Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.3 K Wyświetlenia
DangeroussPosse

Napisane przez chudyand1
A myślałem że tylko ja piję ;)

Gdybym chciał się zapytać kogoś kogo nie ma w moich kontaktach jaka jest dzisiaj pogoda to muszę go dodać do znajomych czy można go bez tego zapytać ?. Dzisiaj straszny ze mnie "ignorant" (10 minut zastanawiałem się jak wysłać zaproszenie). Nie pijcie alkoholu bo oszacują wasz maksymalny wiek zejścia na 39 lat (żródło: cofnij zegar by tvn). Co mam począć jak ja mam dopiero naście ?(

pic dalej :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez DangeroussPosse

Napisane przez chudyand1
A myślałem że tylko ja piję ;)

Gdybym chciał się zapytać kogoś kogo nie ma w moich kontaktach jaka jest dzisiaj pogoda to muszę go dodać do znajomych czy można go bez tego zapytać ?. Dzisiaj straszny ze mnie "ignorant" (10 minut zastanawiałem się jak wysłać zaproszenie). Nie pijcie alkoholu bo oszacują wasz maksymalny wiek zejścia na 39 lat (żródło: cofnij zegar by tvn). Co mam począć jak ja mam dopiero naście ?(

pic dalej :f_thumbsup:

Ja oszacowałem swój wiek zejścia na 20 lat (ale to było w gimnazjum)
Teraz mając lat 23 i 3/4 szacuje na ok 30 xD

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

No tak ale ty pewnie palisz fajki :rage: Plus jeżeli pijesz kolorowane tudzież perfumowane gówno typu Jack Daniel's to zamień to na dobra czystą wódkę i co najmniej 35 jak w mordę strzelił.

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez chudyand1
No tak ale ty pewnie palisz fajki :rage: Plus jeżeli pijesz kolorowane tudzież perfumowane gówno typu Jack Daniel's to zamień to na dobra czystą wódkę i co najmniej 35 jak w mordę strzelił.

nie palę! Nie piję (JD, Malibu, i Blue Curracao się nie liczy) no i biegam 3razy w tygodniu :P

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez musashi87

Napisane przez chudyand1

nie palę! Nie piję (JD, Malibu, i Blue Curracao się nie liczy) no i biegam 3razy w tygodniu :P

A dokąd?

Odpowiedz
Cytat

To co musahsi wsadza sobie w :D buta, to pierwsza rzecz jaką zakupie za $ z p*

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez zinedine91

Napisane przez musashi87

Napisane przez chudyand1

A dokąd?

Do sklepu po chipsy

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez dooger84

:rage:

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez chudyand1

Napisane przez dooger84

:rage:

jak chcesz wyśle Ci moje skarpetki za free :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Odnośnie nowej produkcji i dubbingu wypowiem się tutaj bo feedback w komentarzach sensu nie ma. Pazurrr żyjesz jeszcze ? Ogólnie wolałem twój "adhd" styl narracji niż.. no właśnie, bo nie wiem jak to nazwać ? "lektor ivona którego od czasu do czasu rozśmiesza ze szklanego ekranu Adam Sandler ? " Nie jest to najgorszy dubbing na świecie ale po co zmieniać coś co imo dobrze wyszło we wcześniejszych produkcjach. Wszystko zmierza nie w tą stronę, w którą powinno.

Odpowiedz
Cytat
Danny177

To nie IVONA tylko Salyk imo :)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taka fajna sesja 580h - 87BB.
Fiszek z 5$ zrobił 39$.

Znowu po zajebistym dniu wczorajszym dzisiaj jeszcze szybsza masakra.
Dobrze że zakończyłem bo zaczęli wchodzić ze wszystkim na moje podbicia , bo wiedzieli że tak wjebie. :(

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

No i stało się , najgorszy dzień w "karierze" 140BB w łeb. Leczyli mnie wszystkim, najwięcej chyba moja para niższa para-set. Szkoda bo zapowiadał się najlepszy miesiąc , ale jeszcze nic straconego. :f_cry: Ale kupie sobie nowe autko w tym tygodniu i sobie humorek poprawie. :D

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

ładny :D

Odpowiedz
Cytat

za $P?

Odpowiedz
Cytat

za $P?

Odpowiedz
Cytat

Trwa SCOOP w FL-a. Oczywiście zdążyłem już przegrać 2 pary na seta i z AA<JQ. Trzeba mieć dużo szczęścia w tych turkach, a ja jak zwykle go nie mam. :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

To się nagrałem. Była szansa się odbić, ale jak nie idzie to nie idzie... Szkoda tylko, że w tych turach FL-a ciągle mnie sackoutują. Na NL-u przynajmniej wiem, że nie umiem grać, a tutaj taki pech.

PokerStars Limit Hold'em, 55 Tournament, 200/400 Blinds (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero's M: 2.97

Preflop: Hero is UTG with 9, A
Hero raises, 3 folds, SB 3-bets, BB calls, Hero calls

Flop: (9 SB) A, 3, 9 (3 players)
SB bets, BB raises, Hero 3-bets, SB caps, BB calls, Hero calls

Turn: (10.5 BB) K (3 players)
SB bets, BB calls, Hero calls

River: (13.45 BB) 7 (3 players, 1 all-in)
SB bets, BB calls

Total pot: t6180 (15.45 BB)

Results:
SB had A, J (flush, Ace high).
BB mucked J, A (one pair, Aces).
Hero mucked 9, A (two pair, Aces and nines).
Outcome: SB won t6180

Odpowiedz
Cytat
jaworlegia

Ja odpadłem trzymając rakiety :]

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$250/$500 Fixed-Limit Hold'em (6 handed)

Preflop: Hero is BB with A:d, A:s.
4 folds, SB calls, Hero raises, SB calls.

Flop: (4 SB) 5:d, Q:d, 3:h (2 players)
SB checks, Hero bets, SB calls.

Turn: (3 BB) 9:d (2 players)
SB checks, Hero bets, SB raises, Hero calls.

River: (6.2 BB) Q:h (2 players)

Final Pot: 6.2 BB.
Results follow:

Hero shows two pairs, aces and queens(A:d A:s).
SB shows three of a kind, queens(Q:s T:h).

SB wins with three of a kind, queens(Q:s T:h).

Ogólnie slabiutkie karty miałem pierwsze 100 rak rozegralem chyba statami 15/10, bo nie było czym grać kompletnie. Dopiero jak mialem stack nieco ponad 1BB to zlapalem seta ósemek i zaraz potem fulla trzymajac dyszki na ręce. Niestety stack byl na tyle mały ze nie bylo nawet jak sie nabudowac. Potem dostałem AA no i poległem. Ale dzis i tak na razie na plus bo w turku za 33$ udalo sie byc na podium

Odpowiedz
Cytat