Nic panowie jutro 5:00 pobudka , trza zapierdalać jak nie chciało się uczyć. Niech moc będzie z nami i j.........ć slimfasta.
D O B R A N O C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic panowie jutro 5:00 pobudka , trza zapierdalać jak nie chciało się uczyć. Niech moc będzie z nami i j.........ć slimfasta.
D O B R A N O C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie no mnie to już zaczyna bawić....
Od 5k rozdań ani centa do przodu NIC dosłownie NIC tylko w dupe 150BB po 5k rozdaniach na limicie 0.10/0.20 SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Napisane przez tigerek73
Napisane przez Cogitus
ten temat to chyba dla Ciebie stworzyli, tigerek![]()
Gdzie diament. Jak nagram film ocenisz? Mam szacun do Ciebie.
spoko, mozesz nagrac, planujemy z kartonem zrobic jakies session rewiev w niedalekiej przyszlosci, wiec bylby dobry material
PS. jak juz powaznie chcesz zrobic to 2 stoliki i najlepiej, zeby cos kolo godziny trwalo
Strasznie nieuprzejmi ci ludzie przy stołach, po wyzerowaniu bardzo "kreatywnego" gracza, grzecznie mu zasugerowałem, żeby przyniósł więcej kasy, to mi odpisał "fuck you clown"...
Napisane przez phonik
Strasznie nieuprzejmi ci ludzie przy stołach, po wyzerowaniu bardzo "kreatywnego" gracza, grzecznie mu zasugerowałem, żeby przyniósł więcej kasy, to mi odpisał "fuck you clown"...![]()
Nie drażnić rybek !! My lubimy rybki i nie chcemy by z akwarium uciekały !!
No nie dziwię się, że się chwalisz. Też bym się cieszył, gdyby w takim coolerze fisz mi debilną grą tyle value zaoszczędził...
Mi dobrze idzie. Aż sobie przerwę zrobię bo już największe fishe przy stolikach oddały kasę i muszę poszukać jakiś nowych.
Ale tak mnie obrzucili błotem, że muszę się otrząsnąć. Muszę przyznać, że rivery sprzyjały, ale tyle motherf$%ckerow i innych wyzwisk już dawno pod swoim adresem nie usłyszałem.
To zawsze śmieszy jak goście z zerowym pojęciem o fixie wyzywają od bingo player itp. zwłaszcza po swoich przegranych rękach, które na luzie mogli wygrać gdyby po prostu dobrze je rozegrali, a nie pozwolili mi łapać te runner runnery ;-).
Też jakoś dziwnie 590h + 65BB, miałem 90 ale zwłaszcza 3 akcje z jednym Tagusem co wszedł na stół i trochę BB poleciało.
Sprawdziłem go i szok zobaczcie.
http://www.pokertableratings.com/stars-player-search/Vinpearl999
Zaczynał od 100/200 a teraz gra 0,5/1.
Wczoraj mialem na stole pule fullhouse vs quads vs straight flush
Dobrze, ze zdecydowalem, ze jednak nie bede capowal swojego A7s...
No ja ostatnie 35 rozdań - 30BB i kończe , końcówka masakra. Nie jest miłe jak przegrywasz po rząd 7 SD, w tym 5 przez river a wszystkie co najmniej dwie pary , ostatnia AK board AA9J4 gość A4. Zapowiadało się pięknie , a skończyło gówno + 33BB. Pipka blada.
Ależ pech , naprawdę pech.
Jeszcze tylko 200 VPP do PlatinumStar
Napieprzam po 16 stołów FR i chyba się już przyzwyczaiłem, bo nie wydaje mi się, żeby moja gra znacząco odbiegała od tego jak gram 10-12 stołów.
Pozdro.
I niech ktos mi powie, ze soft PS nie jest podkrecany...
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
$0.25/$0.5 Fixed-Limit Hold'em (8 handed)
Preflop: Hero is UTG2 with Q:d, A:c.
Hero raises, 6 folds, BB calls.
Flop: (4.4 SB) 9:c, A:h, 5:s (2 players)
BB checks, Hero bets, BB raises, Hero 3-Bets, BB caps, Hero calls.
Turn: (6.2 BB) Q:c (2 players)
BB bets, Hero raises, BB 3-Bets, Hero calls.
River: (12.2 BB) 9:s (2 players)
BB bets, Hero calls.
Final Pot: 14.2 BB.
Results follow:
BB shows three of a kind, nines(9:h 7:h).
Hero shows two pairs, aces and queens(Q:d A:c).
BB wins with three of a kind, nines(9:h 7:h).