Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Qq Nl2

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
217 Wyświetlenia
Swindle

80/30 35h / charakterystyka to "prze debil" ^^

iPoker - €0.02 NL - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3

UTG: €1.99
CO: €4.96
Hero (BTN): €2.02
SB: €3.04
BB: €6.96

SB posts SB €0.01, BB posts BB €0.02

Pre Flop: (€0.03) Hero has Q♣ Q♥

UTG calls €0.02, fold, Hero raises to €0.10, fold, fold, UTG calls €0.08

Flop: (€0.23, 2 players) 2♦ 8♥ 3♥
UTG checks, Hero bets €0.17, UTG calls €0.17

Turn: (€0.57, 2 players) K♠
UTG checks, Hero bets €0.40, UTG raises to €0.80, Hero raises to €1.75, UTG calls €0.92

River: (€4.01, 2 players) T♠

2 odpowiedzi
wujekryba

Nie jestem specjalistą od mindsetu ale nazywanie gracza przedebilem może Ci popsuć grę. Jak? Popatrz nazywasz go przedebilem a potem ten "przedebil" trafia i trafia aż zabiera Ci 2BI. Natychmiast tiltujesz bo Ciebie - gracza, który analizuje ręce, uczy się itp ogrywa jakiś "przedebil". To tylko taka moja rade i nie ma nic do analizy.

ale to nie ten dział więc:

Trochę mało go opisałeś podając tylko staty i "charakterystykę"

PRE - bardzo dobrze.

FLOP - imo możesz śmiało więcej zabetować. Fiszka gra swoimi kartami i jak ma tam parkę czy FD to nie zrzuci. Tak 0,20 moim zdaniem.

TURN - bez readów i historii, że on tak może overplayować jakieś parki to jest łatwy bet/fold bo za rzadko zobaczysz tam blef.

Peace

kNoq001

Napisane przez wujekryba
Nie jestem specjalistą od mindsetu ale nazywanie gracza przedebilem może Ci popsuć grę. Jak? Popatrz nazywasz go przedebilem a potem ten "przedebil" trafia i trafia aż zabiera Ci 2BI. Natychmiast tiltujesz bo Ciebie - gracza, który analizuje ręce, uczy się itp ogrywa jakiś "przedebil". To tylko taka moja rade i nie ma nic do analizy.

ale to nie ten dział więc:

Trochę mało go opisałeś podając tylko staty i "charakterystykę"

PRE - bardzo dobrze.

FLOP - imo możesz śmiało więcej zabetować. Fiszka gra swoimi kartami i jak ma tam parkę czy FD to nie zrzuci. Tak 0,20 moim zdaniem.

TURN - bez readów i historii, że on tak może overplayować jakieś parki to jest łatwy bet/fold bo za rzadko zobaczysz tam blef.

Peace

dokladnie

samo okreslenie "przedebil" nic tutaj nie wnosi bo ja caly czas nie wie czy on tam bedzie potrafil c/r fd itp itd dlatego masz tam b/f