PokerStars Zoom No-Limit Hold'em, $0.05 BB (6 handed) - Converted at http://handhistoryconverter.com
Hero (Button) ($5.37)
SB ($5.21)
BB ($6.42)
UTG ($8.06)
MP ($15.47)
CO ($4.71)
Preflop: Hero is Button with Q
, J
2 folds, CO raises to $0.10, Hero raises to $0.40, 2 folds, CO calls $0.30
Flop: ($0.87) Q
, 4
, 9
(2 players)
CO checks, Hero bets $0.55, CO calls $0.55
Turn: ($1.97) 9
(2 players)
CO checks, Hero bets $0.62, CO raises to $1.50, Hero folds
Przeciwnik unk,mam na niego tylko 90 handów,więc nie ma nawet co patrzeć na staty. Jeśli jest regiem to calluje coś w tym stylu:

Może ewentualnie jakieś wyższe Axo,ja osobiście wolęb ich nie callować bez pozycji i wolę je 4betować.
Flop easy cbet,nie ma tutaj się nad czym rozwodzić.Z gorszych rąk myślę,że chociaż raz sprawdzi tutaj TT,jakieś 9x i Axs z backdoorem do koloru,JTs,rzadziej KJs,K9s.
Na turnie spada druga 9 i otwiera się FD i w tym momencie mam value tylko od FD i JTs. Z rąk,które mu tam zostały sprawdza mnie tam 8 combo gorszych rąk,a bije mnie 9. Niby różnica tylko 1 combo,ale na turnie mam tam tylko 38% na jego zakres,a raczej nie sądzę,ze jest jakiś river,na którym bym go z czegoś wyblefował jeśli ma mocniej. Jeśli nie trafi koloru na river to value beta mam tam tylko od QT i myślę, że niekoniecznie zawsze,więc wiem,że na river na pewno nie będę uderzał,bo niczego lepszego nie wyrzucę,a gorsze spasuje.
Teraz kwestia jego x/r. Jako,że raisy i x/r to mój leak co Wy tam gracie w ten sposób co on i jaka powinna być moja reakcja? Wątpię,żeby grał tak 9x,Qx. Może jakieś JTs, szczególności w spade'ach,czy może Ax'y w spade'ach? Jako,że river bym foldował na jego kolejny bet nie chciałem tego sprawdzać na tunie.
A jesli to fish to skłaniacie się bardziej ku foldowi,czy bardziej ku sprawdzeniu?