Hej, przy najbardziej optymistycznych zalozeniach ten call jest tutaj be. Wiec nie oszukujmy sie ze ten spot bedzie dla nas jakis profitowy. Wiadomo ze w trakcie grania ciezko oszacowac equity jakie posiadamy vs 3 graczy. Wydaje mi sie ze takimi spotami nie ma co sie jakos nie wiadomo jak spinac bo one $$$ dla nas nie beda robic.
Czy foldniesz czy callniesz nie popelnisz nie wiadomo jakiego bledu, choc ja bym kierowal sie w strone folda.
Napisane przez DzikiHenry
Napisane przez ZolnierzSkez
Strit sieje zniszczenie i pożogę z 66% equity.sprawdzasz alliny z 34% ?
Napisane przez Simek87
Vs 2 graczy na allinie musimy być c dobrzy 33%
Wy tak na poważnie? xDDD
Napisane przez WirusOls
Hej, przy najbardziej optymistycznych zalozeniach ten call jest tutaj be. Wiec nie oszukujmy sie ze ten spot bedzie dla nas jakis profitowy. Wiadomo ze w trakcie grania ciezko oszacowac equity jakie posiadamy vs 3 graczy. Wydaje mi sie ze takimi spotami nie ma co sie jakos nie wiadomo jak spinac bo one $$$ dla nas nie beda robic.
Czy foldniesz czy callniesz nie popelnisz nie wiadomo jakiego bledu, choc ja bym kierowal sie w strone folda.
Zgadzam sie, tak samo zreszta napisalem na poczatku. Jakby to bylo na zoomie to bym pewnie sfoldowal i nie patrzyl co wyleci, a na regularnym mowie chuj, jak sparuje board to bede zly, wiec zakrecilem
Napisane przez Heissenbberg
Napisane przez Simek87
Vs 2 graczy na allinie musimy być c dobrzy 33%Wy tak na poważnie? xDDD
Hahaha, piekne te wpisy <3 Dlatego warto byc czescia tego forum!
Nie, tylko jak jest przynajmniej 51%, żeby wygrywać w karty połowę czasu.
Napisane przez RogerMorales
SB checks, BB bets $7.50, Hero calls $7.50, SB raises to $28, BB raises to $84
Z doświadczenia widzę tam u BB w 99% str8. Jeśli miałby 2p+, albo combo drawa to by wsuwał AI, (zamiast 84) żeby zamknąć już akcję i przypadkiem nie oglądać nieprzyjemnych Turnów. Dla przyzwoitości dałem mu jednak 3x99. SB dałem wszystkie 2p+, combo drawy, TJs i J9s i założyłem, że stackuje się 100% czasu.
Na to wszystko wyszło mi, że w teorii tracimy pomiędzy 4-8bb. Jednak podczas gry wiadomo, że ciężko jest to zrzucić.