Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl5 AA

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
191 Wyświetlenia
kuembeck

PartyGaming - $0.04 NL - Holdem - 8 players
Hand converted by PokerTracker 3

BB: $2.89
UTG: $3.48
UTG+1: $4.99
MP: $4.00
MP+1: $5.08
CO: $4.00
Hero (BTN): $8.24
SB: $1.16

SB posts SB $0.02, BB posts BB $0.04

Pre Flop: ($0.06) Hero has A♦ A♣

UTG raises to $0.08, fold, fold, fold, fold, Hero raises to $0.24, fold, fold, UTG calls $0.16

Flop: ($0.54, 2 players) 7♠ Q♥ T♠
UTG checks, Hero bets $0.39, UTG raises to $0.78, Hero raises to $2.86, UTG raises to $3.24 and is all-in, Hero calls $0.38

Turn: ($7.02, 2 players) 8♠

River: ($7.02, 2 players) K♠

VPIP 29/ PFR 8,5 na 70 rąk

Reraise na flopie ma sens? Jeśli tylko call to co dalej?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
insanepro

A moze jeszcze dopiszesz jaki c/r, jaki Won WSF, Agf, fold 3bet czy cokolwiek co daje jakies wyobrazenie o grze twojego przeciwnika na 70 rekach bo po tym co podales widac jedynie ze ma fiszowaty gap miedzy vpip/pfr ale to jeszcez nic tak na prawde nie mowi, przynajmniej mi.

Patrzac na rozdanie i zakladajac, ze gram z TAG'eim istotna bylaby jego agresja, tendencja do c/r itd. ogolnie rzecz biorac coś co przekonałoby mnie do tego, ze on tam jest w stanie zestakowac sie z rekami typu AQspade, AK spade (pisze o toku myslenia na flopie) czy z drawami jezeli w jego range nigdy nie ma draw'ow decyzja juz jest bardzo sick pomimo faktu, ze masz tu over parke.

Czesto na tym limicie gracze TAG nie 4betuja takimi rekoma jak QQ/JJ/TT i calluja je OOP i w momencie gdybym widzial tego gracza jako takiego ktory nie stakuje sie z drawami to tu bym foldowal bo on moze miec tu tylko i wylacznie sety albo spazzy, ogolnie c/r w 3betowanej puli bym raczej respektowa.
Nie mam teraz dostepu do equilaba ale chyba trzeba ta reke wrzucic by miec jakies wieksze wyobrazenie czy tak na prawde stack off na w miare solidnego gracza jest EV+.

Zakladajac natomiast ze to donek i potrafi callowac OOP do 3betow prawie wszytkie brodwaye czy jeszcze szerzej jak to donki maja w zwyczaju to dla mnie to jest izi push.

Odpowiedz
Cytat
kuembeck Autor wątku
kuembeck

nie wrzuciłem więcej bo próbka minimalna, poza tym nie mam jeszcze całkiem pt3 opanowanego...
C/R na flopie ma 33 (1/3) z czego ta jedna na mnie więc niewiele można powiedzieć. Ogólnie gość grał dziwnie i liczyłem na flushdrawa u niego.

Odpowiedz
Cytat
Szulecm

cbet/fold

Odpowiedz
Cytat

Hi !

Dla mnie never fold przy niepełnym stacku, gdzie on na 3bet nie zrzuca tu AQ, KQ. Na flopie będzie miał prócz setów: KK, AQ, KQ, AX:s, dlatego dla mnie to jest ez broke.

pzdr

Odpowiedz
Cytat