Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.3 K Wyświetlenia
tigerek73

Masakra 235h - 55BB. Łamią wszystko, tylko nie pierd... że zła gra 8 razy river zajebał mi pule 63$. K............... 63/39 ma już 45$ na plus. 3 x AA złamane. 235h = 3 AA dużo. Dużo wjebane. Kolory idą pięknie tylko żaden nie u mnie. Oddech, oddech.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Zajebał bym 3 strony ,400h - 93BB. Przerwa. 6 x AA , 2 razy wygrałem. Wczoraj przeglądałem bazę patrzę a tu 91,2% win AA, mówię sobie o ku... dużo. Dzisiaj korekta. 7xAQ wjebałem ani razu wygrana. KQ na bordzie. Jedna z najgorszych sesji jak nie najgorsza. Szkoda tyle wysiłku wczorajszego i dupa, poszłoooo. A dzisiaj to początek dnia, co dalej będzie. ;(

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Ja się w końcu przełamałem i zadomowiłem na 0.5/1 zrobiłęm sobie przerwe od grania dużo (po 5k hendów dziennie) zmniejszyłęm to do 2-3k dziennie i przerobiłęm ponownie wszystkie arty do zota obejrzałęm filmik i planuję oglądać tak jeden dziennie. Po sesji staram się przeglądać kontrowersyjne ręce i do przodu po limitach w górę! :D

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat

Widze Elvis że mocno ciśniesz na SN... Ile planujesz VPP w tym roku ? ;-)

Odpowiedz
Cytat

Ale mnie orają skurwisyny....

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez elvismichal

Napisane przez tigerek73
Zajebał bym 3 strony ,400h - 93BB. Przerwa. 6 x AA , 2 razy wygrałem. Wczoraj przeglądałem bazę patrzę a tu 91,2% win AA, mówię sobie o ku... dużo. Dzisiaj korekta. 7xAQ wjebałem ani razu wygrana. KQ na bordzie. Jedna z najgorszych sesji jak nie najgorsza. Szkoda tyle wysiłku wczorajszego i dupa, poszłoooo. A dzisiaj to początek dnia, co dalej będzie. ;(

Dalej odpocznij, bo pewnie troszkę tilt Ci zabiera. Też ostatnio miałem ciężki okres, non stop break even z sinusoidą i to przez około 50k rąk. Dodam, że zapoczątkował to ostry zjazd o 500BB. Teraz od czwartku udało się sporo odrobić i już prawie jestem tam gdzie byłem pod koniec stycznia, czyli u szczytu swojego BR. Jeszcze tylko kilkadziesiąt BB :]. Ja dojdę do 4,5k prawdopodobnie zaczynam shotować na 2/4, ale nie wiem czy sobie tam poradzę. Zobaczymy. Czy planujesz zrobić SN w tym roku?

Na pewno trochę tilt zabiera , na niższym limicie poleciałem w 500h 26BB, także jest lepiej. Dobierają strasznie , a ja bardzo rzadko, do tego się nadziewam. Jeśli chodzi o SN to tak, ale ja dopiero pod koniec roku, chyba żeby, ale nie sądzę muszę się znowu zadomowić na 0,5/1 a od półrocza na 1/2. Ten miesiąc jestem 60BB w plecy ale 180$ mam bonusów także tragedii nie ma. Wczoraj było dużo lepiej. Dzisiaj na razie zjazd 107$.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat

@elvismichal
ładna kaska z samego rake. :D

Jak oceniacie poziom jaki jest na 0.5/1 itp. limitach po południu ?
Ogólnie: kiedy według was jest najbardziej i najmniej opłacalnie grać ?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Pakerem ja w tym miesiacu zaczolem grac od 8 rano do 15 czasami nieco dłużej potem zajmuje się pracą..

I gra się naprawdę dobrze i można kosić sporo..

Najlepiej i najwięcej fishy jest wieczorami zawsze po 22.

CO do 50c/1 $ poziom tragiczny jedynie ilość suck outów która się tam spotyka jest olbrzymia właśnie na skutek bezmyślnej gry fishów.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez Lesioo
Pakerem ja w tym miesiacu zaczolem grac od 8 rano do 15 czasami nieco dłużej potem zajmuje się pracą..

I gra się naprawdę dobrze i można kosić sporo..

Najlepiej i najwięcej fishy jest wieczorami zawsze po 22.

CO do 50c/1 $ poziom tragiczny jedynie ilość suck outów która się tam spotyka jest olbrzymia właśnie na skutek bezmyślnej gry fishów.

+1

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Głowa , głowa , głowa, muszę wyrzucić ze swojej głowy że muszę wygrywać, wtedy łatwiej będę znosił porażki, nie umiem przegrywać. 40BB się odbiłem. ;)

Odpowiedz
Cytat

@tigerek73

Według mnie za dużo myślisz o wynikach finansowych.
Staraj się w ogóle nie patrzeć do pt/hm lub cashiera. Po prostu graj swoją najlepszą grę niezależnie od rezultatów.
I dopiero na koniec dnia/tygodnia kontroluj BR.

To taka mała porada, bo widzę że non-stop śledzisz wykres i wydaję mi się, że to może mieć duży wpływ na twoją grę.

Odpowiedz
Cytat

300 handów = -40BB Yeah!!!

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez Pakerek
@tigerek73

Według mnie za dużo myślisz o wynikach finansowych.
Staraj się w ogóle nie patrzeć do pt/hm lub cashiera. Po prostu graj swoją najlepszą grę niezależnie od rezultatów.
I dopiero na koniec dnia/tygodnia kontroluj BR.

To taka mała porada, bo widzę że non-stop śledzisz wykres i wydaję mi się, że to może mieć duży wpływ na twoją grę.

ja cały czas patrze do PT3 :f_confused: żeby kontrolować ilosć rozegramych rąk

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Oglądnąłem sobie filmik Pazurrra. Zrobiłem drzemkę bo idę na nockę. I usiadłem do stołów. Gram 6 stołów, spokojna gra. Początek fajny 20BB+, i nagle jeb, na stołach miałem 10 CS 40/0/0. Zacząłem dostawać dobre karty i h......... zobojętnienie totalne na to co się działo, mówię sobie spoko gramy dalej, nagle znowu jeb jeb jeb river river river Wszystko ostratnia karta, dobierają, zaglądam do HM m, a tam -90BB 300h. Dzisiaj -127$. I mam to głęboko w dupie, bo co ja poradzę że mam AQ Łapie parę a wcześnie idzie caps na PF a gość sprawdza A4s TAG mojego 3 beta z EP. idzie napierdalanka na flopie a on sprawda potrzebuje runner runner flush, a co MAAA. Po huj ja to piszę jak robie z siebie pośmiewisko, beksa. Ale to mi pomaga, a bloga nie mam, a rozdan już nie wklejam tutaj. ZAWSZE JAK ROBIE SOBIE CEL TO WSZYSTKO IDZIE W DUPE. A gram większość czasu swoje. Znowu mam stan zobojętnienia, z jednej strony to dobrze bo nie wpływa na grę , ale z drugiej strony brak radości. Gówno. :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Danny177

Sickest fold ever :f_eek: Jednak ciagle uwazam ze to prawdopodobnie byla tu najlepsza linia _pleased:

Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $10(BB) Full Tilt
SB ($952)
Hero ($925)
UTG ($555)
UTG+1 ($541)
CO ($439)
BTN ($326)

Dealt to Hero K♥ T♠

fold, UTG+1 raises to $20, fold, fold, fold, Hero calls $10

FLOP ($45) T♥ 9♠ 8♦

Hero checks, UTG+1 bets $10, Hero raises to $20, UTG+1 raises to $30, Hero calls $10

TURN ($105) T♥ 9♠ 8♦ 3♠

Hero checks, UTG+1 bets $20, Hero calls $20

RIVER ($145) T♥ 9♠ 8♦ 3♠ K♠

Hero checks, UTG+1 bets $20, Hero raises to $40, UTG+1 raises to $60, Hero folds

UTG+1 wins $222

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez tigerek73
Oglądnąłem sobie filmik Pazurrra. Zrobiłem drzemkę bo idę na nockę. I usiadłem do stołów. Gram 6 stołów, spokojna gra. Początek fajny 20BB+, i nagle jeb, na stołach miałem 10 CS 40/0/0. Zacząłem dostawać dobre karty i h......... zobojętnienie totalne na to co się działo, mówię sobie spoko gramy dalej, nagle znowu jeb jeb jeb river river river Wszystko ostratnia karta, dobierają, zaglądam do HM m, a tam -90BB 300h. Dzisiaj -127$. I mam to głęboko w dupie, bo co ja poradzę że mam AQ Łapie parę a wcześnie idzie caps na PF a gość sprawdza A4s TAG mojego 3 beta z EP. idzie napierdalanka na flopie a on sprawda potrzebuje runner runner flush, a co MAAA. Po huj ja to piszę jak robie z siebie pośmiewisko, beksa. Ale to mi pomaga, a bloga nie mam, a rozdan już nie wklejam tutaj. ZAWSZE JAK ROBIE SOBIE CEL TO WSZYSTKO IDZIE W DUPE. A gram większość czasu swoje. Znowu mam stan zobojętnienia, z jednej strony to dobrze bo nie wpływa na grę , ale z drugiej strony brak radości. Gówno. :facepalm:

Odstaw emocje na bok.
Graj swoje - w końcu się zwróci.
Analizuj ręce, myśl czy mogłeś lepiej rozegrać.
A. I zrób sobie przerwę 2-3 dni od pokera.
Pozdrawiam i życzę upswingu _biggrin:

Zniszczony przez pokera z gwiazdką (dzisiaj prawie - 50 BB)
Paqerek

Odpowiedz
Cytat