Witajcie Panowie.
Mam pytanie jak byście przeprowadzili taką transakcją jak powyżej aby nie stracić na przewalutowaniach?
Środki mam ulokowane na:
- p*
- natural8
- skrill.
Chciałbym całość przerzucić na eco i pograć na innych roomach (ACR, Betsafe, Unibet ew. inne krzaki) i nie być uzależnionym od konta skrill.
Pytanie czy może lepiej po prostu podpiąć Revoluta i będzie wszystko ok?
Ja kiedy potrzebowałem kasy na ECO aby wpłacić na Party , przelałem 10euro z konta bankowego na ECO . Zrobiłem depozyt na PS i później tyle ile potrzebowałem przelałem z PS na ECO.
Podepnij kartę skrill pod Revolut i zobacz czy możesz zrobić przelew. Na Betsafe mogą byc problemy kartą Visa. Potem zrób minmalny depozyt z Ecopayz na room i odblokujesz sobie transakcje.
Zrobiłem dokładnie tak jak piszesz. Na p* wpłaciłem pieniądze z konta eco min. depozyt bodaj 10$. Zleciłem transakcję 48h później na wypłatę w kwocie bodaj 1k$ i dostałem na twarz komunikat, że zwrócą mi tylko 10$ - reszta została anulowana. Robiłem tak też z MuchBetter (próbowałem właśnie przerzucić przez ten kanał pieniądze na Party) i za każdym razem odrzuca mi transakcję. Spróbuję w takim razie z Revolut ew. napiszę do supportu dlaczego robią sobie ze mnie żarty i blokują mi możliwość wypłaty środków ;-)
A jaki był powód odrzucenia transakjcji? Grasz regularnie? Jeśli wyrabiasz rake , nie możliwe aby nie pozwolili Ci wycofać Twoich pieniędzy.
Zagrałem kilkaset mtt od początku roku na p*. Ze skrillem nie ma żadnego problemu ale anuluja wszystkie inne kanały stąd mój post tutaj. Spróbuję to ogarnąć z supportem, jeśli nie pomoże to revolut a w ostateczności poproszę jakiegoś gracza o przerzutke
dziękuję za pomoc.