Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

78s 0,27$ turbo 700gtd

8 Posty
5 Użytkownicy
1 Reakcje
1,202 Wyświetlenia
paskiewi
PokerStrategist

http://www.handconverter.com/hands/2863853

Co myślicie o tym pushu? Skusiła mnie duża ilość pieniędzy w puli ale muszę przeznać, że to był ostatni turniej w sesji i byłem już zmęczony, więc za mocno nie myślałem nad tym ruchem. Teraz jednak go analizuje i jestem ciekaw waszych opinii

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
xDUSZEK
Elite Grinder

Nie podoba mi się ten push vs jakieś limpy może i miałoby to sens ale nie kiedy mamy limp i jeszcze ISO limpera.

Odpowiedz
Cytat
djalbert182
Oldschool Grinder

Zdecydowanie się pospieszyłeś, miałeś jeszcze troche czasu żeby poczekać na dogodniejszą sytuację. Przedewszystkim pushować warto, kiedy albo mamy monstery, albo szansę na to, że wygramy rozdanie pre-flop, bo nikt nie sprawdzi. Tutaj nie miałeś ani jednego, ani drugiego.

Odpowiedz
Cytat
paskiewi Autor wątku
paskiewi
PokerStrategist

Dzięki za odpowiedż. W sumie właśnie tak też myślałem że to błąd:)

Odpowiedz
Cytat
Filipo91
PokerStrategist

Easy fold reke 87s push jeszcze jak utg calluje to nie podoba mi sie to . Powinienes to sfoldować i czekać na lepsza okazje . MP1 raisuje ty wsuwasz all in a UTG cie calluje wiec range UTG cie bije 100 %

Odpowiedz
Cytat
djalbert182
Oldschool Grinder

Napisane przez Filipo91
Easy fold reke 87s push jeszcze jak utg calluje to nie podoba mi sie to . Powinienes to sfoldować i czekać na lepsza okazje . MP1 raisuje ty wsuwasz all in a UTG cie calluje wiec range UTG cie bije 100 %

Nigdy nie ma 100%, nawet AA na 72o ma ~80%. Ale co do meritum, to już napisałem wyżej, wiadomo, że to nie byla sytuacja na push.

Odpowiedz
Cytat
Filipo91
PokerStrategist

Napisane przez djalbert182

Napisane przez Filipo91

Nigdy nie ma 100%, nawet AA na 72o ma ~80%. Ale co do meritum, to już napisałem wyżej, wiadomo, że to nie byla sytuacja na push.

Dobrze nie ma 100 % ale napewno wiekszość i jest nasz uzytkownik : paskiewi daaaleekoo z tyłu ze swoim suitedconnectorem . I ja tez napisałem że powinien to być fold

Odpowiedz
Cytat
HunterCT
PokerStrategist

Pushować sobie suited connectory możesz jak masz spore folding eq + wtedy masz z nimi trochę tak zwanego suckout eq, że połamiesz coś mocnego. Ale tutaj raczej nie widzę opcji żeby przy Twoim stacku któryś z nich Cię nie callnoł, więc będziesz z tym z tyłu.

Odpowiedz
Cytat