Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL20, KTo 3bet SBvsBTN, XC mode

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
867 Wyświetlenia
bielaa
Poker Player

.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Lepracun
PokerStrategist

Preflop nie mam chyba na niego blef 3betu - 56% fold to 3bet i niski fold to cbet, sprawia, że nasze blef ręce nie beda robiły kosmicznego profitu. Poszerzam za to value range do 99, AJo, KQo.
Jaki on ma w$sd? Przypuszczam, że dosyc nisko, bo ciężko przy takich tendencjach duzo wygrywać. Jeżeli jednak by miał dosyć sporo wygranych na sd, to zacząłbym go traktować jako dobrego gracza i rozgrywałbym tylko mocne łapy.

Postflop spoko, jeżeli chodzi o 3ci x/c to przydałaby sie jego agresja na river i znowu w$sd.

Odpowiedz
Cytat
89deny89
Elite Grinder

Pre jest close imo. Nie widze ile otwiera btn ale chyba okolo 60 wiec 3bet kto nie musi byc tutaj zly.Postflop wp patrząc na vs missed. Co do riv musiałby mieć dużą agresję aby x/callnac bo widać że to reg i rzadko ktoś będzie uważał że wywali w tym spocie kx u Ciebie przy busted fd więc x/f spoko bez wiekszej historii.

Odpowiedz
Cytat
bielaa Autor wątku
bielaa
Poker Player

.

Odpowiedz
Cytat
Lepracun
PokerStrategist

Nigdy się aż tak nie zagłębiałem w staty, ale wnioskuje, że przy tak niskim w$sd i 48% agresji, gracz ten wygrywa przede wszystkim dobrymi blefami (12bb/100 to jego winrate, tak?). Dlatego chyba grałbym 3 razy x/c. Generalnie mój plan na niego to dać mu blefowac, jeżeli trafiłem mocny układ.

Jak mozesz spojrzeć na jego wykres to czerwona rośnie, a niebieska na zero (lub coś w tym stylu)?

Odpowiedz
Cytat
bielaa Autor wątku
bielaa
Poker Player

.

Odpowiedz
Cytat
89deny89
Elite Grinder

Jeśli to afq z hm to ja calluje riv ale wtedy wolę fold pre bo wariancja z takim typem będzie kosmiczna.

Odpowiedz
Cytat