Przejdź do forum
Wpłaty i wypłaty Sk...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wpłaty i wypłaty Skrill v EcoPayz

7 Posty
4 Użytkownicy
2 Reakcje
4,888 Wyświetlenia
JuanitoPL
PokerStrategist

Nie moge odgrzebac na forum informacji o platnosciach na P* tymi metodami... a chce wyplacic troche cashu.

Chciałbym wypłacic z P* na konto EcoPayz 250$.

Jakis czas temu wpłaciłem na konto P* 130 $ EcoPayz, pozniej dokonałem jeszcze wpłaty 100 $ przez Skrill!
Podobno da sie wyplacic tylko na konto z którego ostatnio wpłacałem wiec przelałem jeszcze ostatnio 15$ z EcoPayz!

Dobrze zrobiłem?? I tu pojawia sie kolejna sprawa.. Czy całosc wypłaty zostanie od razu przelana na EcoPayz czy tak jak gdzies wyczytałem, że najpierw równowartosc ostatniej wpłaty tj 15$ a poźniej te kolejne 235$. Ewentualnie ile trzeba czekac na te druga transze?

Nie wiem czemu ale cały czas na moim koncie P* widnieje Skrill jako główna metoda płatnosci.. Można to jakoś zmienić? Po dokonaniu wpłaty powinno zmienic z automatu na EcoPayz.. Może ktoś wyjasnic kilka tych kwestii?

Z góry dzięki!

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Moderator
Elzo2012
PokerStrategist

PokerStars dokonuje wypłat wg kolejności od ostatniej wpłaty - dokonuje jakby zwrotów.
Czyli powinieneś dostać:
15$ na Eco
100 $ Skrill
135 $ na Eco
PokerStars robi tak ze względu na bezpieczeństwo naszych pieniędzy. Żeby utrudnić ewentualną kradzież po włamaniu na konto PokerStars.
Możesz zablokować konkretną metodę wpłaty/wypłaty i wtedy wypadnie ona z łańcucha wypłat.
Blokuje się konkretny identyfikator, a nie całą metodę wpłaty.
W przypadku Eco identyfikatorem jest numer ID przypisany do konta lub subkonta
a dla Skrill adres email.
Wysyłamy email do suportu o treści np.

I w ten sposób blokujemy konkretny identyfikator Skrill określony wymienionym kontem email.
Jeżeli chcemy zasilić PokerStars w przyszłości ze Skrill, to musimy dodać do swojego konta Skrill kolejny adres email. W Skrill możemy mieć do jednego konta przypisanych kilka różnych adresów email.
W przypadku Eco musimy w takiej prośbie o usunięcie kanału płatności podać numer ID.
Tu także w przyszłości nie ma problemów, jeżeli chcielibyśmy znowu używać Eco, bo możemy w obrębie jednego konta zdefiniować sobie kilka subkont (nawet z tą samą walutą) i każde z nich będzie miało unikalny numer ID.

W Twoim przypadku powinieneś poprzez email wysłany do suportu PokerStars zablokować kanał Skrill związany z konkretnym adresem email i całość pieniędzy wtedy powinna trafić na Eco. Suport wykonuje blokadę w ciągu godziny przeważnie albo szybciej. Informuje Cię mailem zwrotnym o tym.

Odpowiedz
Cytat
JuanitoPL Autor wątku
JuanitoPL
PokerStrategist

Coś jest z tym usuwaniem Skrilla nie tak.... 3 dni temu napisałem do support@pokerstars.eu w jezyku polskim z prośba o usuniecie tej metody płatnosci i do dzisiaj nic nie zrobiono.... Napisałem dokładnie tak jak mi kazał moderator!

Wczoraj ponownie wysłałem 2 wiadomosci ale już po angielsku na support@pokerstars.eu i support@pokerstars.com z taka samą prośba i dalej nic... Adres Skrill dalej widnieje jako główna płatnosc. Wie ktoś jak to mam w inny sposób załatwic???

Jest jakiś Chat gdzie można pogadac z supportem??

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

Odpowiedz
Cytat
JuanitoPL Autor wątku
JuanitoPL
PokerStrategist

Jeszcze pytanko. Przy wypłacie mam podaną pewną kwotę jako remaining withdraw! O co z tym chodzi?

Wyskakuje mi, że moge wypłacic 150$ na EcoPayz a reszta jest okreslona mianem remaining. Jesli to zatwierdze to ta kwota tez trafi na konto Ecopayz czy bedzie gdzies zawieszona??

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012
PokerStrategist

Napisane przez JuanitoPL
Jeszcze pytanko. Przy wypłacie mam podaną pewną kwotę jako remaining withdraw! O co z tym chodzi?

Wyskakuje mi, że moge wypłacic 150$ na EcoPayz a reszta jest okreslona mianem remaining. Jesli to zatwierdze to ta kwota tez trafi na konto Ecopayz czy bedzie gdzies zawieszona??

Wpłaciłeś 150$ z EcoPayz (w sumie) i ta kwota jest przy wypłacie zwracana na Eco nie jako automatycznie.
Pozostała (remaining), może być także zwrócona na Eco lub inny aktywny kanał wypłat (Ty decydujesz).
Jeżeli wybierzesz Eco dostaniesz swoja pieniądze w 2 kawałkach. Najpierw 150$ (przeważnie od razu) i później resztę (może być mała zwłoka)

Odpowiedz
Cytat
Uszko94
Oldschool Grinder

Przez co bardziej opłaca się wpłacić na GG POKER skril czy ecopayz,

Odpowiedz
Cytat