Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] nl4 AA

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
220 Wyświetlenia

Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:

Graj rękę

$0.02/$0.04 No-Limit Hold'em (7 handed)

Known players:
[tg]MP2 (Hero)$4.00:///////;MP3$4.63:///////;CO$1.04:///////;BU$3.39:///////;SB$4.30:///////;BB$7.07:///////;MP1$4.00:///////;[/tg]

Preflop: Hero is MP2 with A:c, A:d.
MP1 folds, Hero raises to $0.16, 3 folds, SB raises to $0.56, BB folds, Hero raises to $1.24, SB calls $0.68.

Flop: ($2.52) 3:d, 4:s, 6:d (2 players)
SB checks, Hero checks.

Turn: ($2.52) J:c (2 players)
SB bets $1.80, Hero raises to $2.76, SB calls $0.96.

River: ($8.04) T:h (2 players)

Final Pot: $8.04.

5 odpowiedzi
kaesen42

wyzej ten 4bet. cbet flop for protection i value. J na turnie nie jest zbyt fajny dla ciebie bo JJ jest w jego range.

adas86

Cześć.
Ja tu gram 4bet ~1,90$. Na flopie wrzucam resztę stacka, bo wypłacają nam się wszystkie pockety i Ax w diamonds, check jest tu dużym błędem imo.
Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam,
widzę że rozdanie przyciągnęło uwagę niecodziennym rozegraniem, już tłumaczę czemu ;)
Zauważyłem już wcześniej u tego przeciwnika że gdy pokażę słabość na flopie on stawia zakład na turnie w celu przejęcia puli.
Mimo 4 beta prf i potencjalnie mocnej ręki ręki przeciwnika chciałem pokazać słabość.
Gdyby na turnie pojawiło się K lub Q pewnie bym odpuścił, jakoś nie widziałem go sprawdzającego z JJ, co mogło być moim błędem :rage:
Z tego co pamiętam spłacił mnie z AK :D

kaesen42

Napisane przez marqtron
Witam,
widzę że rozdanie przyciągnęło uwagę niecodziennym rozegraniem, już tłumaczę czemu ;)
Zauważyłem już wcześniej u tego przeciwnika że gdy pokażę słabość na flopie on stawia zakład na turnie w celu przejęcia puli.
Mimo 4 beta prf i potencjalnie mocnej ręki ręki przeciwnika chciałem pokazać słabość.
Gdyby na turnie pojawiło się K lub Q pewnie bym odpuścił, jakoś nie widziałem go sprawdzającego z JJ, co mogło być moim błędem :rage:
Z tego co pamiętam spłacił mnie z AK :D

to jak masz jakies ready albo statystyki to wrzucaj.

Thorek

Witaj.

Na preflopie grasz prawidłowy open raise za 4bb i dobrze 4-betujesz, chociaż samo podbicie powinno być nieco wyższe. Co do rozegrania postflop to w 4-betowanej puli nie bawisz się już w żaden slowplay. Po prostu grasz tutaj cbet.

Pozdrawiam.