Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.2 K Wyświetlenia
chudyand1

Lubie to

Spoiler

Known players:
[tg]Position:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;CO:08/50/38/3,0/75/50/100/67;[/tg]
0,25/0,5 Fixed-Limit Hold'em (4 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Elephant.Base 0.99 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is BB with A♠, A♦
CO calls, 2 folds, Hero raises, CO 3-bets, Hero caps, CO calls.

Flop: (8,40 SB) A♣, K♣, 3♠ (2 players)
Hero bets, CO raises, Hero 3-bets, CO caps, Hero calls.

Turn: (8,20 BB) 9♥ (2 players)

River: (16,20 BB) A♥ (2 players)

Final Pot: 24,20 BB

Results follow (highlight to see):
CO shows (Kh Kd)
Hero shows kareta, asy (As Ad)

Hero wins with kareta, asy (As Ad)

Odpowiedz
Cytat
MongolianoItaliano

:f_cool:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez brommy
W sumie to trochę kaski wrzucił zinedine91
także podejrzewam, że liczysz na rewanż :D

Koncentrowałem się na wyższych stawkach, a co do 1/2 to od Czarnego Piątku w ogóle mi tam nie idzie.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez zinedine91

Napisane przez brommy

Koncentrowałem się na wyższych stawkach, a co do 1/2 to od Czarnego Piątku w ogóle mi tam nie idzie.

Na ilu Ty stołach średnio grasz?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez brommy

Napisane przez brommy

Przeważnie 16 i staram się nie przekraczać tej granicy. Jednak zdarzało się nawet 20 na raz, ale wtedy nie wyrabiam i wyłączam gorsze.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez brommy

Napisane przez brommy

Przeważnie 16 i staram się nie przekraczać tej granicy. Jednak zdarzało się nawet 20 na raz, ale wtedy nie wyrabiam i wyłączam gorsze.

No to ładnie ja ostatnio 9 stołów. Wcześniej 4, wiec i tak spory postęp jak dla mnie. Byc może jak zainwestuję w jakiś monitor coś 27 cali to pomyśle o 12 stolach.

Jakby nie było miło było pograć ze znajomym nickiem. Stara ekipa z 0,25/0,5 się rozsypała Chudy chyba przerzucił się na SH. Szpaqu zaryzykowałbym stwierdzenie, że unika ze mną gry (chyba, że ma nade mną pozycję), ale być może to po prostu zbieg okoliczności i mijamy się w godzinach grani.

Czasem jak dobieram stoły na 0,25/0,5 to jakieś znajome nicki widać, ale że ostatnio prawie w ogóle w ocenie rąk się nie udzielam to nie ma tego sentymentu do innych :P

Oczywiście przy okazji pozdrowienia dla Chudy i Szpaqu :D

Po sesji chyba będę bardziej aktywny na forum :P

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

:D LOL z rana się uśmiechnąłem. Zły read nie unikam z tobą gry myślę że radzę sobie z tobą na swój sposób. Nie wiem jakie staty mamy ze sobą ale myślę że nie jest źle. Po prostu mam inne kryterium grania na stolikach. Ty siadasz często do stolików dla mnie nie atrakcyjnych. Czasami siedzę na sitoucie i patrze sobie kto się dosiada. Ja targetuje w unków i graczy jakich oznaczyłem sobie na czerwono i fioletowo jak ich nie ma to i mnie nie ma ;). Poza tym też bawie się na SH ale na razie krótko.
Też pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez szpaq2
:D LOL z rana się uśmiechnąłem. Zły read nie unikam z tobą gry myślę że radzę sobie z tobą na swój sposób. Nie wiem jakie staty mamy ze sobą ale myślę że nie jest źle. Po prostu mam inne kryterium grania na stolikach. Ty siadasz często do stolików dla mnie nie atrakcyjnych. Czasami siedzę na sitoucie i patrze sobie kto się dosiada. Ja targetuje w unków i graczy jakich oznaczyłem sobie na czerwono i fioletowo jak ich nie ma to i mnie nie ma ;). Poza tym też bawie się na SH ale na razie krótko.
Też pozdrawiam.

Dlatego mówię, że zaryzykowałbym to stwierdzenie, ale ostatnio co Cie zauważyłem to mi znikałeś :P

Fakt ja uderzam w stoliki, na których jest największa średnia pula, i nie patrzę na to ile jest na stoliku regów :P

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

Poza tym uważam że tylko na lepsze może wyjść ci zmiana stylu gry. Jakoś nie mogłem uwierzyć że brommy czeka na dobrą rękę ;) zachorował czy coś? to co gdzieś pisałeś że masz 20/coś tam coś tam wydaje mi się okej na te limity. Wystarczy patrzeć jakie staty mają ludzie którzy zarabiają coś na tych limitach. Heh śmiem twierdzić że na wiarę grającą 30/22/2 (chyba takie wcześniej miałeś) miałeś najlepszy wynik na naszych limitach . Zawsze sobie na lagusiów patrzę na ptr i zawszę pluję sobie w twarz jakie oni mają wyniki. Niby koleś wydaje się okej ale tak naprawdę jego jedyna taktyka to "napierdalać" nie dostosowując się do sytuacji na stole. Lub ma taktyka spada As ja gram c/r bo tak;).
Ogólnie czasami zagadujesz do mnie po angielsku, ale jednak nie wyrabiam z rozminką gry (jakoś nie mam podzielną uwagę) tylko albo gram albo gadam. wiec lakoniczne odpowiedzi i to po polsku bo po angielsku to bym ci 1 zdanie na minute pisał;)

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Ja włączyłem dzisiaj parę stołów 0.25/0,50$ z uwagi na brak dobrych 0.5/1$ i mniejsza agresja na tym limicie była dla mnie -EV :evil:

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez szpaq2
Poza tym uważam że tylko na lepsze może wyjść ci zmiana stylu gry. Jakoś nie mogłem uwierzyć że brommy czeka na dobrą rękę ;) zachorował czy coś? to co gdzieś pisałeś że masz 20/coś tam coś tam wydaje mi się okej na te limity. Wystarczy patrzeć jakie staty mają ludzie którzy zarabiają coś na tych limitach. Heh śmiem twierdzić że na wiarę grającą 30/22/2 (chyba takie wcześniej miałeś) miałeś najlepszy wynik na naszych limitach. Zawsze sobie na lagusiów patrzę na ptr i zawszę pluję sobie w twarz jakie oni mają wyniki. Niby koleś wydaje się okej ale tak naprawdę jego jedyna taktyka to "napierdalać" nie dostosowując się do sytuacji na stole. Lub ma taktyka spada As ja gram c/r bo tak;).
Zawsze sobie na lagusiów patrzę na ptr i zawszę pluję sobie w twarz jakie oni mają wyniki. Niby koleś wydaje się okej ale tak naprawdę jego jedyna taktyka to "napierdalać" nie dostosowując się do sytuacji na stole. Lub ma taktyka spada As ja gram c/r bo tak;).

Obecnie mam 24/17/10 i spowodowane jest to faktem, ze obecnie gram na 9 stolach, a nie tak jak wcześniej na 4. Także na analizę danego rozdania mam mniej czasu. Styl gry się nie zmienił :P ale nie wydaje mi się, abym bezmyślnie przebijał, ale cóż mogę się mylić :P

Co do mojej wcześniejszej gry to miałem 30/22/16, jak dobrze pamiętam. Tam głownie bazowałem na notatkach =) Teraz oczywiście dalej to robię =)

Ogólnie czasami zagadujesz do mnie po angielsku, ale jednak nie wyrabiam z rozminką gry (jakoś nie mam podzielną uwagę) tylko albo gram albo gadam. wiec lakoniczne odpowiedzi i to po polsku bo po angielsku to bym ci 1 zdanie na minute pisał;)

Piszę po angielsku z przyzwyczajenia oraz przez ostrzeżenia od moderatorów za używanie polskiego na chacie :P

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Jak byście porównali FR 0.5/1$ do 1/2$? Rośnie tylko agresja, czy poziom też?

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez ajej87

Na 0,5/1 mam dodatni winrate na 1/2 dostaje po dupie =)

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez brommy

Napisane przez ajej87

Jak grasz LAGiem :D :D

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

scierwo

Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $0.50(BB) Replayer
SB ($22.80)
BB ($48)
Hero ($21.05)
CO ($8.50)
BTN ($17.25)

Dealt to Hero 5♠ 5♣

Hero raises to $1, CO calls $1, fold, fold, BB calls $0.50

FLOP ($3.25) 5♥ 3♣ 6♥

BB bets $0.50, Hero raises to $1, CO calls $1, BB raises to $1.50, Hero raises to $2, CO calls $1, BB calls $0.50

TURN ($9.25) 5♥ 3♣ 6♥ A♦

BB bets $1, Hero raises to $2, CO calls $2, BB calls $1

RIVER ($15.25) 5♥ 3♣ 6♥ A♦ 2♣

BB bets $1, Hero calls $1, CO folds

BB shows 4♦ 4♣
(Pre 18%, Flop 25.2%, Turn 18.2%)

Hero shows 5♠ 5♣
(Pre 82%, Flop 74.8%, Turn 81.8%)

BB wins $16.75

Odpowiedz
Cytat
Hadart
musashi87

Napisane przez Hadart
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/dc100c0ed6ccfd02.html

Ide skoczyc z mostu.

std

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez ajej87

Napisane przez brommy

Napisane przez ajej87

Jak grasz LAGiem :D :D

Nie wydaję mi się, aby to była wada =)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Ja też dzisiaj -90BB. Do dupy z taką dupą. :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat