Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
JuelzWicco

Ja muszę powiedzieć że trochę się rozczarowałem , pierwszy raz przeszedłem grę za jednym tchem ale za drugim już nie ma entuzjazmu większego , pewnie zbyt wiele oczekiwałem :( .Może inną postacią na hellu/inferno będzie lepiej

Odpowiedz
Cytat
sircoen

Póki co mam 20lvl DH i 14 WD. Normalu jeszcze nie przeszedłem, ale już widzę, że gra w samotnym trybie narazie jest o wiele łatwiejsza niż w party. Zwłaszcza jak się ma niezbalansowaną drużynę i jakiegoś randoma w party ;], to czasami trzeba sie napocić - a w "singlu" easy i do przodu

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

ponawiam prosbe o Trial :P

Odpowiedz
Cytat
szuwar69

jak dla mnie nuda :P

Odpowiedz
Cytat
kfiacior24

Napisane przez JuelzWicco
Ja muszę powiedzieć że trochę się rozczarowałem , pierwszy raz przeszedłem grę za jednym tchem ale za drugim już nie ma entuzjazmu większego , pewnie zbyt wiele oczekiwałem :( .Może inną postacią na hellu/inferno będzie lepiej

że niby inferno juz zrobiłeś ?

Odpowiedz
Cytat
Chmielu89

lol ten koszmar to jest tragedia
na chuj tak trudno ;/

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Napisane przez szuwar69
jak dla mnie nuda :P

Good for you imo! Więcej czasu na pokera :f_thumbsup:

BTW, komuś już dropnęło coś legendarnego albo z zestawu? Jestem na początku czwartego aktu (normal) i nawet jeśli chodzi o rare itemy (te żółte) to nie jest jakoś super różowo. Całe życie pod EV imo.

Napisane przez Chmielu89
lol ten koszmar to jest tragedia
na chuj tak trudno ;/

Polecam zmienić build postaci. Co prawda jeszcze nightmare nie grałem ale nawet na normalu pewnymi buildami ciężko się pewne kawałki gry przechodzi a innymi się miażdzy wszystko dookoła. Jak w pokerze. Obserwuj co robi przeciwnik/przeciwnicy i adjustuj się. Szukaj synergii pomiędzy umiejętnościami etc.

Odpowiedz
Cytat
kfiacior24

a mozna sie cofnac do pierwszego aktu i jeszcze raz butchera ubić ? Bo WP w drugim akcie nie widze.

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Napisane przez kfiacior24
a mozna sie cofnac do pierwszego aktu i jeszcze raz butchera ubić ? Bo WP w drugim akcie nie widze.

Można, najlepiej zrobić run z innymi graczami wybierając ten quest z menu przy dołączaniu do gry multi.

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

37 lvl baba hc, drugi akt koszmaru!! valkyros z racji, że ma życie jest w 1 akcie kosza, a morfiacz dostał instagiba w 1 akcie kosza i gringuje kolejna postac :P

Lynx, jeszcze nam legendarny żaden nie wypadł, a żółte to jakoś tak falami (więc może ten przypadkowy magic find na itemach pomaga), ale narzekać na żółte nie możemy.
A sety są na super wysokie levele (możliwe nawet, że 60 tylko) więc jeszcze nie maja szans u nas wypaść.

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco

Napisane przez kfiacior24

Napisane przez JuelzWicco

że niby inferno juz zrobiłeś ?

Nie , tam pauza miała być , inną postacią i na wyższych levelach

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Generalnie to ludzie w ~26h byli w stanie zrobić 60ty level :P

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Napisane przez HELLutek
Generalnie to ludzie w ~26h byli w stanie zrobić 60ty level :P

Serio? Ja gram 20 godzin i dopiero przed chwilą skończyłem normala (31 lvl). Zacząłem zabawę z koszmarem i widzę, że gra będzie mocno głęboka:) Pierwszy magiczny przeciwnik miał dwie abilitki w tym jedną zupełnie nową (reflect damage) która z perspektywy wizarda nie wyglądała najprzyjemniej:)

Odpowiedz
Cytat
Madziunka

mam jeden legendarny :) na dzis starczy

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

wow...... serwery padly, najpierw hamerykanski a teraz nasz.... to chyba przez tych hamerykanow... ;-(((

Odpowiedz
Cytat
roztocz

a może ktoś by coś napisał o postaci, którą gra. i plusy i minusy ? :)

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Narazie WD mam 16lvl i tak sobie mi sie nim gra, zobacze jak kolejne umiejetnosci. Tym bardziej, ze aby uzyc Zniwiaza trzeba wejsc w stworki, aby jak najwiecej z niego skorzystac, a wtedy zycie szybko spada:) Nietoperze sa calkiem przyjemne, tylko szybko mane zuzywaja. Pod lewym poki co mam zaby, ale nie jestem do nich przekonany, mimo ze chyba lepsze od strzalki.
Nastepny pewnie DH

Odpowiedz
Cytat
Kinch123

czy moglby mi ktos polecic sklep internetowy gdzie kupie klucz do d3 w rozsadnej cenie od reki?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez ikarPL
wow...... serwery padly, najpierw hamerykanski a teraz nasz.... to chyba przez tych hamerykanow... ;-(((

Czarny czwartek vol.2 !!!

Odpowiedz
Cytat

hmmm :D brzmi znajomo?? :D

Odpowiedz
Cytat