Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] błąd czy nie??

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,129 Wyświetlenia

Witam wszystkich, jestem tu od kilku dni. Uczę się od podstaw i w filmiku tym:

https://polska.pokerstrategy.com/video/6705

jest przykład z A i T tego samego koloru ( przykład pierwszy) Nauczyciel mówi ze mam stawiać, a w tabeli jest że mam pasować...
Czy ja czegoś nie rozumie, czy jest tam błąd??

9 odpowiedzi

Sorry ale Twój post jest nie na miejscu ! Nic nie wnosi do dyskusji a obraża innych użytkowników.

edit kopoland

ja tego nie rozumie ! po co piszesz nie na temat ? ten filmik to fixed limit a ty co grasz?

szachistka

A nie pomysleliscie ze to mogla byc zwykla literowka?Czy wam nigdy nie zdaza pominac jakiejs litery?Odrazu rzucacie sie na takie osoby jak wyglodniale psy :DWyluzujcie;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

bregmil zamiast pomóc to potrafisz pisać o tym jak to ja zrobiłem błąd, a sam piszesz sie zamiast się lub strzeżcie się przez z zamiast ż, o dalszych Twoich błędach już nie piszę a tym wieśniakiem to chyba Ty jesteś. Widzę że tu wszyscy wolą pisać o głupotach zamiast nieść chęć pomocy początkującemu graczowi :( Super powitanie jak na pierwszy mój post...:/

goDrutJa chcę grać fixed limit. Dlaczego piszesz że to jest nie na temat pokera?? Gdzie miałem umieścić ten temat??

Pozdrawiam tych którzy mają coś do powiedzenia :)

thefoe

Nie wiem o co Ci chodzi - przeciez w tabeli jest napisane ze masz podbijac limpera jak na CO (late) trzymasz ATs. Gdzie tu rozbieznosc?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Teraz już widzę, po prostu w filmiku są podświetlone nie te tabelki i tu mnie zmyliło, niepotrzebne zamieszanie zrobiłem:/

diablik7

Napisane przez bregmil
blad jest taki ze mowi sie i pisze i generalnie od miliona lat NIE ROZUMIEM a nie nie rozumię jak rowniez to ze masz klawiature popsutą a nie popsuto. strzezcie sie albowiem fala wiesniactwa zalewa nasz kraj :( no nie umie tego inaczej wytlumaczyc :(

Bregmil, Twoj post to chyba prowokacja. Naprawde nie umiem tego inaczej wytlumaczyc.

Kobi83, nie robisz zamieszania, forum jest od tego, zeby pytac.

endii1

Kubi 83 nie przejmuj się.Tutaj niestety są tacy ludzie,którzy tylko się wyśmiewają z innych. Osobiście to mam w d.... to co piszą. Tobie też polecam taką "strategię"( Są również tacy co chętnie pomagają i doradzają)
Witaj w granie osób zainteresowanych tematyką pokerową. Powodzenia i wielu sukcesów :)

diablik7

Ale kiedys tak nie bylo... To forum sie bardzo zmienilo ostatnio.