Napisane przez chudyand1
Za dużo stołów musashi87 za dużo stołów....
wczoraj grałęm mniej niż zwykle... 6-9 stolików IMO
Napisane przez chudyand1
Za dużo stołów musashi87 za dużo stołów....
wczoraj grałęm mniej niż zwykle... 6-9 stolików IMO
jestem szczęśliwy mój concierge na 1000$ właśnie został zaakceptowany
niah niah niah niah
najnowsze obliczenia
250 000 FPP
bonus 4000$
concierge 4032$
zalety concierge: raz w miesiącu dostajesz rakeback, zamiast raz na dłuuugi czas i możesz obracać tę kasę i pomnażać już
minimalnie więcej kasy
minusy: potrzebne sa paragony, ale te dodatkowe 32$ mozna przeznaczyc na prezenty
Cześć
Słuchajcie, nie śledzę strony tak jak kiedyś, więc może mi to umknęło i dlatego Was się pytam - czy SP za grę na starsach są nadal naliczane, czy coś się zmieniło? Teraz zauważyłem, że od wielu tygodni tam mi nic nie przybywa. Hmmm, miałem nadzieję, że za rok, dwa też zostanę poker-czarnuszkiem
Z innej beczki - od sierpnia będę dysponować dodatkowym czasem, więc jeśli ktoś jest zainteresowany coachingiem u mnie, to niech się odezwie do mnie na priva.
Pzdr.
Napisane przez damianpat
jestem szczęśliwy mój concierge na 1000$ właśnie został zaakceptowany![]()
niah niah niah niahnajnowsze obliczenia
250 000 FPP
bonus 4000$
concierge 4032$zalety concierge: raz w miesiącu dostajesz rakeback, zamiast raz na dłuuugi czas i możesz obracać tę kasę i pomnażać już
minimalnie więcej kasy
minusy: potrzebne sa paragony, ale te dodatkowe 32$ mozna przeznaczyc na prezenty
O co chodzi z tym consierge?
Napisane przez Pazurrr
CześćSłuchajcie, nie śledzę strony tak jak kiedyś, więc może mi to umknęło i dlatego Was się pytam - czy SP za grę na starsach są nadal naliczane, czy coś się zmieniło? Teraz zauważyłem, że od wielu tygodni tam mi nic nie przybywa. Hmmm, miałem nadzieję, że za rok, dwa też zostanę poker-czarnuszkiem
![]()
Z innej beczki - od sierpnia będę dysponować dodatkowym czasem, więc jeśli ktoś jest zainteresowany coachingiem u mnie, to niech się odezwie do mnie na priva.Pzdr.
witaj
U mnie ładnie przybywają wiec problem nie leży po stronie starsów. TAm jest taka zakładka że musisz zaznaczyć by chyba info ze starsów szło do poker strategy może odkliknąłeś??
U mnie ta zakładka jest w żądania/wymiana informacji...
Eee takie, jak się spada w tempie -40BB/100 lub lepiej to dopiero są fajne spadki. -11BB/100 to luzik.
Za to ja trafiłem dzisiaj milestone hand, ale oczywiście na skrajnym mikro + miałem rozegranych na tym stole tylko 15 rąk, więc niestety za wiele VPP nie uzbierałem. No i dostałem 72o i niestety nie udało się rozdania wygrać (choć parę dwójek złapałem). No ale zawsze coś tam wpadło.
Napisane przez elvismichal
Największa pula w życiu![]()
![]()
![]()
![]()
32$
a ponoć grałeś 1/2 tam to czesto takie pule miec powinieneś
Napisane przez musashi87
Największa pula w życiu![]()
![]()
![]()
![]()
32$
a ponoć grałeś 1/2 tam to czesto takie pule miec powinieneś
![]()
A ponoć nie grasz od wczoraj i pule liczymy w BB ;).
jesi ktos pisze o najwiekszej wygranej/przegranej puli w zyciu zwykle chodzi o $ nie BB
Pogoda extra, nad morzem pogoda rządzi się swoimi prawami , 3-5 km ulewa , a tu słońce praży, także jestem na mahoń. Dorsza też pojadłem, codziennie serwowali rybkę. Polecam "Sandra" w Pogorzelicy. Ale teraz będę napierdalał w poka mam MOC.
Napisane przez chudyand1
musashi87 ile rąk trzeba rozegrać na 0.25/0.50 aby wciągnąć diament ?
150k około