Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Plo6 AK43ds

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
324 Wyświetlenia
markus53
PokerStrategist

Pacific, $0.03/$0.06 Pot Limit Omaha Cash, 5 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

MP: $13.84 (230.7 bb)
CO: $3.88 (64.7 bb)
Hero (BTN): $7.20 (120 bb)
SB: $7.59 (126.5 bb)
BB: $5.58 (93 bb) 70/30/0/60

Preflop: Hero is BTN with A K 4 3
MP raises to $0.12, CO folds, Hero raises to $0.45, SB folds, BB calls $0.39, MP calls $0.33

Flop: ($1.38) 3 A 4 (3 players)
BB checks, MP checks, Hero bets $0.97, BB calls $0.97, MP folds

Turn: ($3.32) 9 (2 players)
BB checks, Hero bets $2.49, BB calls $2.49

River: ($8.30) 7 (2 players)
BB bets $1.67 and is all-in, Hero calls $1.67

Jest sens sprawdzać na river tego beta? biją mnie strity (wydawały mi się mało prawdopodobne) z setami też by chyba zagrał ch/r. Najbardziej bałem się dwoch wyższych parek, ale pula była za duża.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
variat
Oldschool Grinder

to jest mimo wszystko za slaba reka na 3bet najczesciej moim zdaniem. jakies AK78ds+ predzej bym 3betowal, a vs mp pewnie i AK89+.

mogles tak zaplanowac sizing na flopie, zeby na turnie wrzucic caly stack, czyli zabetowac odrobine wiecej i mialbys gdzies w okolicach psb.

river jest tak glupi, ze zawsze robie wszystko zeby go nie bylo, bo z jednej strony nie wygrywam tam raczej nigdy, ale z drugiej cena, ze w praktyce ciezko to zrzucic :D

Odpowiedz
Cytat
amichal1
PokerStrategist

3 bet poprawny na przeciwnika jesli jestescie deep przeciwnik zrzuca sie na 3 bety oraz ma duzy fold to CB ale czesto takze gram z taka reka flat call z racji tego ze ma sporo nutsowego potencjalu

AK43 ds

na flopie gram podobnie prawdopodobnie masz teraz najlepsza reke na turnie poprawiam na river sprawdzam aby zrobic notatke o przeciwniku jesli trafil straight albo mial jakiego seta i go rozgrywal pasywnie

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Juzwabeznogi
Oldschool Grinder

Napisane przez amichal1
3 bet poprawny na przeciwnika jesli jestescie deep przeciwnik zrzuca sie na 3 bety oraz ma duzy fold to CB ale czesto takze gram z taka reka flat call z racji tego ze ma sporo nutsowego potencjalu

AK43 ds

na flopie gram podobnie prawdopodobnie masz teraz najlepsza reke na turnie poprawiam na river sprawdzam aby zrobic notatke o przeciwniku jesli trafil straight albo mial jakiego seta i go rozgrywal pasywnie

Pozdrawiam

+1 :fdrink

Generalnie dodałbym jeszcze to co napisał variat - większy bet na flopie. Reszta to w zasadzie wszystko co napisał Michał i ja się pod tym podpisuje, a szczególnie pod koniecznością zrobienia notki.

Pozdro :)

Odpowiedz
Cytat