Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Qq Nl10

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
137 Wyświetlenia
Turekk
PokerStrategist

Everest No-Limit Hold'em, $0.10 BB (6 handed) - Everest Converter Tool from FlopTurnRiver.com

CO ($9.88)
Button ($3.26)
Hero (SB) ($11.44)
BB ($5.98)
UTG ($14.10)
MP ($13.08)

Preflop: Hero is SB with Q, Q
1 fold, MP bets $0.40, 2 folds, Hero raises to $1.30, 1 fold, MP calls $0.90

Flop: ($2.70) J, 10, 7 (2 players)
Hero bets $1.75, MP raises to $7.95, Hero folds

Total pot: $6.20 | Rake: $0.40

Staty goscia 10/6/1 po 88 rękach, bez specjalnej historii

Domyślam się ze zakres z jakim on podbija na preflopie jest dość wąski (imo 55+, AQo+), wydaje mi się, że gdyby miał jakaś średnią parkę to by zrzucił.

Wielkość beta na flopie nie zbyt duża bo jeżeli nic nie ma to bez względu na to czy dam 1,75 czy 2,5 to zrzuci.

Jedna dziwna rzecz to że przy callu 3beta i allinie za każdym razem czekał prawie do końca czasu i dopiero wtedy grał, co wydaje mi się podejrzane ;p

Jest jakiś sens w callowaniu ai?

3 odpowiedzi
muckinfella
PokerStrategist

Cala analiza jest tutaj zbedna- grasz na rocka 10/6- powiedz mi jedna reke, ktora bijesz na tym flopie po jego linii!?

Nie 3betuj takich rak OOP na nitów poniewaz nic dobrego tym nie osiagniesz. Flat call pre, ch/call flop oraz ch/fold turn jesli 2ndbarrellowalby to bijesz tylko TT z czym on tutaj nie 2nd barrelluje ewentualnie bardzo malo prawdopodobne AJ.

Turekk Autor wątku
Turekk
PokerStrategist

Na flopie nic nie bije poza blefem (w to że ma AJ nie wierze) i call faktycznie byłby bezcelowy.

Co do gry na preflop mimo wszystko wydaje mi się ze 3bet nie jest zły, wyrzucę średnie parki które on tu moze betowac, dostane call z TT-JJ i pewnie AK,AQ i jest spora szansa że zrzuci na flopie do cbeta.

muckinfella
PokerStrategist

Napisane przez Turekk
Na flopie nic nie bije poza blefem (w to że ma AJ nie wierze) i call faktycznie byłby bezcelowy.

Co do gry na preflop mimo wszystko wydaje mi się ze 3bet nie jest zły, wyrzucę średnie parki które on tu moze betowac, dostane call z TT-JJ i pewnie AK,AQ i jest spora szansa że zrzuci na flopie do cbeta.

Tak, to prawda ze AK to jest jedyna reka w jego range na ktora 3bet/cbet rag flop jest ok, ale co zrobilbys dostajac 4bet od 10/6?