Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
Erandiel

Jaka to klasa ? Tez chce taka umiejetnosc do skupiania / odwracania uwagi wrogow jak na koncu filmu :O
Ale ogolnie filmik bardzo ladnie obrazuje gre na inferno ^^

Odpowiedz
Cytat
Simplus

Uwielbiam kolesia, pamiętam jak za czasów gdy grałem w wowa nieźle wymiatał i robił podobne filmiki :nh

Odpowiedz
Cytat
Alocha18

Dwa dni temu streamujac przez przypadek podał hasło do konta +8k typa oglądało także wiadomo co się stało xD Potem solował Diablo na inferno z nowym gearem

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

Napisane przez Alocha18
Dwa dni temu streamujac przez przypadek podał hasło do konta +8k typa oglądało także wiadomo co się stało xD Potem solował Diablo na inferno z nowym gearem

Spoiler

I przeglądanie tego AH xDDDDD padłem (jak na inferno).

Odpowiedz
Cytat
salyk

II akt na inferno to jest jakiś kosmos :O

Odpowiedz
Cytat
demontaczki

Miałem szacunek do typka do tej akcji
Niby każdemu może zdarzyć się błąd, ale jak ma się na swoim koncie te powiedzmy 10k $ od kogoś i oglada go 8k ludzi to powinien uważać bardziej

Dużo ludzi uważa go za trola i niestety mimo świetnej roboty robionej przez niego z tą zbiórką jest trolem

Napisane przez salyk
II akt na inferno to jest jakiś kosmos :O

Tak tylko Ci się wydaje;p
Na początku miałem podobne wrażenia pofarmiłem i teraz 3 akt spoko leci

Odpowiedz
Cytat

Ja nigdy nie trawiłem tego calego Athene.
Raz na streamie dziewczyna go goliła i zostawiła mu wąsy ala hitler.
Ale mieli z tego kupę radości, aż się żygać chciało.

Dawno tak szyderczo się nie zaśmiałem jak po newsie że podał passy na swoje konto. Jeszcze tylko brakuje żeby passy na konto w banku podał. Kretyn

Odpowiedz
Cytat
89deny89

Ja też latam w 2akcie inf moim super szamanem . W sumie wcześniej grałem z jakimiś randomami ale większość to takie nieogary że wolę teraz sam grać , dopiero na beliala gdzieś się podłączę. Z moim 9k dmg idzie gładziutko , również gładziutko ginę na 2 strzały od jakiś czempów :D

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez 89deny89
Ja też latam w 2akcie inf moim super szamanem . W sumie wcześniej grałem z jakimiś randomami ale większość to takie nieogary że wolę teraz sam grać , dopiero na beliala gdzieś się podłączę. Z moim 9k dmg idzie gładziutko , również gładziutko ginę na 2 strzały od jakiś czempów :D

Ja mam 14k dmg i ciężko idzie :)
Ile masz hp?

Odpowiedz
Cytat
89deny89

16k hp ,w sumie właśnie padł belial za 1 razem :) a co do hit to w grupie wrzucam sobie lekki upgrade i też mam w okolicach 15k ale to jak gram z innymi ludźmi :)

Odpowiedz
Cytat
j0szi

Napisane przez elmin1337
Ja nigdy nie trawiłem tego calego Athene.
Raz na streamie dziewczyna go goliła i zostawiła mu wąsy ala hitler.
Ale mieli z tego kupę radości, aż się żygać chciało.

Dawno tak szyderczo się nie zaśmiałem jak po newsie że podał passy na swoje konto. Jeszcze tylko brakuje żeby passy na konto w banku podał. Kretyn

Okazało się że wcale nie stracił swojego gearu, to wszystko zaplanowane było żeby zwiększyć ogladalność/donations :pokerface: :pokerface: :pokerface:
Wyblefował was wszystkich :D

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Tak sie zastanawialem, ze dziwne ze nie mial tokena. Pewnie mial, ale i hasla pewnie tez nie podal:)

Odpowiedz
Cytat
Erandiel

Zafundowalem sobie 2 grube upgrejdy i dps troszke mi skoczyl xD Przed upgrejdami 105 k, po ugrejdach 146k ^^

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez j0szi
Okazało się że wcale nie stracił swojego gearu, to wszystko zaplanowane było żeby zwiększyć ogladalność/donations :pokerface: :pokerface: :pokerface:

Skoro hitler nie pomógł to scamm afera może pomoże,
a jak nie to ten zbierany milion zniknie, ale pewnie tym razem na serio.

Że wam się chce w te diablo tyle grać
Ja mam gierkę od 2 tyg i tak mnie zamula że niecałe 10h w nią grałem póki co.

Nie tego się spodziewałem po tej grze, w d1 i d2 dało się zginąć, tutaj ja jeszcze nie musiałem wypić hp pota ...

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Napisane przez elmin1337

Napisane przez j0szi

Skoro hitler nie pomógł to scamm afera może pomoże,
a jak nie to ten zbierany milion zniknie, ale pewnie tym razem na serio.

Że wam się chce w te diablo tyle grać
Ja mam gierkę od 2 tyg i tak mnie zamula że niecałe 10h w nią grałem póki co.

Nie tego się spodziewałem po tej grze, w d1 i d2 dało się zginąć, tutaj ja jeszcze nie musiałem wypić hp pota ...

Jak dojdziesz do poznego hell, a najlepiej inferno to mozesz nie zdazyc wypic tego hp pota:) I wtedy bedziesz marudzil, ze sie nie da przejsc...

Odpowiedz
Cytat

Ja ustknąłem moim wizzardem w II akcie na inferno w oazie - krew khulla, może ktoś chciałby mnie wspoóc swoją postacią? :)

Odpowiedz
Cytat
Erandiel

Napisane przez Niesiol
Ja ustknąłem moim wizzardem w II akcie na inferno w oazie - krew khulla, może ktoś chciałby mnie wspoóc swoją postacią? :)

Ja moge pomoc, tylko nie wiem czy akurat dzisiaj. Trzeba troche w pokera pograc, a z planow na dzisiejsza noc z diablo mam zadomowienie sie w akt4 :P Zostaw battletaga, zobacze co da sie zrobic :]

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

ja szamanem mam klopoty na koszmarze .....

Odpowiedz
Cytat
roztocz

no ja moim dh dziś wyciągnąłem 20k dmg z krytyka :) na hell. :) śmigałem z łukiem, ale z lotu wypadła całkiem całkiem kusza. Czy w ogóle ktoś z Was używa przebicia ? Jak dla mnie póki co jedna z lepszych umiejętności DH. W połączeniu z przewrotem to rzeź :)

Odpowiedz
Cytat