Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tt

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
143 Wyświetlenia
przemo2203

PokerStars - $0.05 NL (6 max) - Holdem - 4 players
Hand converted by PokerTracker 4

BTN: $2.91
SB: $3.95
Hero (BB): $5.00
CO: $7.65

SB posts SB $0.02, Hero posts BB $0.05

Pre Flop: (pot: $0.07) Hero has T♦ T♣

CO raises to $0.15, fold, fold, Hero calls $0.10

Flop: ($0.32, 2 players) 2♦ 6♠ 3♦
Hero checks, CO bets $0.10, Hero raises to $0.30, CO raises to $0.65, Hero calls $0.35

Turn: ($1.62, 2 players) 5♥
Hero checks, CO bets $0.80, Hero calls $0.80

River: ($3.22, 2 players) 5♣
Hero checks, CO bets $2.00, Hero calls $2.00

Spoiler

CO shows 7♠ 8♠ (One Pair, Fives) (Pre 20%, Flop 9%, Turn 18%) Hero shows T♦ T♣ (Two Pair, Tens and Fives) (Pre 80%, Flop 91%, Turn 82%) Hero wins $6.92

Problem tego rozdania jest taki ze nie mialem huda wtej rece jeszcze ale byl on oznaczony jako duzy fish.

pf: nie 3betuje bo nie wiem jakie ma staty i nie chce pomopowac puli
f: zagrywa mi jakis mini cbet, raisuej bo niechce zobaczyc OC i :diamond: , dostaje c/r ale nadal widze tam fd i gorsze pp
t: bet za 1/2 pota, nie widze opcji foldowac
r: na R nic nie wchodzi, wiec skoro ma taki sma range jak na F to musze callowac
ok?

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

PRE: Więc czemu nie 3b?
F: tutaj dużo zależy jaki fish, szczerze ja wole na fisha donkować niż check/rasiować jeśli nic o nim nie wiem...., po c/r idę na całość liczę, że stackoff range fisha to każda 6x, 77-AA, fd I drawy więc na ten range jestem happy.,

T: no właśnie jesteś OOP i dajesz mu free cards, on jednak dalej betuje, w sumie myślę, że on drawy często gra pasywnie, więc stawiam go raczej na madehand, przy tych oddsach to jest nadal call.

R: nie da się tego foldować, na fisha.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

siema

jesli masz go oznaczonego jako fisza to 3bet pre jako standard aczkolwiek wiem, ze ciezej sie gra 3betowana pule z TT dlatego calla nie mozna uznac za blad, zalezy od stylu
na flopie wole donkowac bo nie wiem jak on bedzie tutaj cbetowal a nie chce dawac darmowych kart + trzymamy pule przewaznie nizej niz grajac c/r

asplayed to jest tylko i wylacznie zgadywanka, nie mamy pojecia co on moze tak grac wiec idziemy na czutke, jesli zakladasz, ze on moze tak grac drawy itd to graj mu po prostu 4bet flop i stackuj jego weak range, ewentualnie b/c i c/ship turn ale tam czesto wpadnie zla karta

pozdro

Odpowiedz
Cytat