bez sensu robic załozenia ,,w 72h dojde do inferna'' ja tam wole sie cieszyc zajebista grą jak najdluzej a nie wyznaczac głupie cele
To, że robię sobie takie założenia nie znaczy że będzie to dla mnie mniej przyjemne
Po za tym to że dojdę do inferna to tylko moja taka mała nadzieja a nie założenie. Założenie to power leveling aż usnę
FOR FUN!! nic się nie stanie jak odpłynę po 50h
No stress
Ja tylko tak się zastanawiam, czy na tym forum jest dużo takich nołlajfów jak ty. Żeby nie było, lubię poker zdarzyło się i 12h jednego dnia spędzić, grałem w wowa kilka miesięcy, fajna gra, masa straconego czasu ale w gruncie rzeczy zawsze zachowuję we wszystkim jakiś umiar. Lepiej sobie zrób challenge 2h dziennie diablo 3, i wtedy się pochwal że udaje ci się tak ograniczyć. W ogóle po co ten temat, ciśnie się na usta: chwalisz się czy żalisz? Ja bym się wstydził przed kimkolwiek przyznać, że poświęciłem albo mam zamiar poświęcić tyle czasu na gierkę a Ty jeszcze z tego robisz wyzwanie
Napisane przez Yasiu7
Ja tylko tak się zastanawiam, czy na tym forum jest dużo takich nołlajfów jak ty. Żeby nie było, lubię poker zdarzyło się i 12h jednego dnia spędzić, grałem w wowa kilka miesięcy, fajna gra, masa straconego czasu ale w gruncie rzeczy zawsze zachowuję we wszystkim jakiś umiar. Lepiej sobie zrób challenge 2h dziennie diablo 3, i wtedy się pochwal że udaje ci się tak ograniczyć. W ogóle po co ten temat, ciśnie się na usta: chwalisz się czy żalisz? Ja bym się wstydził przed kimkolwiek przyznać, że poświęciłem albo mam zamiar poświęcić tyle czasu na gierkę a Ty jeszcze z tego robisz wyzwanie![]()
IMO nolifem jest ktos kto stara sie ograniczac swoja pasje, a nie ktos kto chce sie jej poswiecic. To ze dla ciebie "granie w gry" nie ma wiekszych wartosci nie znaczy ze kazdy tak to postrzega.
Napisane przez Yasiu7
Ja bym się wstydził przed kimkolwiek przyznać, że poświęciłem albo mam zamiar poświęcić tyle czasu na gierkę a Ty jeszcze z tego robisz wyzwanie?(
Okej... czyli Twoje standardy są lepsze od kogoś kto postuje podobny temat? Niech sobie chłopak gra ile tylko może. Co to w ogóle znaczy być no-lifem? Bo wiesz ja np. wybrałbym spędzanie czasu z dobrymi znajomymi nad Diablo 3. Szczęśliwie się składa, że wielu z tych dobrych znajomych będzie ze mną naparzać w grę, na którą czekali 12 lat (czekałeś kiedyś tyle na jakiegoś człowieka
?).
Zamiast mówić innym co mają czuć (wstyd jest swoją drogą jednym z mniej konstruktywnych uczuć), myśleć i robić rozkmiń odpowiedzi na te pytania i zatrzymaj je proszę dla siebie
Długich dni i przyjemnych nocy.
EDIT:
Napisane przez YasQ
IMO nolifem jest ktos kto stara sie ograniczac swoja pasje, a nie ktos kto chce sie jej poswiecic. To ze dla ciebie "granie w gry" nie ma wiekszych wartosci nie znaczy ze kazdy tak to postrzega.
+ łanz miliard
Strasznie dużo hejtu wyczuwam w waszych postach. Widzę że nikomu się mój pomysł nie podoba i zostałem nolifem jeszcze
Oh well..
Z challangu raczej nie zrezygnuje ale mogę zaproponować trochę inny temat rozmowy tutaj w takim razie. Coś czuję że to będzie zdrowsze.
Oto mój build:
http://eu.battle.net/d3/pl/calculator/wizard#UZYkOQ!WYX!aZcYbZ
zapraszam do komentowania ewentualnego wklejania swoich buildów dla Wizarda albo innej postaci
mogę sie dołączyć , we 2 zawsze bedzie szybciej dojsc do inferna
nie wiem jak z tym preorderem bo zamowilem 2, jeden na fabrycekluczy i na vobisie do odbioru w paczkomacie i podobno ma byc o 00:00 juz u mnie. Dodałem cie do friendsow, wyslij mi tam swoj skype to sie zgadamy co do no life challengu.
Napisane przez YasQ
Napisane przez Yasiu7
Ja tylko tak się zastanawiam, czy na tym forum jest dużo takich nołlajfów jak ty. Żeby nie było, lubię poker zdarzyło się i 12h jednego dnia spędzić, grałem w wowa kilka miesięcy, fajna gra, masa straconego czasu ale w gruncie rzeczy zawsze zachowuję we wszystkim jakiś umiar. Lepiej sobie zrób challenge 2h dziennie diablo 3, i wtedy się pochwal że udaje ci się tak ograniczyć. W ogóle po co ten temat, ciśnie się na usta: chwalisz się czy żalisz? Ja bym się wstydził przed kimkolwiek przyznać, że poświęciłem albo mam zamiar poświęcić tyle czasu na gierkę a Ty jeszcze z tego robisz wyzwanie![]()
+666 * nieskonczoność
UPDATE: 39lv 2 akt na koszmarze. Miałem właśnie DC i próbuje się ponownie zalogować.
MEGA GRA
No i niestety o godzinie 4:10 dzisiejszego dnia (czyli po 27godzinach gry (zalogowałem się dopiero 00:50) serwery zostały wyłaczone. nie mogę znaleźć informacji na ile ale było podane że "shouting down" a nie "reseting" wiec przypuszczam że na minimum parę godzin (prawdopodobnie chcą poprawić przepustowość która wszystkim daje się we znaki) a że nie dam rady siedzieć kilku godzin nie grając w diablo (nie śpię już od poniedziałku od 17) tak że niestety wybieram się do łóżka. Tak czy siak moi kumple muszą mnie dogonić jeszcze trochę wiec akurat będą mieli okazję.
Oficjalnie 4 akt na koszmarze lv 47 (brakuje mi około 2% do 48) Na pewno nie najwyższy ale nie o to tu chodziło. Dzięki za kibicowanie jak i za wszystkie opinie. Dobranoc... oO
:spade:Ata
UPDATE: wybieram się na hell (wstałem o 11 i już serwery byly. 52lv i ukończony koszmar )