Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Qq

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
89 Wyświetlenia
ruuds

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.1/$0.25 No-Limit Hold'em (6 handed)

Known players:
[tg]BB$26.62:///////;MP2$13.51:///////;MP3 (Hero)$37.97:///////;CO$25.00:///////;BU$21.49:///////;SB$25.00:///////;[/tg]

Preflop: Hero is MP3 with Q:d, Q:s.
MP2 folds, Hero raises to $0.75, 2 folds, SB calls $0.65, BB folds.

Flop: ($1.75) 5:d, 4:s, J:d (2 players)
SB checks, Hero bets $1.25, SB calls $1.25.

Turn: ($4.25) 3:d (2 players)
SB checks, Hero checks.

River: ($4.25) K:c (2 players)
SB bets $2.80, Hero calls $2.80.

Final Pot: $9.85.

Witam, 7k hands na przeciwnika.

Myślę, że pre i flop std. Na turnie się zastanawiałem od czego mam value, i na pewno może mnie jeszcze callować z AJ, jakiś A :diamond:X callujący flopa. Resztę zrzucam.
On ma tutaj w 7% range i wydaje mi się że może to tak wyglądać na F:

Stół: 5♦4♠J♦ 3♦
       Equity  Wygrana  Podział
MP2    63.00%   63.00%    0.00% { QdQs }
MP3    37.00%   37.00%    0.00% { 55-44, AJs, AdTd, AQo-AJo }

Wychodzi na to że mam tutaj jeszcze value beta na T.
Pytania co na X/R na T i ewentualnie co na rvr vs check rywala. Jakiś thin value bet od AJ?

Tak jak zagrałem to na rvr callujecie beta, czy fold? On ma sporo bet vs missed, ale to IP, a tutaj jest OOP i nie wiem sam. AJ może X/C, chyba że chce wyciągnąć odemnie value widząc słabość moją na T. Jak to gracie?
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
zdrojek24

siemanko.

Jego range jest tutaj pocket heavy i przy jego niewielkim fold to cbet na turnie, gram tu po raz drugi i zrzucam się na ewentualny x/r. Nie spodziewam się luźnych x/r na włażącym flushu, oraz semiblefów z Ad , gdyż jego range to głównie pockety i suited broadwaye.

Asplayed

River nie jest miły gdyż on jest tam bardzo pasywny. Skoro callował flopa to miał coś w stylu 66-TT, Jx , FD. Także nie ma kompletnie rąk które mógłby w blef zamieniać.
Nie sądzę aby taki typ tu thin valuebetował AJ, więc ma tu minimum Kx, a najczęściej sety i flushe. Dlatego hero fold.

pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat