Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,180 Posty
171 Użytkownicy
0 Reakcje
116.8 K Wyświetlenia
HELLutek

Napisane przez Lynx33
Już to rozkminiłem. Zwykle chodzę spać jakoś o 3:00-4:00 czasami nawet 6:00 rano. Tym razem pójdę spać jakoś 3-4 godziny później, obudzę się akurat na instalację, ogarnę, popracuję (by nie czuć się winnym podczas gry :f_tongue: ) a potem przechodzę normala samotnie jednym tchem, mówię 'THIS WAS FUCKIN AWESOME' i wracam mniej więcej do normalnego życia przy okazji atakując wyższe poziomy trudności, grając z kumplami, maxując inne postaci, farmiąc jakiś chory gear i czekając na PvP :f_thumbsup:

U mnie wszystko tak samo do momentu wracania do normalnego życia ;P Ja wrócę do normalnego życia parę dni później ;P

Odpowiedz
Cytat
ikarPL

hyhyyyhyyyhy.... trza miec znajomych.... ale to juz nie to samo co 2... chociaz da sie grac ;-))

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Cały czas klucza nie mam :/

Odpowiedz
Cytat
HELLutek

Byhyhy, poszedłem się zapytać na chata do go2arena co jest i po 3 minutach jest klucz :P

Odpowiedz
Cytat
DzikiHenry

od ktorej mozna instalowac?

Odpowiedz
Cytat

od 17

ja sie zaraz wybieram po zapas fajek, kabanosow i red bulli na nocna napierdalanke xD
do tego od 19 do 23 lekki grindzik w pokera dla relaksu przed premiera :)

Odpowiedz
Cytat
Fil1987

Hej,

Nie chciałbym czegoś dublować bądź drażnić, ale potrzebuję Waszej porady - sądzicie, że lepiej kupić na wspomnianej powyżej go2arena czy iść do empiku z nadzieją, że ok 12 będą mieli jeszcze boxy?:P Nie wiem co by mi gwarantowało, że będę miał diablo szybciej ;)

Pozdrawiam

---
Ok, teraz doczytałem, że i tak będzie można od nich z serwerów ściągać. Trzymajcie się:) Miłej gry:)

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
JuelzWicco

Heh wyobrażam sobie , siadasz z najlepszym kumplem w nocy , pełne zapasy i lecicie kilkanaście godzin , pięknie

Ciężko było zasnąć ale wszystko gotowe , ide na uczelnie odrabiam dziś "jutrzejsze" zajęcia i jutro do 15 mam wolne ^.^

Odpowiedz
Cytat
CptCarrot

skąd najlepiej zamówić box wersja ENG ?

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Pewnie amazon :P

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Napisane przez Laforet

Co robi ten żel intymny na szafce? :P

Odpowiedz
Cytat

zeby latwiej bylo przejsc

:rage:

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

A ja sobie dzisiaj planowo sesję MTT zagram i nie będę się stresował komunikatem: Error, wait in queue or smth.

Przewiduję, że o północy ruszy hekatomba porównywalna ze startem bety. Dzisiaj raczej nie będzie się dało grać. Poczekam do jutra.

Odpowiedz
Cytat
malanowski

Te 155 w media expert to we wszystkich czy tylko w Kielcach?
Jeżeli wszędzie to się przejadę jutro do nich na zakupy, bo opóźnienia na amazonie są dosyć irytujące.

Odpowiedz
Cytat
Chmielu89

patrive milev i mirash umówmy się o 20;30 pod sklepem VanGraf na dole w złotych ok? znajdziemy się jakoś :D

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Napisane przez Chmielu89
patrive milev i mirash umówmy się o 20;30 pod sklepem VanGraf na dole w złotych ok? znajdziemy się jakoś :D

mozna, powiedz tylko w ktora strone od wejscia obrotowego, przyjmujac ze Empik jest po lewej.

Odpowiedz
Cytat
Chmielu89

o kurde :D jest jedno wyjście na parterze na złote, na wprost jest grycan i taka kawiarnia, kojarzysz?

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Napisane przez Chmielu89
o kurde :D jest jedno wyjście na parterze na złote, na wprost jest grycan i taka kawiarnia, kojarzysz?

Hmm, Ty mowisz o pietrze ponizej Empiku, wyjsciu z peronow?

Odpowiedz
Cytat