Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nl4 QQ

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
222 Wyświetlenia
goracytowar
PokerStrategist

iPoker - $0.04 NL (6 max) - Holdem - 4 players
Hand converted by PokerTracker 4

SB: $5.09
Hero (BB): $8.61
UTG: $4.33
BTN: $4.90

SB posts SB $0.02, Hero posts BB $0.04

Pre Flop: (pot: $0.06) Hero has Q♥ Q♠

fold, fold, SB raises to $0.12, Hero raises to $0.36, SB calls $0.24

Flop: ($0.72, 2 players) 9♦ 9♠ 2♠
SB checks, Hero checks

Turn: ($0.72, 2 players) Q♣
SB bets $0.72, Hero calls $0.72

River: ($2.16, 2 players) 5♦
SB bets $4.01, Hero calls $4.01

Pre flop na min-raise 3betuje go tylko do .36 bo chce dać mu szanse na korzystnym dla mnie flopie dać mu się wyrzucić. Spada flop taki jaki spada. Robię bardzo szybki check, sprawiając pozory nietrafionego i chcącego oddać pule gracza. Poza tym nie za bardzo widzę karty w jego zakresie które były by wstanie wypłacić się mi na tym flopie. Turn spada Q, która uzupełnia mi fulla. Ciekawiło mnie z czym on tam mi wrzuca stacka, skoro flop odpuscil, a tutaj wrzuca stacka. Obstawiam go tu na AQ, 9x, KK+.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Ein89
PokerStrategist

Poza tym nie za bardzo widzę karty w jego zakresie które były by wstanie wypłacić się mi na tym flopie.

ciągniesz value od FD+PP

+ budujesz pule

nie slowplayuj, bo spadnie A/K co jest jego w range i zrobi Ci się trudniejszy spot, bo po check na flopie, on zacznie betować i będziesz się zastanawiać czy trafił A/K czy nie trafił

Odpowiedz
Cytat
Tubaris
Poker Player

Flop betuję za .60$ na takim boardzie, tym bardziej że na stole są 4 osoby. SB mógł Cię stealować, chociaż nie odrzucam że może tam mieć jakieś brodawye albo pp

Odpowiedz
Cytat
przemo2203
Oldschool Grinder

Na flopie zgadzam sie z przedmowcami

............. mial karete? :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
jarrekz
PokerStrategist

Siema,

PF ok,
Na flopie raczej cb ten board i widze value od pp, FD, OC typu AK etc. + betuje bo chce byc z balansowany, oczywiscie nie jest to istotne na tym limicie, ale jak wejdziesz wyzej zauwazysz ze balans jest dosc istotny, aby nie byc face up. CHb na flopie jest rowniez ok, repujesz czesto jakies AK i moze na turnie otrzymasz value od blefow, aczkolwiek tak jak mowilem uwazam ze masz wiecej value w betowaniu flopa.
As played na turnie gram call tak jak Ty, a River gra sie sam.

pozdro

Odpowiedz
Cytat