Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

QKo

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
121 Wyświetlenia
GLADIATORq

witam gosc ogaarnity reg r agresja mala bo 1,9f 1,7t 1,3r 3bet 4,8 calopen 13 ale reisdonkbet 40% po 3k lapach wiem ze ja tym donkiem wyladam na fd i nie moglem tego spasować troche weak powinnen być cal chyba? jego range widze aq kq moze jaki set 88
ale teraz pytania
jak gracie jak spada trefl na t
i jak gracie jak spada nie trefl ani nie A K Q na t
Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.30(BB) Replayer
SB ($49.02)
Hero ($40.66)
UTG ($63.55)
UTG+1 ($27.30)
CO ($30)
BTN ($14.19)

Dealt to Hero Q♦ K♦

UTG calls $0.30, UTG+1 raises to $1.50, fold, fold, fold, Hero calls $1.20, UTG calls $1.20

FLOP ($4.65) 3♦ 8♣ Q♣

Hero bets $3.45, UTG folds, UTG+1 raises to $9.30, Hero folds

UTG+1 wins $10.98

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
ransoft500

3Bet albo fold preflop.

Koleś otwiera z MP więc twoje KQs bez pozycji będzie grało w tym spocie słabo.
On tam bardzo często będzie miał AK-AJs,KQ na które wypadasz słabo, nie wspominając o pocketach.W dodatku masz w puli fisha który gra limp i zapewne widzac 2 przeciwników z przyjemnością dołoży do puli i o ile trafiasz Qxx o tyle gra jest ok ale trafisz powiedzmy AQ4 i już nie do końca wiesz co robić vs reg+fish.

Odpowiedz
Cytat
hahaUnaab

Call z KQs pre mi sie podoba bo wpuszczasz w fisha w rozdanie (tak, chcemy grac z fishem, a nie go wyrzucac). Jezeli fish overcalluje 3bety to 3bet jest spoko rowniez. Do tego jezeli nie chcesz grac tego OOP to mozesz przeksztalcic w blef i i 3betowac - tez zle to nie bedzie w wiekszosci przypadkow.

Postflop jezeli on ma tak duzy raise donkbet to albo gram call albo w ogóle nie donkuję. Donkbet/call wygląda dość mocno więc po prostu odpuszczam turna na jego bet (to na tyle niski limit, ze wcale nie musi u przeciwnika wygladac mocno, bo on w ogole moze nie myslec).

Odpowiedz
Cytat