moj nick: Grzesiekbsk
Napisane przez sickpastor
Napisane przez preludiumm
EUW only, EUNE podludze![]()
W sumie to nie przenosiłem konta z easta, więc fail
Chce ktoś dziś pograć na bocie ranked game?? ADC/support na zmianę!?
Z randomami ciężko shipnąć division ;d
Napisane przez MrM1lo
Chce ktoś dziś pograć na bocie ranked game?? ADC/support na zmianę!?Z randomami ciężko shipnąć division ;d
jak west to mogę
Napisane przez Madziunka
euw: far2ql4u
euw: preludiumm
eune:grimbson
gram na EUNE od tamtego sezonu, skonczylem grac jak wbiłem platinum
nick mac999, jesli ktos ma ochote na duo/trollblind pick to zapraszam, aktualnie siedze w Gold I
rozegralem 10 pre rankedow i mnie wrzucilo do bronze1, jestem zadowolony i niezadowolony
zadowolony- bo mam tylko jakies 15 champow, starcza zeby obsadzic jungle topa i mida
niezadowolony- moj mmr wskazuje ze powinienem grac w srodku silver.
Za wygrane mecze w bronzie dostaje 25 pkt+ a za porazki -12~
A tak trzeźwo myślać to z 15 postaciami, musze być w bronzie bo nie mam pola manewru, dopiero zbieram na supporty jak lux i tresh
Napisane przez Martin1818
rozegralem 10 pre rankedow i mnie wrzucilo do bronze1, jestem zadowolony i niezadowolony
zadowolony- bo mam tylko jakies 15 champow, starcza zeby obsadzic jungle topa i mida
Za wygrane mecze w bronzie dostaje 25 pkt+ a za porazki -12~A tak trzeźwo myślać to z 15 postaciami, musze być w bronzie bo nie mam pola manewru, dopiero zbieram na supporty jak lux i tresh
Z jakich lig jest sens streamowac na twitchu?
platinum 1 +?
Za wygrane mecze w bronzie dostaje 25 pkt+ a za porazki -12~A tak trzeźwo myślać to z 15 postaciami, musze być w bronzie bo nie mam pola manewru, dopiero zbieram na supporty jak lux i tresh
platinum 1 +?
z jakichkolwiek póki znajdziesz userów chcących oglądać dany stream.
btw. wpadło po drodze:

platinum 1 +?
z jakichkolwiek póki znajdziesz userów chcących oglądać dany stream.
btw. wpadło po drodze:
to jak teraz zdobedziesz 100 pkt, jestes pretendentem?;o