Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

5$ PSKO K4s

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
549 Wyświetlenia
xDUSZEK

Siemka,

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/16467435_88FF138528

Totalny unk, 0 hands, preflop sobie lubię dołożyć takie ręce tym bardziej w limpowanej puli, na bb siedział strasznie TP gracz. Na flopie dosyć wysoki bet, myślę, że chyba tutaj jeszcze nie można było tego poddać, no ale turn raczej wyjaśnił sytuacje, biłem tam tak naprawdę same blefy.

Co o tym myślicie?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
OnYourBike117

Wg mnie zagrane ok. Tym bardziej, że nie miałeś historii z nim wcześniej. Mam do Ciebie pytanie, co byś zrobił gdyby zagrał na turnie ~40-45% puli bet? Jego limp wydaje się być jakąś niską parą lub jakiś slowplay (AA chociaż by to było głupie bo nie wyciągnie value od słabego K więc to najmniej prawdopodobna wersja).

Odpowiedz
Cytat
allinntopsad

a czemu sam nie betujesz jako pierwszy ??? na co liczysz ???

as played oczywiście fold

Odpowiedz
Cytat
djuqpl

dobrze rozegrane, jak zagrał by za 70% pota tym allinem, wtedy myślę że można byłoby sie jeszcze zastanowić

Odpowiedz
Cytat
sopeltur

Przy takim rozegraniu raczej dobry fold, zastanowiłbym się tylko czy nie warto tutaj samemu zaatakować na flopie, masz wtedy łatwy fold jeśli ktoś przebije, a często dostaniesz calla od gorszych rąk. Przy checku na flopie ryzykujesz rozdaniem darmowej karty trzem przeciwnikom, powinieneś tutaj chronić top parkę imo

Odpowiedz
Cytat