Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.2 K Wyświetlenia
kopoland

Napisane przez Danny177

Napisane przez kopoland
Hej, ostatnio zacząłem się zastanawiać nad nagrywaniem filmów w związku z tym mam do was takie pytanie, jeżeli miałbym nagrywać to jakie limity by was interesowały i jakie stoły FR, SH, HU ???

grasz hu? :ayfkm:

klasycznego HU raczej nie, bardziej mi chodziło o coś takiego jak stolik się rozpada i zostaje z nami jeden, dwóch przeciwników gdzie gierka robi się zdecydowanie luźniejsza i trzeba brać troszkę inne aspekty pod uwagę niż w przypadku klasycznej gry SH

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez kopoland
Hej, ostatnio zacząłem się zastanawiać nad nagrywaniem filmów w związku z tym mam do was takie pytanie, jeżeli miałbym nagrywać to jakie limity by was interesowały i jakie stoły FR, SH, HU ???

FR kopo, FR :D

Odpowiedz
Cytat
Marjed

Napisane przez kopoland

hej
najlepiej FR 1/2 i w górę :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Marjed

Napisane przez kopoland

hej
najlepiej FR 1/2 i w górę :f_thumbsup:

This!

Odpowiedz
Cytat
Masqb

IMO nie ma sensu, żeby Kopoland nagrywał coś niżej niż 10/20...

Odpowiedz
Cytat

Czy .5/.10 jest łatwiejszym limitem?? czy poprostu mój czas jeszcze nie nadzszeł i sukcesy też nie ?

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

kopoland możesz nagrać cokolwiek powyżej 1/2+ byle byłoby to dostępne od złota ;)

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

Mimo, że to dla większości playmoniez to i na 0.05/0.1 można ugrać spokojnie $10 dziennie (500 - 2000\hands).
Gra tam jeden mój "znajomy" rusek...grinduje czasami 18 stołów i nie narzeka - jest top month's winner na PTR.

Odpowiedz
Cytat
grabarz666

Napisane przez kopoland

wszystko, byle 10/20+

Odpowiedz
Cytat
Danny177

Napisane przez grabarz666

Napisane przez kopoland

wszystko, byle 10/20+

+1
_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Mateuszz89

3/6 SH najlepiej zrob Kopoland bo 10/20+ to zrozumie 5 osob max na forum ,a 2/4 to chyba nie bedziesz sie bawil. Moim zdanie na 3/6-5/T mozesz duzo ciekawych rzeczy opowiedziec :) i wszystkim sie to przyda
Pzdr powo w grze ;)

Odpowiedz
Cytat
DangeroussPosse

Napisane przez dooger84
Czy .5/.10 jest łatwiejszym limitem?? czy poprostu mój czas jeszcze nie nadzszeł i sukcesy też nie ?

nie latwiejszym tylko ludzie bardziej ogarnieci
tak mi sie zdaje ?(

Odpowiedz
Cytat

a ja tam nie chce zebyś kręcił:D

Odpowiedz
Cytat
Hadart

Nagrywaj, nagrywaj, co bys nie nagral to i tak z pewnoscia sie przyda :P

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

E tam. Za ten kawałek koka mogliby sobie darować. Jak już aż tak się oburzyli to wymazanie i jakieś ostrzeżenie by wystarczyło. Poza tym gdyby tam koka nie było to w ogóle by to śmieszne nie było. Tak jak z niektórymi kawałami - jak nie przeklniesz to dowcip nie wypali...

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez psychoreaper
E tam. Za ten kawałek koka mogliby sobie darować. Jak już aż tak się oburzyli to wymazanie i jakieś ostrzeżenie by wystarczyło. Poza tym gdyby tam koka nie było to w ogóle by to śmieszne nie było. Tak jak z niektórymi kawałami - jak nie przeklniesz to dowcip nie wypali...

mazaq też dostał globalca za migawkę koka na swój 40000 post :D

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Raczej tego nie znajdę. Przekleiłem z jakiegoś kwejka chyba i ciężko byłoby to znaleźć...

Odpowiedz
Cytat