Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tt Nl 2

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
153 Wyświetlenia
Kupokox

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

€0.01/€0.02 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]BB (Hero)€2.00:///////;MP2€2.04:///////;MP3€2.21:///////;CO€0.72:///////;BU€1.11:///////;SB€1.55:///////;[/tg]

Preflop: Hero is BB with T:d, T:s.
MP2 folds, MP3 raises to €0.08, 3 folds, Hero calls €0.06.

Flop: (€0.17) 4:h, 4:s, 4:d (2 players)
Hero bets €0.10, MP3 raises to €0.20, Hero raises to €0.60, MP3 raises to €1.00, Hero raises to €2.02, MP3 calls €0.92.

Turn: (€4.01) J:d (2 players)

River: (€4.01) 4:c (2 players)

Final Pot: €4.01.

Witam,

po rozegraniu tej ręki mam straszne wyrzuty sumienia. Zastanawiam się jak byście to rozegrali?

1. Czy call jeszcze przed flopem był dobrą decyzją?
2. Czy moje późniejsze podbijanie po flopie było uzasadnione, czy lepiej było od razu spasować i założyć, że przeciwnik ma wyższą parę ode mnie ? :)

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
jarrekz

Siema,

Dziwnie z konwertowana reka, ale jestem w stanie odczytac wiec ok,
Na pf std call, mozna tez 3b jezeli przeciwnik jest luznym graczem i uwazamy ze sprawdzi z gorszymi rekami.
Na flopie skoro przeciwnik jest agresorem to gralbym zawsze check/call, po pierwsze dlatego ze on zabetuje sporo gorszych rak od naszej czyli Ax, Kx i slabsze pockety. Na T prawdopodobnie przy blanku dalej bym sprawdzil i jezeli na R by znow poprawil wtedy mocno bym sie zastanawial nad foldem, oczywiscie wszystko zalezy od boardu i od agresji przeciwnika, readow i jego tendencji.
Tak jak zagrales doprowadzilo to do sytuacji ze sie wyizolowales na lepszy range i w sumie po jego 4b bylo wiadomo ze ma pewnie JJ+.

pozdro

Odpowiedz
Cytat