Ej jak się w HEMIE ustawia filter, tak żeby pokazywało mi poszczególne ręce. Np. w skali roku ile dostałem AA itp.
Kiedyś pamiętałem gdzie to, ale kurde, wyleciało mi
Napisane przez klz03
Ej jak się w HEMIE ustawia filter, tak żeby pokazywało mi poszczególne ręce. Np. w skali roku ile dostałem AA itp.
Kiedyś pamiętałem gdzie to, ale kurde, wyleciało mi![]()
Po lewej stronie zakładka reports hands? Przynajmniej ja tak robiłem
a na górze masz filtr czy wszystkie ręce czy miesiąc etc
Napisane przez krychu15
-30BB po 100hands ZAJEBIŚCIE![]()
pff
Kwietnowy swing 2500h = - 200 BB
Dziś licze na jeszcze kolejne - 50 BB
Plus tego taki, że przynajmniej wiem, że mi mindset nie siada tak szybko jak za pierwszym większym swingiem w dół.
Ja mam ostatnio dobre dni
zacząłem grać 6 stolików zamiast 4 i wykres idzie w górę :D. Mniej kombinuje :D. Dzisiaj 1kh i +56BB – może rewelacji i tak jak na mnie dobrze, bo ostatnio cały czas sinusoida była.
PS
Krzychu masz odpowiedź na PW
Napisane przez brommy
Napisane przez LeonidasPL
Spoko. Mysle, ze Twoj blad mogl wynikac z tego, ze win rate najczesciej jest podawany w BB/100 hands, a nie na jedna, wiec mogles zobaczyc jaki wychodzi wr na 100 rak z AJo i wtedy wychodzily Ci kosmosy jakies.To znaczy kosmosy... no po prostu 100 razy wiecej.
![]()
PS. To jest z FR?
Nie wiem gdzie leżał mój błąd, ale ważne, że został poprawiony.
FR całe życie
![]()
broomy gra lagiem wiec wiadomo, że premium hendy mu się bedą bardziej wypłacały zato na słabszych rękach ma większe straty pewnie niż przeciętny TAG
Am I right?
Napisane przez musashi87
Napisane przez brommy
Spoko. Mysle, ze Twoj blad mogl wynikac z tego, ze win rate najczesciej jest podawany w BB/100 hands, a nie na jedna, wiec mogles zobaczyc jaki wychodzi wr na 100 rak z AJo i wtedy wychodzily Ci kosmosy jakies.To znaczy kosmosy... no po prostu 100 razy wiecej.
![]()
PS. To jest z FR?
Nie wiem gdzie leżał mój błąd, ale ważne, że został poprawiony.
FR całe życie
![]()
broomy gra lagiem wiec wiadomo, że premium hendy mu się bedą bardziej wypłacały zato na słabszych rękach ma większe straty pewnie niż przeciętny TAG
Am I right?
I tak i nie, bo prócz tego, że jestem LAGiem mam też jeszcze jedną cechę na L
LUCKBOX
A moze 'L' jak looser
Chlopie dawaj na SH. Dolary czekaja.
Kurwa chlopaki, kocham Was i ten watek.
Kto bedzie w Poznaniu?
A moze 'L' jak looser![]()
Kto bedzie w Poznaniu?
Jak dzisiaj ci poszło.
A dobrze, dobrze. Dziekuje.
Tylko, ze nie za duzo gralem, bo do kolegi pojechalem do stolicy i zniszczony juz jestem totalnie.
Kto bedzie w Poznaniu?
No po tym to tak właśnie mysłałem.
Kto bedzie w Poznaniu?
Mów co chcesz
Na FR lepiej się czuję, bo jest łatwiej określić zakres rąk przeciwnika, bo już trochę K rąk rozegrałem na SH musiałbym się tego uczyć, szkoda mi na to czasu
Drugie to mi się najlepiej gra z regami szczerze mówiąc, bo z fishami typu maniak czy CS to wcale nie jest problem wygrywać.
Lubię grę na 4 stolikach, lubię grać FR, więc to robię
Mam z tego fajną kasę jak dla mnie i nie planuję tego zmieniać
Co do Poznania to nie bardzo jak mam się gdzie ruszyć ze względu na pracę, ale może niedługo zlocik pojawi się w Wawie, to pewnie zawitam
Panowie jak teraz najkorzystniej wymieniac punkty FPP na starsach? Ktore satelitki polecacie?
Napisane przez brommy
Kto bedzie w Poznaniu?
Mów co chcesz
![]()
Na FR lepiej się czuję, bo jest łatwiej określić zakres rąk przeciwnika, bo już trochę K rąk rozegrałem na SH musiałbym się tego uczyć, szkoda mi na to czasu
![]()
Drugie to mi się najlepiej gra z regami szczerze mówiąc, bo z fishami typu maniak czy CS to wcale nie jest problem wygrywać.Lubię grę na 4 stolikach, lubię grać FR, więc to robię
![]()
Mam z tego fajną kasę jak dla mnie i nie planuję tego zmieniać
![]()
Co do Poznania to nie bardzo jak mam się gdzie ruszyć ze względu na pracę, ale może niedługo zlocik pojawi się w Wawie, to pewnie zawitam
![]()
Na 4 stołach na regów to dobrze się gra, ale ja wolę grać na 16 jak są fisze.
Napisane przez jaworlegia
Panowie jak teraz najkorzystniej wymieniac punkty FPP na starsach? Ktore satelitki polecacie?
Ja zbieram na 4k$ instant cash bonus za 250k FPP dla Supernovy i to jest chyba najkorzystniejsze wyjście dla graczy stolikowych. Co do satelitek to chyba te hyper-turbo za 235 FPP.
witam wszystkich sFIXowanych
od jakiegoś czasu gram fixa na evereście, jednak czasem tylko 1 stolik, w porywach do 4.
Wie ktoś jak wygląda ruch na FTP na limicie 0,1/0,2 SH?
z góry dzięki za odp.