Jaka to klasa ? Tez chce taka umiejetnosc do skupiania / odwracania uwagi wrogow jak na koncu filmu
Ale ogolnie filmik bardzo ladnie obrazuje gre na inferno ^^
Uwielbiam kolesia, pamiętam jak za czasów gdy grałem w wowa nieźle wymiatał i robił podobne filmiki :nh
Dwa dni temu streamujac przez przypadek podał hasło do konta +8k typa oglądało także wiadomo co się stało
Potem solował Diablo na inferno z nowym gearem
Spoiler
Napisane przez Alocha18
Dwa dni temu streamujac przez przypadek podał hasło do konta +8k typa oglądało także wiadomo co się stałoPotem solował Diablo na inferno z nowym gearem
Spoiler
I przeglądanie tego AH xDDDDD padłem (jak na inferno).
Miałem szacunek do typka do tej akcji
Niby każdemu może zdarzyć się błąd, ale jak ma się na swoim koncie te powiedzmy 10k $ od kogoś i oglada go 8k ludzi to powinien uważać bardziej
Dużo ludzi uważa go za trola i niestety mimo świetnej roboty robionej przez niego z tą zbiórką jest trolem
Napisane przez salyk
II akt na inferno to jest jakiś kosmos![]()
Tak tylko Ci się wydaje;p
Na początku miałem podobne wrażenia pofarmiłem i teraz 3 akt spoko leci
Ja nigdy nie trawiłem tego calego Athene.
Raz na streamie dziewczyna go goliła i zostawiła mu wąsy ala hitler.
Ale mieli z tego kupę radości, aż się żygać chciało.
Dawno tak szyderczo się nie zaśmiałem jak po newsie że podał passy na swoje konto. Jeszcze tylko brakuje żeby passy na konto w banku podał. Kretyn
Ja też latam w 2akcie inf moim super szamanem . W sumie wcześniej grałem z jakimiś randomami ale większość to takie nieogary że wolę teraz sam grać , dopiero na beliala gdzieś się podłączę. Z moim 9k dmg idzie gładziutko , również gładziutko ginę na 2 strzały od jakiś czempów
Napisane przez 89deny89
Ja też latam w 2akcie inf moim super szamanem . W sumie wcześniej grałem z jakimiś randomami ale większość to takie nieogary że wolę teraz sam grać , dopiero na beliala gdzieś się podłączę. Z moim 9k dmg idzie gładziutko , również gładziutko ginę na 2 strzały od jakiś czempów![]()
Ja mam 14k dmg i ciężko idzie
Ile masz hp?
16k hp ,w sumie właśnie padł belial za 1 razem
a co do hit to w grupie wrzucam sobie lekki upgrade i też mam w okolicach 15k ale to jak gram z innymi ludźmi
Napisane przez elmin1337
Ja nigdy nie trawiłem tego calego Athene.
Raz na streamie dziewczyna go goliła i zostawiła mu wąsy ala hitler.
Ale mieli z tego kupę radości, aż się żygać chciało.Dawno tak szyderczo się nie zaśmiałem jak po newsie że podał passy na swoje konto. Jeszcze tylko brakuje żeby passy na konto w banku podał. Kretyn
Okazało się że wcale nie stracił swojego gearu, to wszystko zaplanowane było żeby zwiększyć ogladalność/donations
Wyblefował was wszystkich
Tak sie zastanawialem, ze dziwne ze nie mial tokena. Pewnie mial, ale i hasla pewnie tez nie podal:)
Zafundowalem sobie 2 grube upgrejdy i dps troszke mi skoczyl
Przed upgrejdami 105 k, po ugrejdach 146k ^^

Napisane przez j0szi
Okazało się że wcale nie stracił swojego gearu, to wszystko zaplanowane było żeby zwiększyć ogladalność/donations![]()
![]()
![]()
Wyblefował was wszystkich![]()
Skoro hitler nie pomógł to scamm afera może pomoże,
a jak nie to ten zbierany milion zniknie, ale pewnie tym razem na serio.
Że wam się chce w te diablo tyle grać
Ja mam gierkę od 2 tyg i tak mnie zamula że niecałe 10h w nią grałem póki co.
Nie tego się spodziewałem po tej grze, w d1 i d2 dało się zginąć, tutaj ja jeszcze nie musiałem wypić hp pota ...
Napisane przez elmin1337
Napisane przez j0szi
Okazało się że wcale nie stracił swojego gearu, to wszystko zaplanowane było żeby zwiększyć ogladalność/donations![]()
![]()
![]()
Wyblefował was wszystkich![]()
Skoro hitler nie pomógł to scamm afera może pomoże,
a jak nie to ten zbierany milion zniknie, ale pewnie tym razem na serio.Że wam się chce w te diablo tyle grać
Ja mam gierkę od 2 tyg i tak mnie zamula że niecałe 10h w nią grałem póki co.Nie tego się spodziewałem po tej grze, w d1 i d2 dało się zginąć, tutaj ja jeszcze nie musiałem wypić hp pota ...
Jak dojdziesz do poznego hell, a najlepiej inferno to mozesz nie zdazyc wypic tego hp pota:) I wtedy bedziesz marudzil, ze sie nie da przejsc...
Ja ustknąłem moim wizzardem w II akcie na inferno w oazie - krew khulla, może ktoś chciałby mnie wspoóc swoją postacią?
Napisane przez Niesiol
Ja ustknąłem moim wizzardem w II akcie na inferno w oazie - krew khulla, może ktoś chciałby mnie wspoóc swoją postacią?![]()
Ja moge pomoc, tylko nie wiem czy akurat dzisiaj. Trzeba troche w pokera pograc, a z planow na dzisiejsza noc z diablo mam zadomowienie sie w akt4
Zostaw battletaga, zobacze co da sie zrobic
no ja moim dh dziś wyciągnąłem 20k dmg z krytyka
na hell.
śmigałem z łukiem, ale z lotu wypadła całkiem całkiem kusza. Czy w ogóle ktoś z Was używa przebicia ? Jak dla mnie póki co jedna z lepszych umiejętności DH. W połączeniu z przewrotem to rzeź