Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 88

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
640 Wyświetlenia
marcinos

PokerStars No-Limit Hold'em Tourney, Big Blind is t250 (6 handed) Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)

saw flop|saw showdown

SB (t9940)
MZKS CHROBRY (t19450)
UTG (t8510)
MP (t2770)
CO (t11250)
Button (t6890)

Preflop: MZKS CHROBRY is BB with 8, 8.
4 folds, SB raises to t750, MZKS CHROBRY raises to t2500, SB raises to t9915, MZKS CHROBRY calls t7415.

Flop: (t19955) J, 9, T (2 players)

Turn: (t19955) T (2 players)

River: (t19955) 6 (2 players)

Final Pot: t19955

Results in white below:
SB has Qc As (one pair, tens).
MZKS CHROBRY has 8h 8d (two pair, tens and eights).
Outcome: MZKS CHROBRY wins t19955.

ajj jak ja uwielbiam wygrywac coin flipy a co do rozdania nie wiem czy to sprawdzenie all ina poprawne.... dodam ze gosc agresywny kradl mi blindy juz ktorys raz, duzo blefowal obstawialem go na jakis niski pocket albo AK AJ.

1 odpowiedź

Faktycznie watpliwe sprawdzenie za ponad 1/3 stacka i zaangazowanie jego polowy z niepewna reka, wiedzac, ze przynajmniej masz coinflipa. Moim zdaniem troche bez sensu, mimo, ze tym razem oplacilo sie.

Ja bym juz nie zagrywal 3beta tylko plaski call w pf, szczegolnie, ze zaangazowalbys kilkanascie razy mniej niz faktycznie to mialo miejsce.

Gdybys wiedzial co przeciwnik ma i jaki jest flop, czy zagralbys to tak samo? Czy lubisz angazowac polowe stacka w styuacje, ktore najwyzej daja Ci 55% szans na zwyciestwo? Jako chip leader masz ta przewage, ze nie musisz angazowac sie w trudne sytuacje, mozesz jednak i powinienes dazyc do ulatwiania decyzji, ktore przed Toba powstaja.

Ja zagralbym call w preflopie i prawdopodobnie na bet na flopie spasowal. Stracilbym 750.