Przejdź do forum
Kasa ze Starsów cof...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kasa ze Starsów cofa się i nie przechodzi.

7 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
1,730 Wyświetlenia

Witam,

do tej pory wypłacałem pieniądze ze Starsów na EcoPayz na konto w $. Jako, że dużo traciłem na przewalutowaniu, założyłem na EcoPayz konto walutowe w Euro. Wpłaciłem 10 Euro na P*, aby aktywować tą metodę wypłaty. Po czym zleciłem wypłatę i jedyne co to wróciło mi 10 Euro a pozostała kasa cofnęła się na PokerStars. Próbowałem dwa razy i nie przechodzi.

I teraz jedyną moja opcją wypłaty na EcoPayz jest na konto w Euro, ale to nie działa. Co robić w takiej sytuacji, po czyjej stronie jest problem ?

Pozdr

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Pomyliłem się, miałem wrzucić ten temat tam gdzie PokerStars. Już to zrobiłem także chyba można skasować w tym miejscu.

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

Wplacic na pokerstars z ECopayz nie ma problemu.

Jezeli masz konto ecopayz w euro - wyplacaj EURO (musisz przewalutowac $ w sofcie na euro).

Jezeli na konto ecopayz w euro bedziesz probowac wyplacic dolary to odrzuci przelew.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nadal nie przechodzi. Wracają środki.

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

To jeszcze sprawdz dane osobowe - one musza zgadzac sie 1;1 w starsach i portfelu ecopayz. Pamietam , ze tez sie z tym bawilem.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Po wielu cofniętych próbach wypłaty napisali, że muszę przesłać im jeszcze raz wszystko co niezbędne do weryfikacji.

Rzeczywiście adres zamieszkania się nie zgadzał, bo się zmienił, ale wcześniej wypłacałem bez problemu na Skrilla i na ecoPayz. Dopiero to dołożeniu konta walutowego w euro się przyczepili.

Ciekawe jak długo teraz potrwa weryfikacja, skoro kontakt z nimi jest bardzo słaby.

Odpowiedz
Cytat
MWaler
Poker Player

tez tak mialem. W USD szlo bez problemu, a w EUR jak cos sie nie zgadzalo to lipa.

U mnie był problem z "Ł" w imieniu, a na starsach bylo "L" i przez to nie przechodzilo >.<

Odpowiedz
Cytat