Tam chyba inny mindset jest potrzebny..
To jest już znacznie wcześniej ![]()
na midstackes brakuje skilla i BR przedewszystkim..
W każdym razie udało się przełamać breakeven..
80k hands na 0 jest bardzo flustrujące
To jest już znacznie wcześniej ![]()
na midstackes brakuje skilla i BR przedewszystkim..
W każdym razie udało się przełamać breakeven..
80k hands na 0 jest bardzo flustrujące
Napisane przez Lesioo
nadludzki niemal...
Wiele ludzi nei zdaje sobie sprawy jak stosunkowo niewielka czescia sukcesu jest sam skill i bankroll, szczegolnie gdy w miare szybko pokonuja limity..
Napisane przez Danny177
Jak pewnie widzieliscie druga czesc midstakes conquest wyszla dzisiaj, zapraszam do ogladania i komentowania, jako ze to jest moje pierwsze session review, w szczegolnosci licze na wasze opinie ♠_cool:https://polska.pokerstrategy.com/video/16942/
Zeby nie bylo to wrzuce jakis hand. Jeden z ciekawszych handow mojej dzisiejszej (juz i tak fatalnej) sesji:
Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $10(BB) Replayer
SB ($253)
BB ($866)
UTG ($585)
UTG+1 ($270)
UTG+2 ($462)
MP1 ($291)
Hero ($860)
MP3 ($308)
CO ($861)
BTN ($676)Dealt to Hero 7♥ 8♣
UTG calls $10, UTG+1 calls $10, fold, MP1 calls $10, Hero calls $10, fold, fold, fold, fold, BB checks
FLOP ($55) 6♥ T♥ A♥
BB checks, UTG bets $10, UTG+1 calls $10, MP1 folds, Hero calls $10, BB folds
TURN ($85) 6♥ T♥ A♥ 9♣
UTG bets $20, UTG+1 raises to $40, Hero raises to $60, UTG calls $40, UTG+1 raises to $80, Hero folds, UTG calls $20
RIVER ($305) 6♥ T♥ A♥ 9♣ 6♠
UTG checks, UTG+1 bets $20, UTG raises to $40, UTG+1 raises to $60, UTG raises to $80, UTG+1 calls $20
UTG shows T♠ T♦
(Pre 68%, Flop 34.4%, Turn 22.7%)UTG+1 shows 2♥ K♥
(Pre 32%, Flop 65.6%, Turn 77.3%)UTG wins $462
Dziękuje, ale nie skorzystam z Twojego filmiku.
Limpowanie z offsuited connectorem przy oddsach 1 : 4,5 jeszcze ujdzie... sprawdzenie flopa hmmm...nie ma to jak dobierać do 3 outów przy oddsach 1 : 7,5...a nie myślałeś może nad value raise z 12 outowym drawem?
Nie no powaga ja nie rozumiem co Ty masz na flopie? Traktujesz to jako 3 outowego gutshota z mega IO czy jako 12 outowego monster drawa?
Turn to już w ogóle...godny gracza FL 0,02/0,04...
Koniec na dzisiaj - zmęczenie daje o sobie znak ;-)
Nie ma jak głupio oddać kilkanaście BB... bo człowiek sie rozkojarzy ;/;/
potem takie pierdoły decydują czy jest sie 1 BB/100 winning czy 2 BB/100...
work hard play hard i pilnuj koncentracji - motto na jutro ;-)
Napisane przez Huricano
Napisane przez Danny177
Jak pewnie widzieliscie druga czesc midstakes conquest wyszla dzisiaj, zapraszam do ogladania i komentowania, jako ze to jest moje pierwsze session review, w szczegolnosci licze na wasze opinie ♠_cool:https://polska.pokerstrategy.com/video/16942/
Zeby nie bylo to wrzuce jakis hand. Jeden z ciekawszych handow mojej dzisiejszej (juz i tak fatalnej) sesji:
Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $10(BB) Replayer
SB ($253)
BB ($866)
UTG ($585)
UTG+1 ($270)
UTG+2 ($462)
MP1 ($291)
Hero ($860)
MP3 ($308)
CO ($861)
BTN ($676)Dealt to Hero 7♥ 8♣
UTG calls $10, UTG+1 calls $10, fold, MP1 calls $10, Hero calls $10, fold, fold, fold, fold, BB checks
FLOP ($55) 6♥ T♥ A♥
BB checks, UTG bets $10, UTG+1 calls $10, MP1 folds, Hero calls $10, BB folds
TURN ($85) 6♥ T♥ A♥ 9♣
UTG bets $20, UTG+1 raises to $40, Hero raises to $60, UTG calls $40, UTG+1 raises to $80, Hero folds, UTG calls $20
RIVER ($305) 6♥ T♥ A♥ 9♣ 6♠
UTG checks, UTG+1 bets $20, UTG raises to $40, UTG+1 raises to $60, UTG raises to $80, UTG+1 calls $20
UTG shows T♠ T♦
(Pre 68%, Flop 34.4%, Turn 22.7%)UTG+1 shows 2♥ K♥
(Pre 32%, Flop 65.6%, Turn 77.3%)UTG wins $462
Dziękuje, ale nie skorzystam z Twojego filmiku.
Limpowanie z offsuited connectorem przy oddsach 1 : 4,5 jeszcze ujdzie... sprawdzenie flopa hmmm...nie ma to jak dobierać do 3 outów przy oddsach 1 : 7,5...a nie myślałeś może nad value raise z 12 outowym drawem?
Nie no powaga ja nie rozumiem co Ty masz na flopie? Traktujesz to jako 3 outowego gutshota z mega IO czy jako 12 outowego monster drawa?
Turn to już w ogóle...godny gracza FL 0,02/0,04...
wow, gratulacje poczucia humoru.
mi się podoba ten turn bo cap zagra tylko kolor, a mimo wszystko sam raise może być od jakiegoś monsterdraw'a, strita, seta, dwu par..
Napisane przez Huricano
Super. Dobierać do 3 outów które mogą być dead przy oddsach 1 : 7,5...
mimo wszystko na 7high FD możemy sobie policzyć jakiegoś outsa. Bo vs np set albo tptk bez
mamy czyste outy, UTG+2 też nie musi mieć lepszego FD bo jak widać jest fishem
Napisane przez tigerek73
Rantrave ma UPA a ja jestem dupa.![]()
Po prawej miej fishy po lewej tagi, ja tak mam na tych stołach, a jak Ciebie widzę to często beznadziejnie się dosiadasz
Pewnie tak, tylko że to ty się do siadujesz do moich i sytuacja się zmienia, wczoraj spadłem z 40$ do 22 chyba jak sie dosiadłeś , a dzisiaj to samo, czasami tak jest , ja np. mam tak z Legionistą prawie zawsze na stolikach z nim mam +, a z nim tym bardziej na +. Po drugie widać że masz UPA , ciśnij ile się da.
A legionista =/= jaworlegia?
I jaki on ma nick?
I kto to balin?? Bo narazie to wredny lag-tag, który chyba myśli, że 3-betowanie mnie z 87s to dobry pomysł
ja się dosiadam na zasadzie ctrl+s, więc z automatu mi wyszukuje stoły, osobiście tylko patrzę na to, żeby mieć fishkę na mnie po prawej
Napisane przez Rantrave
A legionista =/= jaworlegia?I jaki on ma nick?
I kto to balin?? Bo narazie to wredny lag-tag, który chyba myśli, że 3-betowanie mnie z 87s to dobry pomysł
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Legionista to przemologia o ile się nie mylę. A Balin to Balin taki fiszek
Napisane przez Rantrave
A legionista =/= jaworlegia?I jaki on ma nick?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie, legionista to mistrz 0,5/1. Gracz tego limitu. Wejdź sobie PTR. balin889 to nie wiem. Ciebie to teraz z AA -3-bet i -EV.