ajej tobie tez nie lecą punkty?
77 always wins
Spoiler
PokerStars - $0.50/$1 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
BTN: $10.00
SB: $46.60
Hero (BB): $14.75
UTG: $45.25
MP: $19.05
CO: $26.65
SB posts SB $0.25, Hero posts BB $0.50
Pre Flop: ($0.75) Hero has 7♠ 7♣
UTG calls $0.50, MP raises to $1.00, fold, fold, SB raises to $1.50, fold, UTG calls $1.00, MP calls $0.50
Flop: ($5.00, 3 players) J♥ 4♥ 7♦
SB bets $0.50, UTG calls $0.50, MP calls $0.50
Turn: ($6.50, 3 players) 3♣
SB checks, UTG checks, MP checks
River: ($6.50, 3 players) 8♠
SB checks, UTG bets $1.00, fold, SB calls $1.00
UTG shows Q♥ Q♠ (One Pair, Queens) (PreFlop 56%, Flop 77%, Turn 86%)
SB mucks K♣ A♠ (High Card, Ace) (PreFlop 44%, Flop 23%, Turn 14%)
UTG wins $8.10
a ja kurwa folduje
Napisane przez dooger84
ajej tobie tez nie lecą punkty?![]()
![]()
Ja niestety nie mam podpietego konta pod starsy
Pogoda nie dopisała. Nic to ja w czwartek jadę do Warszawy prawie na miesiąc. Nie dość, że i tak gram mało to jeszcze teraz wyjazd. Kiepsko widzę moją grę.
Collusion na mikro tego jeszcze nie widziałem. No i oczywiście musiałem się wypłacić flopniętemu nutsowi.
Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;SB$4,32:20/65/10/1,2/42/0/-/0;Hero$4:///////;BU$4,9:20/80/5/0,8/53/0/-/63;[/tg]
0,1/0,2 Fixed-Limit Hold'em (6 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Elephant.Base 0.99 by www.pokerstrategy.com.
Preflop: Hero is MP3 with A♥, A♦
MP2 folds, Hero raises, CO folds, BU calls, SB calls, BB folds.
Flop: (7,00 SB) 8♥, 7♠, 5♠ (3 players)
SB bets, Hero raises, BU calls, SB 3-bets, Hero caps, BU calls, SB calls.
Turn: (9,50 BB) A♣ (3 players)
SB bets, Hero raises, BU 3-bets, SB caps, Hero calls, BU calls.
River: (21,50 BB) 9♥ (3 players)
SB bets, Hero calls, BU raises, SB 3-bets, Hero calls, BU caps, SB calls, Hero calls.
Final Pot: 33,50 BB
Results follow (highlight to see):
Hero shows (Ah Ad)
BU shows strit, do dziewiątka (6d 4c)
SB shows (Qc Th)
BU wins with strit, do dziewiątka (6d 4c)
Jakiś skuteczny sposób na takich baranów, czy zostaje opuszczenie stołu ?
Ewakuacja ze stołów. Piłem siadam do gry, jak ktoś sprzeda mi suckouta to dowie się co myślę o tym wrzucając epitetami w 10 językach
Napisane przez chudyand1
Ewakuacja ze stołów. Piłem siadam do gry, jak ktoś sprzeda mi suckouta to dowie się co myślę o tym wrzucając epitetami w 10 językach![]()
tez tak na nich reaguje
co rozdanie
jak tak mozna grac
Napisane przez DangeroussPosse
Napisane przez chudyand1
Ewakuacja ze stołów. Piłem siadam do gry, jak ktoś sprzeda mi suckouta to dowie się co myślę o tym wrzucając epitetami w 10 językach![]()
tez tak na nich reaguje
co rozdanie
jak tak mozna grac![]()
Poligloci z Was widzę
Ale jestem zajebisty straciłem tylko 50 BB
Ej leveling nie działa. Ja wiem, że oni wiedzą, że się dzisiaj uchlałem, więc myślą, że będę grał jak idiota, więc jestem o krok dalej i gram swoje A-game i nic z tego, bo przez to że oni myślą że gram jak idiota sprzedają mi suckouty. Musze być o kolejny poziom dalej wtedy ich oskubie. Sole trzeźwiące plus płukanie żołądka i wracam ze zdwojoną siłą. Swoją drogą nieletnim nie powinni sprzedawać alkoholu. Niedobre fisze, niedobrzy sprzedawcy.
tresor123 nie to collusion, pan retard BU zawsze grał w ten sposób kiedy pan retard SB miał mocno i kiedy była akcja od kogoś ze stołu. Razem przyszli, razem wyszli ot co takie kółko wzajemnej adoracji. Wrzuciłem rozdanie, w którym oskubali mnie z największej ilości BB, to że niektórzy grają standard na miejscu SB wiadoma sprawa
Ojjojoj co ja wczoraj na tych stołach nawyprawiałem heh . Głowa boli ale trzeba ze 3 tys handów wbić. "Nie ma opierdalania się" heh
9O % czasu to 4 stoliki. Nie umiem (nie chcę ?) grać więcej. 4 to optymalna liczba dla mnie. Kurde musiałem się podleczyć bo rano miałem taką korbę, że nie dało rady wysiedzieć, i znów "nie w formie" ale gram ma być 100 tyś h w tym miechu to będzie.
Ps. Z pozdrowieniami dla wszystkich streetballerów. One love. dobra nuta, dobry obraz
Napisane przez mistrzbara
Kiedy zmienia sie statusy w zwiazku z obnizeniem progow?
W czerwcu. Dopiero pierwszego czerwca będą nowe statusy zależne od ilości punktów zdobytych w maju. Na razie jeszcze działa wszystko po staremu.