfkm: :ayfkm:

A ja zacząłem robić 6 weidera :P

Odpowiedz
Cytat