Napisane przez Chester20o
Napisane przez Madziunka
strona blizzarda nie ma problemow technicznych ale nie wiem jak tam z wysylka klucza jesti zaplacic 60 euro?
niezabardzo
w obecnej sytuacji mi to różnicy nie sprawia a tobie ?
Napisane przez Madziunka
strona blizzarda nie ma problemow technicznych ale nie wiem jak tam z wysylka klucza jesti zaplacic 60 euro?
niezabardzo
w obecnej sytuacji mi to różnicy nie sprawia a tobie ?
fuck it kupiłem na battle net i jest insta przypiety do konta:)
oj dzisiaj sesja bedzie krótka:D
Dzwoniłem do media expert i babka mi potwierdziła, że będą mieli za 155 zł. Nie była jednak pewna czy już od jutra. Ja raczej podjadę sobie o północy do Tesco i kupię za 184,99
fuck it kupiłem na battle net i jest insta przypiety do konta:)oj dzisiaj sesja bedzie krótka:D
the same
do zobaczenia na battle
Napisane przez malanowski
Dzwoniłem do media expert i babka mi potwierdziła, że będą mieli za 155 zł. Nie była jednak pewna czy już od jutra. Ja raczej podjadę sobie o północy do Tesco i kupię za 184,99
ja jutro/pojutrze podjade do oddzialu we wroclawiu (krzywoustego) wiec jakby ktos potrzebowal info to moge dac znac.
Napisane przez Mortum
r u ready?
![]()
Większość tego co gość ma na biurku bardziej mu zaszkodzi niż pomoże imo
Napisane przez slepy666
gdzie mój klucz![]()
![]()
![]()
![]()
gdzie moje pudełko?
btw. na gram.pl nakład się skończył jeszcze przed premierą, na keye.pl ponad 10k zamówień. Będzie rekord jak nic
Jak ktoś będzie chciał wypróbować D3 to podzielę się Guest passem na wersję trial, ale to dopiero jutro
Napisane przez Mortum
r u ready?
![]()
I epic komentarz pod filmem:
brakuje wiadra do srania : /
Napisane przez sircoen
Jak ktoś będzie chciał wypróbować D3 to podzielę się Guest passem na wersję trial, ale to dopiero jutro
pisze sie na to - poszlo zaproszenie na priv ;-)))
Na jakiej zasadzie działaja te trial keye? Chętnie spróbuje, bo w ciemno nie chcę za bardzo kupować.
Napisane przez Madziunka
mi wywala podczas instalki jak chce zrobic aktywacje
mi też wywalało, ale jak szybko kliknąłem, że już aktywowałem to poszło
Już mnie error przestraszył , ale szybkie dociągnięcie 50 mega i instaluje się , GITARA W MENU INSTALACJI WYMIATA
Ide na trening , jestem tak nakręcony że będę latał