Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
kepke1

a jednak po 10 razie poszło :D

Odpowiedz
Cytat

czyli pozostaje mi shipnac 3 sitki i jazda barbą :D

Odpowiedz
Cytat
keeraam

dziala!

Odpowiedz
Cytat
roztocz

dobra głupie pytanie. mam zainstalowanego klienta i dostałem guest pass ze sklepu jako, że dali ciała z kodami. Gdzie mam wbić tego guest pass'a ?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez roztocz
dobra głupie pytanie. mam zainstalowanego klienta i dostałem guest pass ze sklepu jako, że dali ciała z kodami. Gdzie mam wbić tego guest pass'a ?

zgaduje ze na battle.net na swoim koncie musisz dodać klucz

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez roztocz

http://www.diablo3.com/guest

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

wszedlem, doszedlem do punktu kontrolnego i wywalilo mnie.... ot niespodzianka...

Odpowiedz
Cytat
MonaiPlox

Miałem napisać dłuższy komentarz do tej gry, ale spuszczam zasłonę milczenia na ten temat. Na metacritic.com gracze już napisali wszystko co trzeba. :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Jak tam teraz serwery? Wchodzi od razu?

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Napisane przez ajej87
Jak tam teraz serwery? Wchodzi od razu?

Tak.

Odpowiedz
Cytat
89deny89

jestem zasranym noobem i zginąłem już tyle razy że aż wstyd :rage: :rage:

gnida ,nawet nie pamiętam jak się nazywa, ten z jedynki , butcher to zabił mnie 3razy już i nie mam pojęcia jak go ugryźć, śmiech na sali, łapię tu większego tilta jak na pokerze :rage:

widzę że niegranie przez bardzo długi czas w takie gry tez tworzy różnicę w skillu :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Napisane przez galer
Ja właśnie dzięki uprzejmości Destrukta skończyłem I akt na trialu i mam mieszane uczucia.

Jeśli dobrze zrozumiałem, to trial jest do leorica, a to jest jakaś 1/3 pierwszego aktu.

Ja się jaram. Artisani, sa super.
Buildy są super, zamiast biegać z 'ostatnim skillem z drzewka' do 60tego levelu cały czas to się będzie zmieniać. Dostajesz nową runę do skilla z 3ciego poziomu i się okazuję, że jest turbo klawy, dla lepszej synergii bierzesz jeszcze 2 inne skille, których nie używałeś. Inne buildy na everyday masakra i inne na bossów.
Póki co bardzo fajny, zaskakujący storyline. Questy nawet trochę ciekawsze, ale wiadomo, wielkiego pola do popisu nie ma, większość i tak musi być o zabijaniu/przynoszeniu.
Aaaa i bardzo mi się bossfighty podobają, nie ma opcji, że ubierasz life leech i klikasz prawym na bossa. Trzeba dobrą strategię i teamplaya z takim cooldownem na potach i z warunkami jakie nam bossowie narzucają :P

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Giera wymiata, nie ma co, tylko najfajniej gra się w nocy, z dobrymi słuchawkami na głowie i na dobrym sprzęcie, najlepiej w Full HD :nh

Odpowiedz
Cytat
piecykowy

w co wy gracie .. :facepalm:

:D

Odpowiedz
Cytat
Erandiel

Cieszcie sie, ze w ogole mogliscie grac :P ja o godzinie 3 zeszlej nocy dostalem error 3006 zwiazany z bugiem Templara i to byl koniec mojej gry na serverach EU, az do tego mainetance co jest teraz na servery EU nie dalo rady juz sie zalogowac, ciagle error 3006. Jedyne co moglem zrobic to grac na serverach amerykanskich, ale jako ze nie chce tam docelowo grac to skonczylem tylko akt I i mi sie odechcialo. Moze po maintenance sie ruszy cos i tysiace osob z errorem 3006 od Templara beda sie mogli spowrotem zalogowac na swoje normalne regiony lol.

Odpowiedz
Cytat
demontaczki

Właśnie jestem po 6h sesji gry
CO tu dużo pisać wciąga jak cholera
Jakby nie to przerwa techniczna serwerów to pewnie siedziałbym do rana a na 8 na uczelnię :D
Ciężkie życie:D

Odpowiedz
Cytat
Tifuxis

Do kiedy ta przerwa? Bo kolega do mnie wpadł i gramy (pokonaliśmy Butchera dosłownie 5 sekund przed shutdownem ;p) i teraz chwle kima ;p a ja czekam kiedy servery wstaną żeby go obudzić :D

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Napisane przez Tifuxis
Do kiedy ta przerwa? Bo kolega do mnie wpadł i gramy (pokonaliśmy Butchera dosłownie 5 sekund przed shutdownem ;p) i teraz chwle kima ;p a ja czekam kiedy servery wstaną żeby go obudzić :D

Podejrzewam, że powodem przerwy jest to samo co w stanach kilka godzin temu, czyli jakiś patch/hotfix czy jakkolwiek by tego nie nazwać. Nie wiem dokładnie ile tam to trwało ale z tego co czytałem jakieś 1,5-2h.

Sam jestem na początku trzeciego aktu i też nie mogę się doczekać powrotu do gry. Chcę skończyć główny wątek by móc wrócić do standardowego trybu życia (w którym Dotę 2 zastąpi Diablo 3) i normalnie czytać internet nie bojąc się, że sobaczę jakiś spoiler;P Większości się domyślam ale jako lore nerd raduje mnie każdy smaczek. BTW nie wiem jak ludzie tą grę przechodzili w 13h. Po 13h jestem na początku trzeciego aktu. Eksploruję nieco i gram solo więc może w tym leży problem ale na pewno się nie obijam jakoś specjalnie;)

EDIT:
"Bashiok ‏ @Bashiok

We're implementing the same fixes the Americas region got for EU now, and expect maintenance to last for about another hour."

Sprzed 15 minut więc jeszcze jakoś 45 zapewne.

Odpowiedz
Cytat
galer

Napisane przez HELLutek

Napisane przez galer
Ja właśnie dzięki uprzejmości Destrukta skończyłem I akt na trialu i mam mieszane uczucia.

Jeśli dobrze zrozumiałem, to trial jest do leorica, a to jest jakaś 1/3 pierwszego aktu.

Aaaa sorry mój błąd. Gdzieś czytałem, że trial jest na cały pierwszy akt.
Jednak opinie na temat gry podtrzymuję. ;)

Odpowiedz
Cytat
szprotex

Czekałem od rana przed Auchanem na otwarcie o 8:00 po diabełka, gdyż wczoraj nie udało się zakupić. Przywieźli 7 sztuk. Ludzie się rzucili i musiałęm się wykłucać przy kasie, że miałem miejsce w kolejce, a zabrakło kopii. Wyszarpałem ostatnią sztukę za 159 zł :D :D :D :D

teraz tylko do 16 koniec roboty i nie ma mnie w kraju ^^

SIŁA PRAWDZIWA !

Odpowiedz
Cytat