Masakra 235h - 55BB. Łamią wszystko, tylko nie pierd... że zła gra 8 razy river zajebał mi pule 63$. K............... 63/39 ma już 45$ na plus. 3 x AA złamane. 235h = 3 AA dużo. Dużo wjebane. Kolory idą pięknie tylko żaden nie u mnie. Oddech, oddech.
Zajebał bym 3 strony ,400h - 93BB. Przerwa. 6 x AA , 2 razy wygrałem. Wczoraj przeglądałem bazę patrzę a tu 91,2% win AA, mówię sobie o ku... dużo. Dzisiaj korekta. 7xAQ wjebałem ani razu wygrana. KQ na bordzie. Jedna z najgorszych sesji jak nie najgorsza. Szkoda tyle wysiłku wczorajszego i dupa, poszłoooo. A dzisiaj to początek dnia, co dalej będzie.
Ja się w końcu przełamałem i zadomowiłem na 0.5/1 zrobiłęm sobie przerwe od grania dużo (po 5k hendów dziennie) zmniejszyłęm to do 2-3k dziennie i przerobiłęm ponownie wszystkie arty do zota obejrzałęm filmik i planuję oglądać tak jeden dziennie. Po sesji staram się przeglądać kontrowersyjne ręce i do przodu po limitach w górę!
Napisane przez elvismichal
Napisane przez tigerek73
Zajebał bym 3 strony ,400h - 93BB. Przerwa. 6 x AA , 2 razy wygrałem. Wczoraj przeglądałem bazę patrzę a tu 91,2% win AA, mówię sobie o ku... dużo. Dzisiaj korekta. 7xAQ wjebałem ani razu wygrana. KQ na bordzie. Jedna z najgorszych sesji jak nie najgorsza. Szkoda tyle wysiłku wczorajszego i dupa, poszłoooo. A dzisiaj to początek dnia, co dalej będzie.![]()
Dalej odpocznij, bo pewnie troszkę tilt Ci zabiera. Też ostatnio miałem ciężki okres, non stop break even z sinusoidą i to przez około 50k rąk. Dodam, że zapoczątkował to ostry zjazd o 500BB. Teraz od czwartku udało się sporo odrobić i już prawie jestem tam gdzie byłem pod koniec stycznia, czyli u szczytu swojego BR. Jeszcze tylko kilkadziesiąt BB :]. Ja dojdę do 4,5k prawdopodobnie zaczynam shotować na 2/4, ale nie wiem czy sobie tam poradzę. Zobaczymy. Czy planujesz zrobić SN w tym roku?
Na pewno trochę tilt zabiera , na niższym limicie poleciałem w 500h 26BB, także jest lepiej. Dobierają strasznie , a ja bardzo rzadko, do tego się nadziewam. Jeśli chodzi o SN to tak, ale ja dopiero pod koniec roku, chyba żeby, ale nie sądzę muszę się znowu zadomowić na 0,5/1 a od półrocza na 1/2. Ten miesiąc jestem 60BB w plecy ale 180$ mam bonusów także tragedii nie ma. Wczoraj było dużo lepiej. Dzisiaj na razie zjazd 107$.
@elvismichal
ładna kaska z samego rake.
Jak oceniacie poziom jaki jest na 0.5/1 itp. limitach po południu ?
Ogólnie: kiedy według was jest najbardziej i najmniej opłacalnie grać ?
Pozdrawiam.
Pakerem ja w tym miesiacu zaczolem grac od 8 rano do 15 czasami nieco dłużej potem zajmuje się pracą..
I gra się naprawdę dobrze i można kosić sporo..
Najlepiej i najwięcej fishy jest wieczorami zawsze po 22.
CO do 50c/1 $ poziom tragiczny jedynie ilość suck outów która się tam spotyka jest olbrzymia właśnie na skutek bezmyślnej gry fishów.
Napisane przez Lesioo
Pakerem ja w tym miesiacu zaczolem grac od 8 rano do 15 czasami nieco dłużej potem zajmuje się pracą..I gra się naprawdę dobrze i można kosić sporo..
Najlepiej i najwięcej fishy jest wieczorami zawsze po 22.
CO do 50c/1 $ poziom tragiczny jedynie ilość suck outów która się tam spotyka jest olbrzymia właśnie na skutek bezmyślnej gry fishów.
+1
Głowa , głowa , głowa, muszę wyrzucić ze swojej głowy że muszę wygrywać, wtedy łatwiej będę znosił porażki, nie umiem przegrywać. 40BB się odbiłem.
Według mnie za dużo myślisz o wynikach finansowych.
Staraj się w ogóle nie patrzeć do pt/hm lub cashiera. Po prostu graj swoją najlepszą grę niezależnie od rezultatów.
I dopiero na koniec dnia/tygodnia kontroluj BR.
To taka mała porada, bo widzę że non-stop śledzisz wykres i wydaję mi się, że to może mieć duży wpływ na twoją grę.
Napisane przez Pakerek
@tigerek73Według mnie za dużo myślisz o wynikach finansowych.
Staraj się w ogóle nie patrzeć do pt/hm lub cashiera. Po prostu graj swoją najlepszą grę niezależnie od rezultatów.
I dopiero na koniec dnia/tygodnia kontroluj BR.To taka mała porada, bo widzę że non-stop śledzisz wykres i wydaję mi się, że to może mieć duży wpływ na twoją grę.
ja cały czas patrze do PT3
żeby kontrolować ilosć rozegramych rąk
Oglądnąłem sobie filmik Pazurrra. Zrobiłem drzemkę bo idę na nockę. I usiadłem do stołów. Gram 6 stołów, spokojna gra. Początek fajny 20BB+, i nagle jeb, na stołach miałem 10 CS 40/0/0. Zacząłem dostawać dobre karty i h......... zobojętnienie totalne na to co się działo, mówię sobie spoko gramy dalej, nagle znowu jeb jeb jeb river river river Wszystko ostratnia karta, dobierają, zaglądam do HM m, a tam -90BB 300h. Dzisiaj -127$. I mam to głęboko w dupie, bo co ja poradzę że mam AQ Łapie parę a wcześnie idzie caps na PF a gość sprawdza A4s TAG mojego 3 beta z EP. idzie napierdalanka na flopie a on sprawda potrzebuje runner runner flush, a co MAAA. Po huj ja to piszę jak robie z siebie pośmiewisko, beksa. Ale to mi pomaga, a bloga nie mam, a rozdan już nie wklejam tutaj. ZAWSZE JAK ROBIE SOBIE CEL TO WSZYSTKO IDZIE W DUPE. A gram większość czasu swoje. Znowu mam stan zobojętnienia, z jednej strony to dobrze bo nie wpływa na grę , ale z drugiej strony brak radości. Gówno.
Sickest fold ever
Jednak ciagle uwazam ze to prawdopodobnie byla tu najlepsza linia ♠_pleased:
Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $10(BB) Full Tilt
SB ($952)
Hero ($925)
UTG ($555)
UTG+1 ($541)
CO ($439)
BTN ($326)
Dealt to Hero K♥ T♠
fold, UTG+1 raises to $20, fold, fold, fold, Hero calls $10
FLOP ($45) T♥ 9♠ 8♦
Hero checks, UTG+1 bets $10, Hero raises to $20, UTG+1 raises to $30, Hero calls $10
TURN ($105) T♥ 9♠ 8♦ 3♠
Hero checks, UTG+1 bets $20, Hero calls $20
RIVER ($145) T♥ 9♠ 8♦ 3♠ K♠
Hero checks, UTG+1 bets $20, Hero raises to $40, UTG+1 raises to $60, Hero folds
UTG+1 wins $222
Napisane przez tigerek73
Oglądnąłem sobie filmik Pazurrra. Zrobiłem drzemkę bo idę na nockę. I usiadłem do stołów. Gram 6 stołów, spokojna gra. Początek fajny 20BB+, i nagle jeb, na stołach miałem 10 CS 40/0/0. Zacząłem dostawać dobre karty i h......... zobojętnienie totalne na to co się działo, mówię sobie spoko gramy dalej, nagle znowu jeb jeb jeb river river river Wszystko ostratnia karta, dobierają, zaglądam do HM m, a tam -90BB 300h. Dzisiaj -127$. I mam to głęboko w dupie, bo co ja poradzę że mam AQ Łapie parę a wcześnie idzie caps na PF a gość sprawdza A4s TAG mojego 3 beta z EP. idzie napierdalanka na flopie a on sprawda potrzebuje runner runner flush, a co MAAA. Po huj ja to piszę jak robie z siebie pośmiewisko, beksa. Ale to mi pomaga, a bloga nie mam, a rozdan już nie wklejam tutaj. ZAWSZE JAK ROBIE SOBIE CEL TO WSZYSTKO IDZIE W DUPE. A gram większość czasu swoje. Znowu mam stan zobojętnienia, z jednej strony to dobrze bo nie wpływa na grę , ale z drugiej strony brak radości. Gówno.![]()
Odstaw emocje na bok.
Graj swoje - w końcu się zwróci.
Analizuj ręce, myśl czy mogłeś lepiej rozegrać.
A. I zrób sobie przerwę 2-3 dni od pokera.
Pozdrawiam i życzę upswingu ♠_biggrin:
Zniszczony przez pokera z gwiazdką (dzisiaj prawie - 50 BB)
Paqerek