Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

TT nl10

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
135 Wyświetlenia

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($11.54)
Hero ($10.44)
UTG ($12.01)
UTG+1 ($1.89)
CO ($14.44)
BTN ($11.56)

Dealt to Hero T♥ T♦

fold, fold, fold, fold, SB raises to $0.30, Hero raises to $0.90, SB calls $0.60

FLOP ($1.80) 8♣ K♣ 6♣

SB checks, Hero bets $0.90, SB raises to $1.80, Hero folds

SB wins $3.40

Maniak, c/r flop 14%

PRE: Easy 3b for value
F: bez niespodzianek zly gram c-bet i dostaje minRR...coż z racji ze to maniak linia call - fold turn to zwykle palenie kasy, 3b/fold raczej też...więc uznałem, że jeśli nie planuje się stackować jak nie spadnie club to najlepiej jest się poddać...

Alternatywa jest chb ale wtedy musze grać call-call no club.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
jerry2008

Na flopie z ta ręka nic nie zrobisz . Jedyna opcja to grac mu wyższe reis na PF . Mimo wszystko zagrałbym tutaj czek. Na T na wielu kartach nie będących :club: można myśleć o jakimś call .

Odpowiedz
Cytat
gburekk

Kompletnie nie podoba mi się Twój sizing na flopie. Flop jest mega drawowaty, czy jakbyś miał tutaj mocną ręke, np. seta Króli, to czy biłbyś połowę pota? Villain może to wykorzystać, stąd miniraise, bluff tanim kosztem. Gram tu check behind i revaluate turn.
As played musisz pasować na jego miniraise, ale ten Twoj cbet takim sizingiem to tylko palenie kasy.

Odpowiedz
Cytat
toony122

Napisane przez gburekk
Kompletnie nie podoba mi się Twój sizing na flopie. Flop jest mega drawowaty, czy jakbyś miał tutaj mocną ręke, np. seta Króli, to czy biłbyś połowę pota? Villain może to wykorzystać, stąd miniraise, bluff tanim kosztem. Gram tu check behind i revaluate turn.
As played musisz pasować na jego miniraise, ale ten Twoj cbet takim sizingiem to tylko palenie kasy.

Zgadzam się z tym.

Odpowiedz
Cytat