Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
preludiumm

Z jakimi ja randomami gram... ziomek barbem zamiast stanąć w choke poincie, żeby nie podchodziły do nas potwory to przebiega przez choke point i obiega je. Otaczają go i ginie. Inny monkiem gra dwa hity i ucieka dookoła potworów...

Jeszcze ten mój gear. Czuję się jak śmieciarz xD

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

Komuś się nudzi i pomoże akt 2 na koszu?

xylo#2293

Odpowiedz
Cytat
baydle

grywa ktoś na amerykańskich serwerach?

jak tak to zapraszam.

baydle#1781

zawsze chętnie z rodakiem jakimś ponakurwiam.
pzdr.

Odpowiedz
Cytat

szukam kogos do runów na infernie gram monkiem i póki co farmie golda zeby kupic sobie gear jeszcze nie wiem czy tank czy dps
mój battle tag : Resuz#2900

Odpowiedz
Cytat
Bushilla

zajebali komus konto Battlenet? Bo mi dzis o 19:32 :(

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Sewery są zajęte :facepalm: (błąd 37)

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

Napisane przez ajej87
Sewery są zajęte :facepalm: (błąd 37)

Dziś był kolejny rzut pudełkowych wersji gry, to się serwy dopchały :facepalm:

Ja się niestety znowu nie załapałem :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
roztocz

no chyba ich już całkiem posrało z tego blizzarda. może jeszcze niech puszczą 5 milionów kopii i zostawią jeden serwer :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
witia

tak to jest liczy się kasa...zrobili średnią grę tylko dobrze sprzedali. Nagłośnili na całym świecie zrobili miliard memów demotów srotów żeby ludzie myśleli że inni się tez podniecają. i teraz sprzdaz leci.

Odpowiedz
Cytat

I żeby był wiekszy lol to ciągle jest za mało pudełkowych kopii, chyba jedynie po to żeby ludzie kupowali keye za 60 Euro przez battle net i producent zaoszczedza przy tym na tłoczniach i tych róznych duperalach :rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

Oddajcie servery, bo 3 akt się sam nie zrobi :(

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez preludiumm
Oddajcie servery, bo 3 akt się sam nie zrobi :(

Hehe, też miałem posiedzieć nad tym aktem ale tak przynajmniej chwilę czasu na coś innego znalazłem ;)

Co do gier pudełkowych to myślę że pomału to będzie szło w tę stronę, że gry będą sprzedawanie głównie online (co jest bardzo wygodne). Producent nie tylko wydaje kasę na tłoczenie płyt i pudełek z materiałami, ale nade wszystko koszty hurtowni i bezpośredniego sprzedawcy są tutaj ogromne (dlatego pewnie tak rzadko można spotkać tę pozycję na pułkach sklepowych). Cenę d3 ustala tutaj rynek, dla zachodu 60€ to nie jest tak dużo, do tego to cena porównywalna z najlepszymi tytułami na PS3 czy Xboxa. Najwięksi fani produkcji i tak tyle zapłacą, reszta za 2-3 miesiące kupi tę grę w sklepie w cenie ok. 150zł; więc to po prostu czysta polityka blizzarda. Myślę też ze zanim gra trafi w większej ilości na sklepowe pułki, to wcześniej obowiązkowo ruszy opcja płatnych aukcji, aby nowi gracze mogli szybko nadrobić zaległości, a producent wziąć co swoje ;)

Tak czy inaczej gra coraz bardziej mi się podoba, chwilowo w prawdzie koszmarnie ciężko jest mi zginąć, ale to dopiero 46lvl więc ponoć dopiero później zaczynają się problemy.

Odpowiedz
Cytat
N4kai

Napisane przez Destrukt
Tak czy inaczej gra coraz bardziej mi się podoba, chwilowo w prawdzie koszmarnie ciężko jest mi zginąć, ale to dopiero 46lvl więc ponoć dopiero później zaczynają się problemy.

Za niedługo zginąć będzie koszmarnie łatwo.

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Napisane przez Destrukt

W drugim akcie inferno będziesz one shotowany przez zwykłe moby więc zdecydowanie masz na co czekać :f_tongue:

Według statystyk podanych przez Blizzarda wczoraj (przedwczoraj?) tylko 1% graczy dotarł do inferno. To stawia pewne opinie w zupełnie innym świetle. Ciekawe co mają do powiedzenia ludzie, którzy stwierdzili, że inferno jest super łatwe bo zostało ogarnięte po kilku dniach przez 2 profesjonalne teamy z zapleczem graczy farmiących dla nich gold/gear oraz kilku innych zapaleńców którzy zrobili to solo wykorzystując nie załatane odpowiednio szybko exploity (smoke screen, energy armor i kilka innych).

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Działa Wam? :/

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

Destrukt, wymieniłem gear na bardziej konkretny to teraz gra ze mną nie będzie męcząca ;d

A gierka faktycznie ma w sobie takie coś, że im dalej się jest i im trudniej się robi, tym bardziej trzeba ze sobą walczyć, żeby się od niej oderwać. :heart: 3 akt btw, h8 2akt. Mam awersje do biegania po pustyni już od D2.

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez N4kai

Napisane przez Destrukt

Za niedługo zginąć będzie koszmarnie łatwo.

+100 :D

Jakby zliczali ile razy zginąłeś to już bym tego trochę miał :facepalm:

Zacząłem jeszcze postacią hardkorową :) Zobaczymy kiedy padnę :f_smile:

Brakuje mi bardzo opcji, która wyszła w jakimś patchu do LoD. Jak boss miał niewrażliwość na daną rzecz, to było to innym kolorkiem, trucizna, błyskawice etc. Powinny te skille się jakoś wyróżniać, a teraz zanim je zdążę przeczytać jego special skill, to już często nie żyję :P (kończę hell)

Wprowadzili mega denerwujące te ich zdolności:
- mortar(?) to jest po prostu masakra dla osób walczących na dystans :ayfkm:
- nie pamiętam jak sięto nazywa, aczkolwiek chodzi mi o opcję, gdzie sługi są nietykalne :f_eek:

Dzięki temu gra stała się ciekawsza :D

Odpowiedz
Cytat
Mooris

fajnie, fajnie, ale na dany moment chyba serwery padły _zZz:

Odpowiedz
Cytat
kevONEin

loloollolol. Gram se, gram, a tu mi nagle wylaczaja serwer jak mnie elity gonia :<

Odpowiedz
Cytat