Już 3 miesiące gram na tym limicie, więc staty mam, readów też sporo, 4 stoły ogarniam bez problemu, WYDAJE mi się, że nie gubię się w postflopie, być może tylko mi się wydaje
Napisane przez krychu15
Już 3 miesiące gram na tym limicie, więc staty mam, readów też sporo, 4 stoły ogarniam bez problemu, WYDAJE mi się, że nie gubię się w postflopie, być może tylko mi się wydaje![]()
Jak często podczas gry tutaj zaglądasz?
Napisane przez krychu15
Jeżeli gram 4 stoły to mam włączonego winampa, 4 stoły FR, HM i nic po za tym![]()
Zrobisz jak uważasz, ja po prostu jestem zdania, że nie ma co sobie ciśnienia robić
Napisane przez krychu15
Spoko majonez na pewno jeśli zajdzie potrzeba to będę grał i na jednym![]()
Przy jednym to usniesz
3-4 to potymalnie, żeby robić notaki :D. Ale to każdy indywidualnie musi dopasować pod siebie
2k rak - 50bb ;O
czy wygrane na poziomie 2,5bb/100hendow na 15 stolach ma sens?
czy podszkolic sie?
w sumie to mysle ze powinienem sie i tak i tak zabrac za nauke
Napisane przez DangeroussPosse
2k rak - 50bb ;Oczy wygrane na poziomie 2,5bb/100hendow na 15 stolach ma sens?
czy podszkolic sie?
Dobry wynik.
Napisane przez Rantrave
czy podszkolic sie?
w sumie to mysle ze powinienem sie i tak i tak zabrac za naukeDobry wynik.
na + wiec dobry
a tak serio to chyba zależy od limitu czyż nie? ale myślę, że nawet na mikro przy 15stołach jest to dobry wynik ( z drugiej strony próbka 2k hendów to ogrom...)
Napisane przez musashi87
Napisane przez Rantrave
czy podszkolic sie?
w sumie to mysle ze powinienem sie i tak i tak zabrac za naukeDobry wynik.
na + wiec dobry
![]()
a tak serio to chyba zależy od limitu czyż nie? ale myślę, że nawet na mikro przy 15stołach jest to dobry wynik ( z drugiej strony próbka 2k hendów to ogrom...)
nie wiem ostatnioi tak siedze i codziennie wyrabiam tak +-2k. gram .05/.10 i czuje przewage tylko wkurzaja mnie ludzie co graja na bacdorry vs moje overpary (graja czek/call) i im wchodzi. i tak neistety czesto ale mysle ze to taka specyfikacja limitu
a co byl było jakbym blefowal?
Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $100(BB) Poker Stars
SB ($2,780)
BB ($1,340)
UTG ($1,280)
UTG+1 ($1,235)
CO ($1,335)
Hero ($1,030)
Dealt to Hero 5♥ 5♣
fold, UTG+1 calls $100, fold, Hero raises to $200, SB calls $150, BB calls $100, UTG+1 calls $100
FLOP ($800) 5♠ 7♠ 9♣
SB checks, BB bets $100, UTG+1 folds, Hero raises to $200, SB calls $200, BB raises to $300, Hero raises to $400, SB calls $200, BB calls $100
TURN ($2,000) 5♠ 7♠ 9♣ 7♣
SB checks, BB bets $200, Hero calls $200, SB folds
RIVER ($2,400) 5♠ 7♠ 9♣ 7♣ T♥
BB bets $200, Hero raises to $230 (AI), BB folds
Hero shows 5♥ 5♣
Hero wins $2,800
czy podszkolic sie?
Nie ma, wynik ok bo na plus, ale zacznij inwestować w naukę. Spokojnie na 4 stołach możesz na tym limicie kręcić 11 bb+ all day long (no przynajmniej na SH). Zresztą to nie jest limit na którym się gra, trzeba to przejść jak najszybciej. Odpuść sobie multitablinigi na mikro nie ma to żadnego sensu.
Napisane przez chudyand1
czy podszkolic sie?
w sumie to mysle ze powinienem sie i tak i tak zabrac za naukeNie ma, wynik ok bo na plus, ale zacznij inwestować w naukę. Spokojnie na 4 stołach możesz na tym limicie kręcić 11 bb+ all day long (no przynajmniej na SH). Zresztą to nie jest limit na którym się gra, trzeba to przejść jak najszybciej. Odpuść sobie multitablinigi na mikro nie ma to żadnego sensu.
dzisiaj doszedłem do wniosku że musze jak najszybciejprzejść ten limit bo niektóre akcje mnie wykańczają, nawet nie wiem jak tak można grać
Poker Stars $0.05/$0.10 Limit Hold'em - 7 players - View hand 1265589
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Pre Flop: (1.4 SB) Hero is MP with Q
Q
UTG calls, 1 fold, Hero raises, 2 folds, SB 3-bets, BB calls, UTG caps!, Hero calls, SB calls, BB calls
Flop: (16 SB) 7
8
Q
(4 players)
SB bets, BB calls, UTG raises, Hero 3-bets, SB calls, BB calls, UTG calls
Turn: (14 BB) 9
(4 players)
SB checks, BB bets, UTG calls, Hero raises, SB folds, BB 3-bets, UTG caps!, Hero calls, BB calls
River: (26 BB) 5
(3 players)
BB checks, UTG checks, Hero checks
Final Pot: 26 BB
BB shows J
T
(a straight, Eight to Queen)
UTG mucks A
A
Hero mucks Q
Q
BB wins 25 BB
(Rake: $0.10)
na turn już wiedziałem że jestem z tyłu, na river sie nie sparowało więc czek/czek, oponent na żółto więc stwierdziłem że to tj może mieć. no i miał.
Do tej pory w kwietniu +260BB... Przy jakim rollu radzicie shotowac na 0.5/1$? Na poczatku 2-3 stoły czy od razu na maxa?
W pikach
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
$0.25/$0.5 Fixed-Limit Hold'em (9 handed)
Preflop: Hero is SB with K:s, 7:d.
UTG1 calls, 5 folds, BU calls, Hero calls, BB checks.
Flop: (4 SB) 7:s, A:s, J:s (4 players)
Hero checks, BB checks, UTG1 checks, BU bets, Hero calls, BB folds, UTG1 calls.
Turn: (3.5 BB) Q:s (3 players)
Hero checks, UTG1 checks, BU bets, Hero raises, UTG1 calls, BU folds.
River: (8.5 BB) T:s (2 players)
Hero bets, UTG1 calls.
Final Pot: 10.5 BB.
Results follow:
Hero shows a royal flush(K:s 7:d).
UTG1 shows a flush, ace high(8:s 8:h).
Hero wins with a royal flush(K:s 7:d).
Napisane przez jaworlegia
Warunki sa takie same i liczenie jest proste. Kazdy grac placi o 45 FPP mniej45 * 6 = 270 FPP czyli o dokładnie tyle mniejsza jest nagroda za 3 miejsce 280 - 270 = 10 FPP
wlasnie udalo mi sie wygrac te satelitke
![]()
Jaką satelitkę? Napisz coś więcej. I znowu - gratulacje! widzę, że wymiatasz te turki
U mnie na odwrót - miażdżę SnG, MTT tylko 3 razy w kasie na kilkanaście podejść. Bubbles mnie wykańczają - większość kończę tuż poza kasą..
Słuchajcie, jak jest z tymi turkami na FTP. Mam tam ok. 20k points i zero kasy, bo wycofałem się z tej platformy. Możecie mi powiedzieć, jak kupię ticketa, to jak potem odbywa się wymiana na udział w turku - ticket za turek, czy z wartości ticketa jest odciągane wpisowe, a reszta zostaje do wykorzystania?
W sklepiku są bilety do turniejów z różnym wpisowym. Jak wykupisz bilet i znajdziesz Turniej, który Ciebie interesuję, To zamiast rejestracji za kasę możesz się rejestrować za bilet. Np wykupisz bilet za 22$ to możesz do turka za 22$ się zarejestrować.
Dzięki za odpowiedź.
Jednak wczoraj był turek, który mnie interesował i można było w niego wejść za ticket. Jednak w sklepie nie było ticketów o takim nominale - były o nominale wyższym, lub niższym. Co w takiej sytuacji? łączyć tickety? Czy z bieżącego ticketa ściąga część? Czy kasuje całego i "jestem w plecy"?
Wejdź w lobby turnieju i tam jest napis Tournament Tickets,
Jak naciśniesz to wyświetli się o jakim nominale przyjmują Tickety, aby zarejestrować się do Turnieju musisz posiadać dany ticket
Jak są satelity do danego turnieju to też się wyświetla, że można wejść za Tournament Ticket, ale to chodzi o tickety zdobyte poprzez wygranie jakiejś satelity bo w sklepie często nie ma biletów o takim nominale. Nie możesz wejść większym ticketem do mniejszego turnieju ani łączyć ticketów. Ticket pasuje tylko do turnieju o określonym wpisowym.
NA FTP są w zasadzie tylko tokeny 26 lub 75 dolarów + parę biletów do pewnych cyklicznie rozgrywanych turniejów.
Jeżeli chodzi o MTT FL to jest jakiś turniej z wpisowym 24+2 3000$GTD do którego można się wkupić za token 26$, ale to za wysokie progi jak dla mnie :-).