Przeciwnik to gracz 6/3 po 30 rękach.
Wydaje się być mega murkiem ale z drugiej strony nie raz widziałem po takiej próbce gości grających dość luz w dłuższym okresie dlatego nie patrzyłem wogóle na to.
Przyznam zę podczas rozgrywania tej ręki nie zauważyłem że jest to sytuacja UTG vs BB. Jego range w tym momencie na pewno nie jest zbyt szeroki.
Tak czy inaczej w raise na takim flopie upatrauje sporo air. Dlatego mając pozycje zdecydowałem sie grać call.
Na turnie na pewno by kontynuował cały air jaki ma + FD dlatego też call.
Jednak przeszła mi przez głowe myśl czy nie lepiej grać raise, poniważ na river raczej nie będzie blefował z air natomiast jeśli ma draw to może dostane jakieś value jeszcze.
Na river nie wiem jak grać z jednej strony A trafie bardziej w jego range niż mój, poniważ wszystkie FD z A high trafiają, ale co za tym idzie może też blefować gdyż ja sie za pewne zrzuce z QQ, JJ czy TT.
Ogólnie to nie wiem czy dobrze rozegrałem tą ręke może bez żadnego info o tym graczu powinenem po prostu grać fold flop?
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (6 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB ($55.63)
BB ($27.77)
Hero (UTG) ($29.41)
MP ($25.35)
CO ($118.45)
Button ($43.86)
Preflop: Hero is UTG with 10:spade:, 10:diamond:
Hero bets $0.85, 4 folds, BB calls $0.60
Flop: ($1.80) 9♦, 3♥, 3♦ (2 players)
BB checks, Hero bets $1.20, BB raises to $3.25, Hero calls $2.05
Turn: ($8.30) 8♥ (2 players)
BB bets $5, Hero calls $5