Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
zaperos

Napisane przez kevONEin

Napisane przez zaperos

Napisane przez kevONEin
Kazdy setup mial swoje countery, tak samo jak kazda klasa.

Nie wiem jak było później, ale za czasów TBC dobry resto druid był nie do zajechania. Hot, hot, hot i misiek. I tak w kołko. Normalnie szlag trafiał na arenach ;]

A kto Ci kaze bic druida? :) Ja wiem ze dla wielu graczy jedyna sluszna strategia i taktyka to "bic healera", ale uwierz ze nie tedy droga ;)

Nawet jak biłeś dps to drut i tak zdążył wyhilowac. Dla mnie to była op postać. Przynajmniej na łatce 2.4.3 na której ja grałem.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez zaperos

Napisane przez kevONEin

Napisane przez zaperos

Napisane przez kevONEin
Kazdy setup mial swoje countery, tak samo jak kazda klasa.

Nie wiem jak było później, ale za czasów TBC dobry resto druid był nie do zajechania. Hot, hot, hot i misiek. I tak w kołko. Normalnie szlag trafiał na arenach ;]

A kto Ci kaze bic druida? :) Ja wiem ze dla wielu graczy jedyna sluszna strategia i taktyka to "bic healera", ale uwierz ze nie tedy droga ;)

Nawet jak biłeś dps to drut i tak zdążył wyhilowac. Dla mnie to była op postać. Przynajmniej na łatce 2.4.3 na której ja grałem.

stary robilo sie combo misiek priest discipline i dps

tak bylo na oficjalnych serwerach jezeli chodzi o areny. ogolnie zamiast preista to paladyn+misiek+dps ogolnie misiek byl w kazdej druzynie.

ogolnie przestalem grać jakoś duzo w wowa jak paladyna tak wykoksili ze kosmos.

Odpowiedz
Cytat
02bub02

Nie ten temat...

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
JuelzWicco

Też chciałem wkleić :D , akurat 20 włączam ściąganie i lece na melanż , ciężko widzę uczenie się w ten weekend :(

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

w sumie juz mozna pobrac klienta przez ktorego pobiera sie gre, ja tak zrobilem i normalnie odpala mi menu tylko trzeba poczekac az wlacza dostep wieczorem

battle.net -> konto -> zarzadzaj grami -> pobierz klienta gry -> na dole diablo 3 (zmien na english (EU)

Odpowiedz
Cytat
MonaiPlox

Juz klient jest sciagniety i ready for action! Pewnie zostane dzis w domu to jesli ktos chce pograc moj battle tag to MonaiPlox#2500. Bede tez na skype/vent/TS dostepny.

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Ja pier... miałem dzisiaj i jutro i po jutrze sesje grać. NOOOO!

Odpowiedz
Cytat
BrushedWorld

Napisane przez kNoq001
http://eu.battle.net/d3/pl/blog/4105609/Diablo_III_%E2%80%93_weekend_z_otwart%C4%85_bet%C4%85_-20_04_2012#blog
_thumbsup: _thumbsup: _thumbsup:

Wlasnie mialem wrzucac. ;D

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco

Napisane przez kNoq001
w sumie juz mozna pobrac klienta przez ktorego pobiera sie gre, ja tak zrobilem i normalnie odpala mi menu tylko trzeba poczekac az wlacza dostep wieczorem

battle.net -> konto -> zarzadzaj grami -> pobierz klienta gry -> na dole diablo 3 (zmien na english (EU)

dzięki Knoq !

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Najpierw zrobiłem się trochę mokry z powodu powyższego newsa ale po chwili zastanowienia doszedłem do wniosku, że wiem o grze wystarczająco dużo by spokojnie poczekać do premiery i nie robić z mojej znajomości z Diablo III stosunku przerywanego. Mam o tyle łatwiej od wielu, że jestem zdecydowany na zakup ale chętnie przeczytam opinie tych niezdecydowanych po zapoznaniu się przez nich z open betą.

Odpowiedz
Cytat
kevONEin

Napisane przez Lynx33
Najpierw zrobiłem się trochę mokry z powodu powyższego newsa

+1

Napisane przez Lynx33
nie robić z mojej znajomości z Diablo III stosunku przerywanego.

Co kto lubi :f_cool:

Napisane przez Lynx33
chętnie przeczytam opinie tych niezdecydowanych po zapoznaniu się przez nich z open betą.

Ja jestem niezdecydowany, ale tylko dlatego ze nie wiem czy mi karta pociagnie... Dlatego ta Open Beta spadla mi z nieba! Oby bylo dobrze!

PS. " TOTAL DOWNLOAD REMAINING: 3,59GB (70,7 kb/s) "

:rage: :rage: :rage:

Odpowiedz
Cytat
LeonidasPL

Napisane przez kevONEin
PS. " TOTAL DOWNLOAD REMAINING: 3,59GB (70,7 kb/s) "

:rage: :rage: :rage:

:P

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Jeszcze tylko nie cała godzinka...

Ja już wiem, że kupię org. i będę pocinał. Może nie jakoś maniakalnie, ale do ostatniego levelu sobie sorckę wbiję.

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

nie idzie wbic ;p

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Jeszcze trzy minuty :)

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

no ale ja powinienem normalnie bo mam bete :P :P

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Faila zaliczyli. Robili jakiś update i jest status coming soon :D

Musimy czekać...

Odpowiedz
Cytat

ktos sie polaczyl? probujecie do americans czy zmieniacie serv na europe?

Odpowiedz
Cytat
owiec0001

mi w amerykanskim wywala error 3005, a europerjskim 3003

Odpowiedz
Cytat