Przejdź do forum
Ecopayz blokada t...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Ecopayz blokada transferów

6 Posty
3 Użytkownicy
4 Reakcje
2,323 Wyświetlenia
profek20

Pisze tego posta bo od ponad roku mam blokade na Individual transfers.
Konto mam zweryfikowane o statusie GOLD.

Some of your account features have been restricted.
Please contact our Customer Support team for assistance.
We apologise for any inconvenience caused.

Została ona nałożona bez podania przyczyny. Czasami po dłuższych okresach czasu wracam zapytaniami czy mi to zdejmą i czy poznam powód takiego działania z ich strony. Zawsze dostaje te same odpowiedzi, że nie mogą udzielić żadnych informacji na temat takich restrykcji...

Chciałbym się dowiedzieć czy to ja jestem ta jedyna pechowa czarna owieczka czy ktoś tak samo został brutalnie potraktowany? Jestem poirytowany.

Live Support:
Unfortunately it is not possible to remove this
Live Support:
Unfortunately we are unable to tell this

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Riverek

Hmm a cóż to za operacje odbywały się na Twoim koncie, że dostałeś taki prezent? W życiu nie ma nic za darmo i chyba coś musiało być na rzeczy skoro tak Cie potraktowali.

Odpowiedz
Cytat
profek20 Autor wątku
profek20

Jakie operacje mogły sie odbywac? No p2p transfery z roznymi pokerzystami nic wiecej. Tak robi wiekszosc szczegolnie tych co gra na niezliczonej ilosci pokeroomach.

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Pytałem, bo nie wiem sam czego się spodziewać w przyszłości. Ogólnie dziwna sprawa, bo jak już sam support nie pomaga to ciężki temat. Ogólny trend jest taki, że wszystkie instytucje finansowe zaostrzają procedury. Być może potraktowali Was za bardzo z góry, że próbujecie w jakiś tam sposób wyprać kasę, może któryś z Twoich kolegów coś narobił i zawiesili wszystkich z którymi robił przelewy? Serio nie wiem. Pisz do supportu, dzwoń itp, bo tutaj na forum chyba nikt z czymś takim się nie spotkał. Jak rozumiem Twoi koledzy z którymi były transfery też mają zawieszone konta?

Odpowiedz
Cytat
profek20 Autor wątku
profek20

Nikt nie ma zawieszonych transferów tylko ja. Z supportem się nie dogadam, bo rzucają ciągle tymi samymi formułkami ze nie udzielają informacji.

Odpowiedz
Cytat
LeborW

Przelewy P2P są tutaj kluczem, po pierwsze przez przepisy związane z przeciwdziałaniem przeciw praniu brudnych pieniędzy, defraudacji i terroryzmowi. Drugą sprawą jest walka z usługami związanymi z wymianą/przelewami pomiędzy kontami, operatorami, portfelami/crypto itd. To zabiera im prowizje. Widocznie wystarczająco dużo się tego nazbierało, że ich algorytm wytypował Cię do blokady transferów P2P.

Odpowiedz
Cytat