Napisane przez Edziorrr
Napisane przez gboorackq
T95 jest imba![]()
Tylko, że często zanim dojedzie na miejsce bitwy, bitwa się kończy
Do tego artyleria go kocha
![]()
I to jest podstawowy błąd ludzi w T95. Tym się nie jeździ tylko broni bazy
Napisane przez Edziorrr
Napisane przez gboorackq
T95 jest imba![]()
Tylko, że często zanim dojedzie na miejsce bitwy, bitwa się kończy
Do tego artyleria go kocha
![]()
I to jest podstawowy błąd ludzi w T95. Tym się nie jeździ tylko broni bazy
Absolutnie, tylko i wylacznie... Lwa
Wiem ze to premka i tak wiem ze za to trzeba zaplacic, ale jesli szanujesz swoj czas i umiesz liczyc, to okaze sie, ze to sie oplaca.
Przecietna przegrana na lwie bez konta premium 25-35k, wygrana 35-50k, z kontem premium doddaj wszedzie po 50% + przy dobrych losowaniach masz bitwy ponad 100k a koszty naprawy <10k. Amunicja dosc droga, ale to i tak obv. nie jest problem.
a dla kogoś bez premki polecam średnie czołgi do VI tieru. szczególnie Sherman E8 i amx 75 a nawet 90.
No proszę, kilka dni tu nie zaglądałem, już myślałem że pokerzyści nie grają w WoT a tu nagle już 3 strony się zrobiły
Co do czołgów do zarabiania to na pewno nie waż się kupować IS-6. Słabe działo z niską penetracją i celnością. Mobilność też trochę słaba jak na ISa. W pancerz wszystko wchodzi. Teoretycznie to tylko 10mm różnicy na froncie w porównaniu z IS-3 ale IS-3 ma przód ładnie skątowany i znacznie trudniej jest go przebić. Ja już wolę nawet KW-5 który ma również nienajlepsze działo ale potrafi sporo wytrzymać.
Tak jak napisał rusher najbardziej opłacalną inwestycją wydaje się zakup Lówe ewentualnie T34 jeśli lubisz grać amerykańcami z serii Txx
Napisane przez EQUIMANTHORN
a dla kogoś bez premki polecam średnie czołgi do VI tieru. szczególnie Sherman E8 i amx 75 a nawet 90.
E8 netto zarabia lepiej niż zwykły Sherman? Z tego co pamiętam to kiedyś M4 był uważany za najlepszy med do zarabiania.
Gdy nie miałem jeszcze czołgu premium bardzo dobrze i przyjemnie zarabiało mi się na KW. Nie wiem jak jest teraz po podziale na KW-1 i KW-2. Podejrzewam że gorzej skoro KW-2 to 6 tier.
Napisane przez rusher88
Absolutnie, tylko i wylacznie... Lwa![]()
A T34 przypadkiem teraz nie lepszy? Do tego podobno KV5 tez jest dobry do zarabiania i o połowę tańszy
Gdy nie miałem jeszcze czołgu premium bardzo dobrze i przyjemnie zarabiało mi się na KW. Nie wiem jak jest teraz po podziale na KW-1 i KW-2. Podejrzewam że gorzej skoro KW-2 to 6 tier.
Teraz to zupełnie inne czołgi. Miałem kiedyś KV na elite i przy dobrym losowaniu po prostu jechałeś i ściągałeś wszystko na hita. Po patchu dostałem wszystkie nowe czołgi i są zwyczajnie słabe w porównaniu do starego KV.
Podobno PzIV też jest dobry do zarabiania. Chcę kupić w końcu tego shermana ale trudno mi się zmusić by jeszcze raz przechodzić przez m3 lee. KOSZMAR
Pytanie teoretyczne. Czy mając Lwa ( czołg za $$$ ) można na nim zdobywać doświadczenie??
Btw. jest opcja płatności przez Skrilla (MB)
Edzior PzIV jest spoko jak masz premkę (wychodzi mniej / wiecej 1,5 k doś. ok. 25k $$$), ale musi być zrobiony na maksa ( załoga 100% ). Jak trafisz na mapę gdzie jesteś najwyższym tirem to jest dobrze;) ( zdarza się dość często 4-5 skalpów;) ) Czołg dobry do snajpienia ( celne , mocne działo ) i do szybkich manewrów. Polecam:)
Napisane przez Kady82
Pytanie teoretyczne. Czy mając Lwa ( czołg za $$$ ) można na nim zdobywać doświadczenie??Btw. jest opcja płatności przez Skrilla (MB)
![]()
Na pewno można płacić kartą MB.
Mocnym , ja się nie pytam ja stwierdzam fakt
( dość istotny dla graczy z tym portfelem internetowym )
Jak dla mnie to nadal Lew > T34, tyle ze one sa chyba mocno zblizone, a ja po prostu sie do lwa przyzwyczailem. ( swoja droga mialem go za 7,5k a nie za tyle ile jest teraz ;p )
Mozna placic bezposrednio z konta MB.
Doświadczenie zdobyte na czołgach premium tak samo jak na innych czołgach elitarnych możesz za golda konwertować na wolne doświadczenie.
Nie możecie także zapominać o efekcie Lwa, który dostaniecie CAŁKOWICIE GRATIS! Każdy gracz w grze będzie Cię traktował jak nooba, a niektórzy nawet będą do Ciebie strzelać
Napisane przez eNPe
Dobra panowie, doradźcie mi w który czołg pójść od KV-1? Z tego co czytam, to najbardziej przekonuje mnie droga poprzez KV-1S w ISy, ale sam w sumie już nie wiem![]()
Jakieś rady?
Bo uzbieralem juz expa i hajsy i n ie wiem ktory kupic
Doswiadczenie na premium czolgach zdobywasz normalnie - mozesz zaznaczyc, zeby dostawala je zaloga, albo zeby sie odkladalo. Wtedy za golda mozesz przekonwertowac sobie to doswiadczenie na wolne -> przelicznik standardowy 1gold = 25exp.
Z KV-1 chyba w ISy idz po prostu. Ale tutaj nie pomoge, bo ja robilem to drzewo, jak bylo jeszcze po staremu i tak bylo zwykle KV. Wiem ze KV-1S jezdzilo mi sie bardzo dobrze jak na rosyjski czolg ( osobiscie nie przepadam ).
T150 grałem niewiele, kilka bitew - sprawiał wrażenie niezłego czołgu. KV1s nie grałem więc się wypowiadać nie będe. IS spoko czołg, chodź nie lubie jego działa. Duży DMG, mała celność i penetracja. Dość zgrabny i mobilny. Pancerz raczej przeciętny. Żaden czołg od tieru niżej nie ma z nim większych problemów. Natomiast KV3 ma również to samo działo, ale jednocześnie ma o wiele lepszy pancerz. Dobrze kontowany sprawia problemy tierowym rówieśnikom a nawet czołgom tier wyżej. Zabawna sytuacja występuje gdy okładają się 2 kv3 i oba nie mogą się przebić. Mobilność po przeniesieniu na wyższy tier wyraźnie wzrosła i wymaksowany zbiera się całkiem nieźle.
Dalej po rozwinięciu ISa masz IS3, świetny czołg. Po Kv3 masz Kv4. Ludzie na niego psioczyli ale podobno go podpakowani w ostatnim patchu. Trudno mi coś o nim napisać.
Podsumowując - jeśli wolisz bardziej mobline czołgi z nieco gorszym pancerzem to bierz ISa. Jeśli wolisz pancerz bierz kv3. Ja wole jednak KV.
Grałem oboma, oba do poziomu elite.
Dzięki za tipsa na temat Lwa.
Czy wygrywam czy nie, i tak kasę farmie!!! I to ile :sdrink
Czołgi premium mają jedną wadę - potrafią spieprzyć bitwę całemu teamowi gdy kupi go jakiś dzieciak, który ledwie ogarniał loltraktora.
premium w tej grze powoduje jakąś bardzo dużą przewagę nad free?
nie bardzo ogarniam tej gry, wiec oczekuje tylko odpowiedzi tak/nie, a nie wymieniania od razu czolgow i innych rzeczy, o ktorych nie mam pojecia
premium nie daje przewagi żadnej. jedynie zarabia więcej kasy. jakiś czas temu wykręciłęm 190 tys na T34